Руски конвои с хуманитарна помощ отиват към Донецк и Луганск

Камионите превозват над 750 това помощи
Обновена: 31 яну 2015 10:27 | 31 яну 2015 10:26, Елка Василева
73
Руски конвои с хуманитарна помощ отиват към Донецк и Луганск
Снимка: архив, Reuters

Руски конвои с хуманитарна помощ са преминали руско-украинската граница и се насочват към Донецк и Луганск, съобщи ТАСС.

Всяка от колоните е съставена от над 80 камиона, превозващи над 750 тона хуманитарна помощ - хранителни продукти, лекарства, строителни материали, стоки от първа необходимост.

През изминалата нощ на територията на самопровъзгласилата се Донецка народна република (ДНР) двама души са загинали, а седем са били ранени при 21 удара на украинската армия, съобщи говорителят на министерството на отбраната на ДНР Едуард Басурин.

Правителствените сили са дали 35 жертви - ранени и убити, загубили са няколко единици бронетехника и артилерийско въоръжение, допълни той.
 

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
1
 
4
 
! Отговори
мръсен циганин преди 9 години
Ще дам още един повод за размисъл на някои колеги,помислете какво стана когато сащ изпращаха помощи на кюрдите биещи се срещу ислямска държава как така кюрдите получиха почти нищо ,а другите почти всичко?
41
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Недейте така, пиндосите ни пратиха през 1991г. един цяяял кораб с царевица за пуканки и като бонус гранясала. Която пък ония балъци от СДС-то трябваше да продадат и да си помогнат за изборите.
40
2
 
6
 
! Отговори
до 58 преди 9 години
Твоите фашистчета нямат думата в случая, конвоят ще си върви а *** като тебе само ще лаят.
39
1
 
12
 
! Отговори
yy преди 9 години
Гледах едно интервю на Федор Емелианенко който е роден близо до Луганск.Според него населението на донбас е почти изцяло руско и тази земя трябва дабъде освободена от украинските фашисти.
38
1
 
8
 
! Отговори
Иван Сотиров преди 9 години
До Анонимен Нищо не ти пречи да отидеш на място и да видиш с какво е пълен конвоя.
37
3
 
22
 
! Отговори
Той е преди 9 години
До УКРАИНЕЦАми,ако не пуснат хуманитарната помощ,тогава,току-виж,им пратят "нехуманитарната"! Тогаз вече,хунтаджиите ще я втасат хептен!
36
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
НАТО твърди че много го е грижа за хората в Украйна. КЪДЕ СЕ ПОМОЩИТЕ ОТ НАТО? Защото "лошия" Путин вече не знам колко конвоя изпрати а ЕС се мишкосва и налага санкции.
35
15
 
6
 
! Отговори
УКРАИНЕЦ преди 9 години
До БГР--------------АБЕ МНОГО МИ ИНТЕРЕСНО-ПО ВРЕМЕ НА СТАЛИНГРАДСКАТА БИТКА ,РУСНАЦИТЕ ДАЛИ СА РАЗРЕШАВАЛИ НА КОНВОИ С ХРАНА И ОРЪЖИЕ ОТ ГЕРМАНИЯ ДА СНАБДЯВАТ ГЕРМАНСКИТЕ ВОЙСКИ МИНАВАЙКИ ПРЕЗ РУСКА ТЕРИТОРИЯ ?-АБЕ ПОРОШКО,ТИ АКЪЛ ИМАШ ЛИ?
34
2
 
15
 
! Отговори
БГР преди 9 години
ДОБРЕ ЧЕ Е БРАТСКИА НАРОТ ДА ПОМОГНЕ НА ДРУГИЯ БРАТСКИ НАРОТ, ЧЕ АКО НЕ Е ТОЙ ДА СА ИЗМРЕЛИ. О ЧАКАЙ...
33
4
 
30
 
! Отговори
ххх преди 9 години
Да, русофобите ще се самоизядат от яд. "лошата" Русия пак праща помощи, без тях това население е загубено. Икак няма да помага, та това са свои. Украинците ги смятат за чужди и за това ги обстрелват, унищожават градове, села, хора. Какво може да се очаква от една фашизирана клика. Кога на украинците ще се отворят очите и ще осъзнаят, че са жестоко излъгани. Колкото до американците - те на кого помогнаха и нас ще жертват заради интереса си - да унищожат Русия но просто не са познали и ще страдат
32
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пак се затишиха новините.Сигурно тия дни фюрер Пасенко пак ще *** като пред кланница!
31
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
RUSIA E VELIKA STRANA I POMAGA NA BEDNITE
30
4
 
8
 
! Отговори
ДО 36 преди 9 години
Храната също е оръжие. Гладен човек не може да се бие.
29
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
,,Хуманитарни оръжия'' отиват отново в Украйна.
28
4
 
21
 
! Отговори
симо преди 9 години
Добре че е Русия иначе света е обърнал гръб на гладуващите и мръзнещите в Украйна.
27
2
 
11
 
! Отговори
Обзор преди 9 години
До ВарнаЗагубите на украинските силоваци за последното денонощие са 79 човека убити, съобщи тази сутрин говорителят на министерството на отбраната на ДНР Едуард Басурин.Когато се говори за жертви се има предвид числото на убитите, тъй като ранените могат да бъдат излекувани и да се върнат към живота.
26
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Нещо спряхте да пишете за "победите" на киевската хунта....що така????
25
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Вижте в нерегулираните медии какво е положението в Донецк (има някои клипове дето направо ще ви сринат! Внимавайте ако не понасяте тежки гледки) И си направете извидите кой помага и кой руши и убива!
24
2
 
22
 
! Отговори
#$& преди 9 години
Виц на деня:Питали американец, французин и руснак с какви коли пътуват. Американецът казал: - На работа - с БМВ, из природата - с джип, в чужбина - с Форд. Французинът: - На работа - с Пежо, из природата - с Рено, а в чужбина - с Мерцедес. Руснакът казал: - На работа - с тролей, из природата - пеша, в чужбина - с Танк.:-) копи/пейст
23
2
 
18
 
! Отговори
Варна преди 9 години
***, за пореден път се доказваш , че си преводач, не журналист. Дори и преводите ти са доста зле. 1) Колко колони с камиони е имало? 2) Правителствените сили са дали 35 жертви - ранени и убити; Колко са убити , колко са ранени ?

Спонсорирани публикации