Кремъл се "капсулира", бои се от теч на информация

Русия настоява за единна коалиция за борба с терористите от ИД
27 ное 2015 17:52, Елка Василева
109
Кремъл се "капсулира", бои се от теч на информация
Снимка: архив, Reuters

Допълнителни мерки за сигурност са въведени в Кремъл и резиденцията на руския президент край Москва Ново Огорьово.

Те са предприети с цел избягване на евентуално изтичане на информация, обясни Дмитрий Песков – прессекретар на Владимир Путин.

"С камери, стативи може, защото те са предназначени за снимки. Наистина, мерки се предприемат за обезпечаване на режим на секретност, необходим за предотвратяване на нежелателно изтичане на информация. В този план наистина се предприемат мерки". Това отговори Песков на въпрос с какво е свързано засилването на мерките за сигурност в Кремъл и ново Огорьово – взимат се паспортите на журналистите, на мероприятията не се допускат хора с лаптопи, но с камери е възможно, пише РИА Новости.

Пред журналистите Песков заяви също така, че партньорите на Русия не са готови за работа във формат единна коалиция за борба с терористичните групировки, докато Русия запазва желанието си да си взаимодейства във всички формати, на които те са готови.

"Русия, както е известно и както многократно заяви Владимир Путин, включително и пред Общото събрание на ООН, е за създаване на коалиция. В настоящия момент за съжаление нашите партньори не са готови за работа във формата на единна коалиция", каза Песков.

Той заяви обаче, че "въпреки това ние държим вратите отворени и запазваме своята готовност и своето желание да си взаимодействаме във всички формати, на които нашите партньори бъдат готови".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


109
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
0
 
1
 
! Отговори
Нутрален преди 8 години
До ПравославнаНе знам дали ти е известно, но едни от големите сражения в опит да се спре нашествието на османската империя по нашите земи се водят от поляци, венецианци и др. Нека да четем историята безпристрастно, защото иначе прилича на пропаганда.
64
0
 
0
 
! Отговори
Православна преди 8 години
До Ицо По тази причина Константинопол е паднал през 1453 година. Последният византийски император Константин не е потърсил помощ от Русия , а е отишъл в Рим при папата и е приел КАТОЛИЦИЗМА!!! След което папата не си е мръднал пръста и турците са превзели Истанбул. Така и цар Иван Шишман е облякъл бяла роба , дал е сестра си Мара за жена на султана , приел е исляма и сме на това дередже до днес.
63
4
 
4
 
! Отговори
НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАЙТЕ преди 8 години
ИДИЛ, КАДИРОВ , ХИЗБУЛА , ПУТИН И АСАД----СА ОТ ЕДИН ОТБОР!ТЕЗИ --КОИТО СТРЕЛЯХА В СИРИЯ ПРИ ДЕМОНСТРАЦИИТЕ , ПО МИРНИТЕ ХОРА....ДНЕС ИЗПРАЩАТ ТЕРОРИСТИ И БЕЖАНЦИ ЗА ПАРИЖ ,ХАНОВЕР , ЕС И ..ЦЯЛА ЕВРОПА!ТОВА Е НОВИЯ ВИД ВОЙНА ---СРЕЩУ ЦИВИЛИЗАЦИЯТА!!РАЗБИВАНЕ НА ИКОНОМИКАТА НА ЕС И САЩ---СЪС СТРАХ И ИКОНОМИЧЕСКИ /бежански/-НАТИСК!ПРЯКАТА ВОЙНА ЗА "НОВИТЕ ДИКТАТУРИ" -----Е НЕПОСИЛНА И РИСКОВАНА!!от АНБО-СС/Ст.Стамболов/
62
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
*** от СССР-2, капуслирайте се !
61
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А за Ньойският договор ,ни дума ни вопъл ни стон . Да ви п_кая на д_емократичната преса . Че и,, свободна ,,на туй отгоре,. М_керета г_дни.
60
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ИСТИНАТАА ти си новият Евгени Минчев!
59
6
 
10
 
! Отговори
азиат преди 8 години
не сте европейци,а сте еврогейци
58
27
 
13
 
! Отговори
Западноевропеец преди 8 години
До 86Всички са против джуджето. Единствените му приятели са някакви фашистки диктатори като самия него. КРЕМЛЬ КЕ ПАДНЕ
57
2
 
4
 
! Отговори
Западноевропеец преди 8 години
До ИсточноевропеецЩе почакам!!! :-)И се пише "иЗточноевропеец", а не "иСточноевропеец"!***
56
7
 
20
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 8 години
до 81Независима Украйна викаш? Да! Владимир толкова обича всички украйнски негови събратя, че пак им отпусна кранчето. Простил им е за глупостта да се пордадат на хамериканците! Но за Турците няма да има прошка- те ен са братя в неговите очи. бяха само икономически партньори- сега са само *** за него .Понял?
55
1
 
1
 
! Отговори
Источноевропеец преди 8 години
До ЗападноевропеецЧекай чекай!
54
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ванга доказва, че ние не сме сами на този свят. Тук има парарелен свят и живот.
53
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
77 АТАКИСТ Проблема ти е Русия на тебе, това е ясно за всеки прочел мненията ти, въртиш, сучеш пак за "благодатния" руски хомот мрънкаш, а украинците просто от сега нататък ще са независима държава- това положението. Дали Москва и харесва, или не практически няма значение
52
17
 
9
 
! Отговори
Западноевропеец преди 8 години
КРЕМЛЬ КЕ ПАДНЕ
51
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ВАНГА -СВЕТОВНАТА ВОЙНА ЩЕ ЗАПОЧНЕ ОТ СИРИЯ И ЩЕ СВЪРШИ НА БОЖИ ГРОБ,КОЙТО РУСИЯ ЩЕ ОСВОБОДИ,ЗАЩОТО РУСИЯ С ИЗТОЧНИТЕ КНЯЗЕ ЩЕ ПОБЕДИ В ГОЛЯМАТА ВОЙНА И ТОВА ЩЕ СТАНЕ КОГАТО В АМЕРИКА ДОЙДЕ ЧЕРНИЯ ЧОВЕК.ТОВА ГО КАЗВА ПРОРОЧИЦАТА ОТДАВНА ,ТОВА ПРОРОЧЕСТВО ГО ИМА В КНИГАТА ЗА ВАНГА ОТ ПЛЕМЕНИЦАТА И КРАСИМИРА СТОЯНОВА ,, ВАНГА-ИСТИНАТА ИЗДАДЕНА ПРЕЗ 1993Г.ТЕ КАК ДА НЕ ВЯРВА ЧОВЕК НА ВАНГА СЛЕД КАТО ВСИЧКО ПРЕДСКАЗАНО ОТ НЕЯ НАВРТЕМЕТОП СЕГА СЕ СБЪДВА ПРЕД ОЧИТЕ
50
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
75 подобно нещо за няколко стотин лева мога да ти спретна и на тебе, ще ти намеря и хомо любовник и какво ли още не, това "инфо" смърди определено
49
4
 
7
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 8 години
до 74 Украинсите искали свободата си? Защото допреди 3 години бяха смазани от политиката на Русия, а сега се развиват под властта на Пороошенко? Болен мозък!
48
3
 
7
 
! Отговори
ODISEVS преди 8 години
Под прикритие Джихадистите сега ще пренасят петрол за турция с манерки хванати за корема на камилите.
47
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ЧебурашкаСоросче не знам атакист дали е (диагноза) ама си е истинска диагноза да си *** от Реформаторския блиок ето какво излезе в медиите -учителя по английски и италиянскиезик-силвестър Илиев известен в гей средите с прякора Сиси направи сензационни разкрития за хомо сексуалното минало на радан Кънев-рада дълбоката Илиев не се притеснява да си признае,че е гей и ,че е виден активист на ЛГБТИ ,Силвестър Илиев признава,че е бивш любовник на Радан,но е напуснали лидера на ДСБ
46
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до АТАКИСТ 71Значи ти предлагаш да превиеш глава, да хвалиш руснака, само и само да оцелееш? Ти си роб човече ментално изкукуригал ( съжалявам за израза), ама за по- точен сега не се сещам. Украинците искат свободата си, какви "патриоти" сте в Атака, щом биете метани на Падишаха в Москва коленопреклонно. На нито един въпрос не отговори, а претендираш за "истина"...

Спонсорирани публикации