94-98% в Луганска област гласували за независимост

В Донецка област "за" са гласували 90%
Обновена: 12 май 2014 09:55 | 12 май 2014 09:54, Елка Василева
84
94-98% в Луганска област гласували за независимост
Снимка: Reuters

Организаторите на спорния референдум в две източноукраински области – Донецка и Луганска, съобщиха, че около 90 на сто от участниците са се обявили за независимост, предаде Асошиейтед прес.

Още по темата

Според все още неокончателните резултати между 94 и 98 на сто от избирателите в Луганска област са гласували за независимост. По-рано днес бе съобщено, че в Донецка област привържениците на независимостта са били 90 на сто.

Проруските сепаратисти, които организираха допитванията, казаха, че окончателният статут на двете области ще бъде обсъждан по-късно и че не изключват възможността за отцепване от Украйна или анексиране от Русия.

Централните власти в Киев и Западът осъдиха референдумите като нарушение на местното и международното право и обвиниха Москва, че подклажда неподчинението с възможната цел да заграби още територии седмици след анексирането на Крим, посочва АП.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
0
 
1
 
! Отговори
До 75 преди 10 години
Печатна грешка,чоджум.А ти от кой нужник изскочи?
56
2
 
2
 
! Отговори
до 65 преди 10 години
Трият те защото си *** и неграмотен. Откъде я измисли тая кирЕлица, че чак толкова се палиш за нея.
55
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
В Мариуполе зарегистрировано 344721 избирателя. Доступно 4 избирательных участка, работающие с 8:00 до 20:00. Для того, что бы референдум состоялся, должны проголосовать >50% или 172361 человек. 43091 чел. на участок. 3591 чел. в час. 60 чел. в минуту. 1 чел. в секунду
54
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мащабите на пропагадната война и бълването на лъжи от страна на Запада са потресаващи, това ли е ЕС, това ли е Земният рай!!! С лъжи и дезинформация сте само и единственно за Ада!!!
53
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До БългаринНе, има и вонящи фашаги като теб, които оправдават избиването на мирни хора. Та, дано си го намериш скоро същото. Може и жив да те изгорят, като в Одеса. Ще се радвам тогава в предсмъртния миг да проявиш известно разбиране.
52
1
 
3
 
! Отговори
Хари преди 10 години
До Анонименоня с 99-те% Имаше навремето един като теб, казваше се Юда. За 30 сребърника си свърши работата. Ти си програмиран да си баеш едно и също, та друго от теб не може да се очаква. Това усърдие съвсем ще ти изглади малкото мозъчни гънки.
51
14
 
4
 
! Отговори
Българин преди 10 години
ТУК САМО ЧЕРВЕНИ ЧУКУНДУРИ И *** НА РУСКИ *** ЛИ ПИШАТ?!
50
1
 
1
 
! Отговори
АБВ преди 10 години
До 65Нямам представа защо са изтрили коментара ти, но е добре да се постараеш поне да пишеш на правилен български език.
49
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
99.99 %, преди и при нас имаше такива т.н. избори
48
2
 
17
 
! Отговори
Защо ме триете преди 10 години
Изтрихте че 11 май е избран НАРОЧНО. Това е деня на св. братя Кирил и Методий по православния календар. С вота хората казаха на света, че са ПРАВОСЛАВНИ и че се прекланят пред КИРЕЛИЦАТА. Украинците им наложиха да пишат с допълнителни букви, осакатяващи кирелицата. Колко от вас биха били готови да умрат за да защитат кирелицата? Помтите ли Петър Стоянов, който предложи да сменим кирелицата с латиница? Това сте вие продажници гадни, а сега пак ме изтрийте! Искам референдум за или против санкциите
47
0
 
5
 
! Отговори
Гошо - продължение преди 10 години
Да се просвещава СпонгиТоку-що се усетих, че не бях коректен към Спонги, като го повиших в по-висш тип - Мекотели. А той си е една проста спонгия (морска гъба). С нея можеш да си измиеш *** и гърба, докъдето стигнеш.
46
0
 
6
 
! Отговори
Хари преди 10 години
На глистата спонги ще му открехна мизерния мозък, че за да има Украйна в състава си областите на Новорусия (Малороссия)- т.е.- цялата Юго-Източна Украйна - и Крим, заслугата е изцяло на комунистите Ленин, Сталин и Хрущов. Така че всички, които сега *** за някаква си анексия и агресия, са чисто и просто верни ленинци и сталинци.
45
0
 
3
 
! Отговори
Хари преди 10 години
Линкът не се отваря, затова можете да намерите видеото чрез търсачката на YouTube и с името на клипа: 11.05.2014. Стрельба в Красноармейске-2
44
0
 
11
 
! Отговори
Хари преди 10 години
Европа, опомнѝ се! Това ли е твоята демокрация??https://youtube/watch?v=lLWGkVRh1MQ Мерзавци от батальона "Донбас" завземат избирателния участък в Красноармейск и не позволяватна хората да гласуват. Върпреки насочените към тях дула и автоматните откоси, хората не се разотиват, а продължават да настояват за правото си да гласуват. В резултат на откритата стрелба, двама от жителите получават смъртни рани и загиват. Поклон пред героите! https://youtube/watch?v=lLWGkVR
43
0
 
3
 
! Отговори
Гошо преди 10 години
До СпонгиМекотело нещастно, ти наистина ли мислиш, че твоите жалки напъни могат да отделят адреналин у някого? Колкото до това кой колко е прочел, да знаеш, че в тази страна стотина могат да ми съперничат. Споменах Толстой. В библиотеката ми на куп са 52 сантиметра негови произведения, а имам доста, купувани отделно, на руски. Ако искаш, ела със свидетели в "Менса", да проверим кой какво IQ има.
42
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Кой нормален човек иска да го управляват фашисти, педофили, гейове и чужди продажници!
41
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Защо не направите допитване и в Българтия, дали се одобрява референдума в Украйна. Резултатите няма да са изненадващи, но ще са доста различни от официалните на ЕС.
40
9
 
5
 
! Отговори
Спонги преди 10 години
До ГошоДобре Гоце, вече ще използвам само прякорът на Диктатора Путин - Джуджето.ПП. Да беше прочел още някоя книжка, та да научиш имената на още двама писатели. Много съм доволен от теб. Когато комунист се дразни от мой пост, значи съм уцелил Истината.
39
7
 
9
 
! Отговори
TrollTerminator преди 10 години
До Попа с картечницатаПо измислени проценти не бях виждал! Това е нереално!
38
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Демокрация" в която допитването до населението е в нарушение с правото!Демокрацията (от гръцки: δημοκρατία, народовластие)

Спонсорирани публикации