Лукашенко с богат урожай – 70 чувалчета с картофи

В резиденцията му се отглеждат още дини и пъпеши
Обновена: 17 авг 2015 16:56 | 17 авг 2015 16:45, Елка Василева
26

Снимка: БТА

Президентът на Беларус Александър Лукашенко се зае в неделя със събирането на картофи в своята официална резиденция, съобщи беларуската държавна агенция Белта.

"Александър Лукашенко заедно с по-малкия си син събираше картофи. С парцела от 18 ара те се справиха за час и половина. Реколтата ги зарадва – 70 чувалчета", се казва в съобщението.

Още по темата

В най-скоро време събраната през вчерашния ден продукция ще бъде предадена на детски домове и домове за възрастни.

В резиденцията на беларуския президент започна събирането и на дини и пъпеши. Както се припомня в съобщението, през миналата година Лукашенко с личния си пример показа, че тези култури могат успешно да се отглеждат в Беларус. Тази година дините и пъпешите в резиденцията заемат три пъти по-голяма площ, пише РИА Новости.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
1
 
13
 
! Отговори
Бооо преди 8 години
За съжаление ,не само Беларус а и Украйна са далеч преди нас .В последно време заради войната са зле но бързо ще се оправят.И преди да започнете да пляскате минуси,аз съм бил в Украйна много пъти и знам какво говоря.
17
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А българския елит и българските "бизнесмени" къде са? Те са заети с манекенки по моренцето, яхти, и да обясняват как заплатите са ниски щото нямало. За тях такъв тип труд е чужд и унизителен, а тези които го полагат - жалки аграри и "работническа класа". С нетърпение чакам да се роди българския Лукашенко който да изрине тези нещастници скапани, жалки подобия на бизнесмени.
16
17
 
2
 
! Отговори
коко преди 8 години
До ОБЕКТИВНО ПОГЛЕДНАТОАбе пич католкова ти харесва да си крепостен защо не отидеш там-хем ще ни отървеш.Ще си къркаш на воля,няма да имаш нет,ще ти промиват мозъка всеки ден и от време на време ще участаш на военни олимпиади.Може и компири да садиш в комуналката.
15
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ОБЕКТИВНО ПОГЛЕДНАТОТо затова даже в БГ има бежанци от беларус ; 0 поне им е много хубаво. Колко трябва зле да живееш, че да избягаш в БГ : )
14
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Е как па го харесвате на тоя пиара, а на боко тиквата не ви харесва? Личи се че човека не е трудовак, ами си прави имиджа..
13
4
 
21
 
! Отговори
ОБЕКТИВНО ПОГЛЕДНАТО преди 8 години
НАЙ-СВЕСТНИЯ ПРЕЗИДЕНТ НА НАЙ-СТАБИЛНАТА ДЪРЖАВА В ЕВРОПА ! СЪХРАНЕНО Е НАЙ-ДОБРОТО ОТ СОЦИАЛИЗМА И В СЪЩОТО ВРЕМЕ Е ДОБАВЕНО НАЙ-ДОБРОТО ОТ ПАЗАРНАТА ИКОНОМИКА . ОБРАЗЦОВА ДЪРЖАВА ,КОЯТО Е ТРЪН В ОЧИТЕ НА ЗАПАДНИТЕ МОШЕННИЦИ И ЗАТОВА ПОСТОЯННО ОПЛЮВАТ ЛУКАШЕНКО..
12
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бойко да вади картофи - абсурд. Да продава - да!
11
6
 
4
 
! Отговори
Пешко преди 8 години
До Анонимен 12,Ами какво толкова да се коментира - подобно на всеки политик, и Лукашенко демонстрира "човешката" си страна. Обама ходи лично за хамбургери, наш Боко рита топка, но пък Ким чен еди кой си катери върхове по 5000 м. за час-два, а Вова се гмурка уж е така пък вади амфори със злато. По "човещинката" ще ги познаете :)
10
0
 
27
 
! Отговори
Гай Баньо Ориджинал преди 8 години
Много имате да го гоните тоя пич ама многоооо...потърсете информация и видео да видите как изглежда държавата му 25 години след края на СССР.
9
2
 
2
 
! Отговори
онбашията преди 8 години
ще видите вие бойко като опердаши цесекарите кой по голем!
8
0
 
9
 
! Отговори
Стар комунист преди 8 години
Най-добър урожай дават картофите върху костите на спекуланти и прекупчици!
7
8
 
2
 
! Отговори
Пешко преди 8 години
Тоя е по-готин от Вова - Вовата само знае да язди гол и да се гняви с мечета
6
16
 
3
 
! Отговори
Пецо преди 8 години
Не вярвам. Евреин картофи не сади. пък какво остава да ги вади. Виж да спекулира с цените им-може.
5
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Евала!Явно знае 2 и 200!
4
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Преди 25-т години около всяко по-голямо населено място имаше така наречените вилни зони. Там, може да е смешно на младите, се добиваше значителна част от плодовете и зеленчуците.На това му казвахме самозадоволяване.Днес тези зони в голямата си част са пустеещи земи.
3
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До бай ПеткоБъркаш както каза рапоня едно време и те си садели картофите сами. *** после разбрал че с охрана на лукоил се почели повече отколкото от картофи.
2
2
 
7
 
! Отговори
бай Петко преди 8 години
Все едно гледам нашия Бойко да се подготвя за зимата. Затова препоръчва и на нас да садим кромпири !
1
1
 
18
 
! Отговори
L. преди 8 години
Ех, кога ще видим и Бойко в такава картинка за пример? Не само да дава акъл на студентите да садят картофи, а пък земеделците ще барат копчетата на АЕЦ-а.

Спонсорирани публикации