Руснаците не се притесняват от санкциите

Само 15% очакват негативни последици за страната си
30 юли 2015 16:05, Анисия Иванова
52
Руснаците не се притесняват от санкциите
Снимка: Bulgaria On Air

Само ден, след като стана ясно, че делът на руснаците с лошо мнение за САЩ намалява, друго проучване на Левада-център показва, че повечето руски граждани не се притесняват особено от международната изолация на Русия и от санкциите, наложени от западните държави.

18% от руснаците са убедени, че това по никакъв начин няма да се отрази на икономиката на страната. 39% от руските граждани смятат, че наложените като отговор контрасанкции от страна на Москва вредят и на двете страни. 35% са на мнение, че тези мерки са в ущърб на чуждестранните държави.

Според 15% контрасанкциите ще доведат до негативни последици в Русия. “Руснаците поддържат общия икономически и политически курс на правителството. Хората мислят, че санкциите ще останат в миналото и диалогът между Русия и Западa ще бъде възстановен. Освен това, ние имаме опит в адаптацията към нови икономически реалности. Сега виждаме, че хората промениха структурата на потребление, започнаха да спестяват повече. При това промяната се случи бързо”, коментират анализаторите.


Вижте повече във видеото на Bulgaria On Air.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
2
 
! Отговори
Нина преди 8 години
До 42Според доклада на ООН Русия е на второ място в света според броя на мигрантите, и си стои на това място повече от 10 години. Мигрантите са повече от 11 милиона. Украинците са най-гадните. Плюят Русия, плюят властите, ама не си заминават в родината, щото нищо хубаво не ги чака там. Плюят държавата, която им дава възможност да си изхранват семействата. Долна *** са те, неблагодарници и предатели. На мястото на руснаците всички щях да ги пратя вкъщи, да си мизерстват в ридна мати Украина.
31
5
 
0
 
! Отговори
ukrainec преди 8 години
Скоро ще станеме свидетели на края на Русия и ***-най много още една година.
30
8
 
4
 
! Отговори
ГОСПОДИ ПРОСТИ ИМ преди 8 години
все още имате картошки ,НО като свършат.... ще си ядете газ , ще пиете одеколон ДУХИ и ще си ближете танковете и ракетките . Дано да вие сладко .Съзнание на хора от феодализма -фанатици ,че са в!ърха на сладоледа
29
6
 
2
 
! Отговори
koko преди 8 години
Не се чудете-извън 5-10 големи градове мужиците са си същите.Те не са имали ,нямат и няма да имат.Интернетът е почти табу там така че каквото каже ТВ то.
28
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
браво путин ама тази година никой не купува апартаменти ще има дълга зима в България
27
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
браво Путин, браво Русия !!ние като велик народ ще се пукнем от яд и радост, че сте толкова зле-голи, боси, гладни!!!!
26
11
 
3
 
! Отговори
за комунизъм преди 8 години
чакам дори и един от пишещите да напусне България и да се пресели в рай- РУСИЯ .ЩЕ ИМА ЛИ ДЕМАГОЗИ КОИТО ЩЕ ГО НАПРАВЯТ -ИМЕНА И АДРЕСИ
25
12
 
3
 
! Отговори
а сега преди 8 години
мерилото за добър живо е на къде се насочват имигрантите ! Другари привърженици на руската политика , колко чужденци са се заселили в Русия - колко ,и колко са напуснали империята на благополучието -на злото.Напуснали руският Рай са милиони ,а заселили се в Русия стотици може би?
24
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
доволни сплотени ама аз затворих складовете няма арендатори бизвеса умря тез които са на държавна работа засега нямат особенни проблеми но ако цените на петрол се задържат на 53 долара за барел около година ще стане голямата беля поздрав от сибир
23
14
 
3
 
! Отговори
Berlin преди 8 години
Екстра са си руснаците - 300 грама рубли и получаваш 300 милилитра "Тройной". :)))
22
17
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 33 Сбъркал си адреса, руски. 6 години съм живял в Санкт Петербург. Познавам отлично руснаците, особено жените. Те и немците бяха сплотени при Хитлер. Хитлер обаче поне си изпълни обещанията, макар и за кратко. Вдигна стандарта, разгърна уникално строителство. Путин ги сплоти, но ги направи по-бедни. Да се гордееш при такава ситуация не е особено умно. Северно корейците пък са най-сплотените хора в света.
21
7
 
29
 
! Отговори
До 32 преди 8 години
Тъй ,тъй.Нека да вземат пример от нас.Тук вече няма овце.От както сме в ЕС в *** има вече само овчари.Не ги мислете руснаците бе.Който не бил и живял там не може да ги разбере.Как до обясниш на тутманик като теб ,че руснака си предпочита Ладата пред 20 годишния Мерцедес като теб.Така са възпитани и мислят над 90 % от хората.За тях руското е най-хубаво и не се кланят на никой .А пък и умеят да се бият и да се защитават .И от както Путин се зае с държавата вече има с какво.
20
18
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Притесняват се само умни хора, със собствено мнение и амбиции. Стадо овце няма подобни проблеми, върви си кротко и тъпо под гегата на овчаря.
19
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Таварищ Распутин.Ония дето пият чайчета с полоний си го заслужават напълно защото отмъкнаха милиарди и ги занесоха на новите си господари.Я в Атглия ,я в САЩ.И не плямпай глупости-нключително и по националната телевизия хората си говорят и спорят свободно и никой нито е арестуван нито заточен.Знаеш коя е страната с най-много затворници или да ти припомня.Наричат я също "Полицейско държава".Я ни кажи на нас неуките как се нарича тази страна Русия или САЩ
18
6
 
19
 
! Отговори
без санкции преди 8 години
Тия от ЕС и техните началници от Сащ са луди! Започнаха да налагат санкции на санкциите!
17
6
 
20
 
! Отговори
мръсен циганин преди 8 години
Цитирам: Сега виждаме че хората започват да спестяват повече!!Питам:А в България?
16
1
 
8
 
! Отговори
до 21 преди 8 години
Нищо ново не казваш. Поръчвайки си почивка отвън е на сметка и за българите. Но не и от България.
15
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Един е пътят независимост на икономиката. Друг път няма.
14
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До от СТАРИЯ НЕСЕБЪР дъщеря ми работи в Дания и със седмичната си заплата почиват един месец на "Златните"с цялото семейство и самолетните билети отиване и връщане...
13
7
 
22
 
! Отговори
ПАЗАРДЖИК преди 8 години
До Григорий Распутин.ДЕЛЕГАЦИЯ ОТ ФРЕНСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО ПОСЕТИХА КРИМ.И ДАДОХА ПРЕСКОНФОРЕНЦИЯ.И ИТЕЛЯНЦИ АНГЛИЧАНИ И ДР.ПЛАНИРАТ ДА ХОДЯТ В КРИМ СЕПТЕМВРИ.ТАМ ХОРАТА ЖИВЕЯТ НОРМАЛЕН ЖИВОТ ДЕЛЕГАЦИЯТА ИСКАТ ДА ПРИЗНАЯТ ЗАПАД РЕФЕРЕНДУМА НА КРИМ С СЪДИНЕНМЕТО С РУСИЯРУСИЯ БЕШЕ НАЩА ОПОРА И НАЩА СИЛА ..СЕГА СТАНА НАШ ВРАГ ПОД ВЛИЯНИЕТО НА САЩ.БЪЛГАРИНА ВИНАГИ Е БЕШЕ ПРЕДАТЕЛ И ПРЕДАТЕЛ ЩЕ СИ ОСТАНЕ

Спонсорирани публикации