Няма непосредствени заплахи за страните от НАТО

Има обаче една по- настоятелна Русия, която се опитва да сплаши
180
Няма непосредствени заплахи за страните от НАТО
Снимка: БТА

Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг заяви днес, че алиансът не вижда "непосредствени заплахи", в опит да успокои членовете, които имат близки отношения с Русия, предаде БТА като се позова на Асошиейтед прес."Виждаме една по-настоятелна Русия, която се опитва да сплашва съседите, като насилствено променя граници", заяви Столтенберг по време на посещение в Букурещ, за да инспектира обект, на който алиансът ще изгради командно-контролен център.

"НАТО не търси конфронтация с никого", заяви той.

"Искаме обаче да осигурим сигурност за нашите членове на изток и юг", добави той.

Столтенберг ще посети по-късно днес Център за интегриране на силите на НАТО в Букурещ, който е подобен на тези, които ще бъдат създадени в Полша, България, Естония, Литва и Латвия.

Румъния ще има също щаб на многонационална дивизия, който ще отговаря за Румъния и България.

Алиансът съобщи, че шест малки центрове ще бъдат готови до края на годината, като всеки от тях ще има персонал от 40 души, които ще участват в учения и ще могат да улеснят бързото разполагане на сили в региона.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


180
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
0
 
0
 
! Отговори
Кукувица преди 8 години
Тоя откри Америка!
66
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе как да няма еее Солтенберг ти що не си питал Плевнелиев и Ненчев преди да се изказваш неподготвен ! Ние сме почти нападнати дори са ни превзели я погледни черноморието ни от Шабла до Резово само Руснаци собственици на комплекси къщи апартаменти хотели вили парцели. Няма нито един *** американец за тамазлък
65
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Е КАК ДА НЯМА Е ! Я ПИТАЙТЕ НАШИЯТ ЕКСПЕРТ ШАЛАМАНОВ ТОЙ Е СПЕЦИАЛИСТ ПО НАПАДЕНИЯТА УЧИЛ Е ТОЛКОВА ДЪГО В АМЕРИКА !
64
0
 
1
 
! Отговори
До Одисей 1 преди 8 години
Твоето изделие е великолепен пример за това, как може да се измисля и лъже. Вземи да се ограмотиш по въпросите за крепостничеството в Руската империя - къде го е имало и къде - не, кога е ликвидирано във Финландия, Естландия, ландия, Видземе, докато дойде заветната 1861 г. Прочети и за украинското селячество, кой и кога го е заробвал, а недей така елементарно да внушаваш небивалици! Въобще ти си недобросъвестен манипулатор, меко казано! Не си интересен за спор, "с глупеца не спори!" - Пушкин.
63
0
 
2
 
! Отговори
До Шоп преди 8 години
Украiньски знаэте ви, Шопа вонючая? Той посланикът им говори на руски по нашата телевизия, онзи смешният българин, дето е забравил защо предците му са отишли в Малороссия.Върховният съд на РФ е приел, че предаването на Крим на УССР е било противоконституционно.
62
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
" КОГАТО НЕЩО ИЗГЛЕЖДА КАТО ВОЙНА .ДЕЙСТВА КАТО ВОЙНА И МИРИШЕ КАТО ВОЙНА.ЗНАЧИ НАИСТИНА Е ВОЙНА" ВЪПРОСЪТ НЕ Е ДАЛИ ИМА "ДВИЖЕНИЕ КЪМ ВОЙНА" А ЧЕ САЩ ВЕЧЕ СА ЗАПОЧНАЛИ ВОЙНА СРЕЩУ РУСИЯ-ИКОНОМИЧЕСКА ТЪРГОВСКА ПОЛИТИЧЕСКА И ВОЕННА. А НИЕ И ДРУГИТЕ СТРАНИ СМЕ САМО ПЛАЦДАРМ. ТАКА ЧЕ ДА НАЗОВАВАМЕ НЕЩАТА С ИСТИНСКИТЕ ИМ ИМЕНА
61
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Остави ги бе Боби!Тия русофреници упорито твърдят че черното е бяло! Безнадеждно е!
60
1
 
17
 
! Отговори
Боби преди 8 години
До Анонимен 155В украйна има ли опозиция, която може да си позволи да заведе дело в Украински съд срещу глобални промени като Майдана? -НЕ и пак НЕ ще умрат или изчезнат тихо и спокойно след 15 часа.В момента в РФ има опозиционна партия която е завела дело до върховния съд за законноста на цялата история около КРИМ.В Украйна има над 100 убити или изчезнали журналисти, интелектуалци и политици от майдана до сега. Никой даже не разследва дори формално.
59
1
 
17
 
! Отговори
Боби преди 8 години
До Анонимен 153Направи си експеримент и влезни в кое да е Украинско ведомоство и кажи на чист Руски език че си дошъл за това и това. Ще ти отговорят да го кажеш на Украински и да го дадеш писмено като заявление на Украински. Все едно в наше ведомство да откажат на човек говорещ на диалект от Горно-Нанадолнище услуги. Ще му кажат по-бавно говори и т.н. но ще го обслужат. Украинския е диалект на Руския с Полски заемки.
58
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Забрана за руски език няма! Има забрана на тв и радио провеждащи кремълска пропаганда
57
0
 
11
 
! Отговори
Боби преди 8 години
3. Как смятате в момента коя страна е по-демократична РФ или Украйна? Ако кажете Украйна направо ще се попикая от смях.- Украински/Руски език като официален в определени региони има ли или не?- Забрана за излъчване в медиите и говорене на Украински/Руски език къде има?- къде явно не се спазват законите от висшия ешелон на властта(не изплащане на пенсии и социални и прочие подобни идиотщини)?Да продължавам ли?
56
0
 
12
 
! Отговори
Боби преди 8 години
Хайде сега подред.1. Комисията за Боинга МН177 предаде доклада си. компетентните органи имат около месец да го коментират. НО НЯМА ДА ГО ПОБЛИКУВАТ ЗАЩОТО ИМА КЛАУЗА АКО УКРАЙНА ДАДЕ ВЕТО ДОКЛАДА ОСТАВА СЕКРЕТЕН. Ловя Бас че ще научим долкада от Викилиикс от колкото официално.2. По предишната конституция и закони на Украйна Янукович не може да бъде свален. Няма механизъм за импичмънт. За това се опитаха да го убият напълно сериозно. И аз бих избягал в такъв случай.
55
6
 
1
 
! Отговори
Шоп преди 8 години
Простотиите, които пишете по форумите нямат никакво значение. Трибуналът ще бъде факт, рано или късно. Защото светът е устроен така. Който се е обявил за по-велик от всички останали, му намачкват сурата.
54
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ШопА бе Шопаре, по твоята логика Източна Румелия и Княжесто България по същия безкръвен начин с акт на агресия един към друг са се анексирали - и са да чакаме трибунал? А доколкото самолета - стига си лъгал: и за глухите и слепите вече е ясно че урките го свалиха! И "демократичната общественост"още не смеят да публикуват доклада с фактите!
53
11
 
1
 
! Отговори
Шоп преди 8 години
Русия може да изстреля каквото си иска, това не променя факта, че извърши акт на агресия, анексира чужда територия и свали граждански самолет с 298 души. За всичко това ще има международен трибунал, рано или късно.
52
2
 
7
 
! Отговори
Тролска диагноза преди 8 години
Russophrenia -болестно състояние при което пациентите вярват и непрекъснато прокламират че Русия е деградирала и ще изпадне в колапс, като едновременно с това заявяват че Русия е заплаха и иска да превземе света с модерната си и силна армия...(PS- а армия без икономика - няма как...)
51
7
 
1
 
! Отговори
Абрамсите преди 8 години
трябеа да бъдат над 200 и да бъдат около големите градове за да респектират русофилската безродна ***.
50
0
 
10
 
! Отговори
Боби преди 8 години
До Одисей 135Пътешественико САЩ сами признаха че са изхарчили над 5 милярда $ за да демократизират Украйна чрез финансиране на ала десен сектор организации. Поляци наемници все ощше има в Украйна. И те не се подчиняват на генщаба на ВСУ. Така че ако ти не желаеш нещо да признаеш за реално не означава че то не съществува и ужасно вони.
49
2
 
3
 
! Отговори
до 115 преди 8 години
Тия май не разбраха вица. Русия има нужда от военнопленници да строят газопроводите, така както са строили немците.
48
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Одисей 1--е браво бе-тези футболни агитки с автомати и танкове--май твойта глава е пълна с огромна кухина......

Спонсорирани публикации