Полански няма да бъде съден задочно в САЩ

Отхвърлиха и иска на насилената Саманта Геймър процесът да бъде прекратен
23 апр 2010 09:51,
10
Полански няма да бъде съден задочно в САЩ
Роман Полански. Снимка: БГНЕС

Апелативен съд в Лос Анджелис, Калифорния, отхвърли искането на режисьора Роман Полански да бъде съден задочно по обвинения в противозаконен секс с малолетна, съобщи Асошиейтед прес.

Магистратите постановиха 76-годишният Полански да се завърне в Съединените щати от Европа, преди да бъде съден.

Още по темата

По този начин апелативният съд постла пътя за евентуално екстрадиране на носителя на "Оскар".

Броени часове по-рано съдът отхвърли молбата на Саманта Геймър съдебното преследване срещу Полански да бъде прекратено.

През 1977 г. Полански прави секс с 13-годишната по онова време Геймър. Навремето прочутият режисьор се призна за виновен по обвиненията в противозаконен секс, но преди да бъде произнесена присъдата му, избяга във Франция през 1978 г.

76-годишният режисьор бе арестуван на 26 септември миналата година в Швейцария, тъй като Съединените щати искат той да бъде екстрадиран.

В началото на декември Роман Полански бе освободен под парична гаранция и поставен под домашен арест в луксозната си хижа в алпийската държава в очакване на решението дали да бъде предаден на американските власти.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
3
 
! Отговори
онбашията преди 14 години
изпляскал 13 годишна, кво толкова, дай боже всекиму както се казва.
8
3
 
3
 
! Отговори
сссс преди 14 години
Та като някой пишат какво е полицейщина ,значи не са живяли в САЩ
7
0
 
6
 
! Отговори
стаканофф преди 14 години
Малко информация за някой от по-долу пишещите ***, наричащи се" че гевара" например. При евреите, на 13 години жената е припозната като такава, освен това вилата на Полански е на 60км от ФР граница, а той е фр гражданин. Както на времето е напуснал уса, така може да се приключи и този път.
6
7
 
13
 
! Отговори
Дино преди 14 години
Пред закона всички са равни.....евреите също.Парите им не ги правят недосегаеми.САЩ не е ЕС или Русия.
5
4
 
9
 
! Отговори
Спомени преди 14 години
Баси проблемите имат някои... Вместо да се занимават с действително сериозните и безобразните проблеми на насмръдващото си аморално общество, войнстващите морализатори най-обичат да се пъхнат в нечий чужд креват, па било то и след десет давности.Нали не я е насилвал, пък и тя дори и като съзнателна възрастна явно няма нищо против. Ами и аз съм спал с 13-годишна - к'во толкоз... Само дето и аз бях на толкова :) Да можех пак да съм на 13, пак щях да го сторя :))
4
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Че Гевара, не си разбрал. Пък и статията е объркваща. Става въпрос, че американският съд е решил Полански да не е съден задочно, а да бъде екстрадиран в щатите, където ще се съди по нормалния ред. Т.е. строго! Забележете, че дори и молбата на жертвата му да бъде прекратено съдебното преследване на Полански, е отхвърлена! Де да имахме и ние такова правосъдие, под дърво и камък да търсеха нашите съдии педофилите и да ги наказваха заслужено!
3
4
 
9
 
! Отговори
ЧЕ ГЕВАРА преди 14 години
"Айде стига глупости!"Ти ли ще ми определяш какво да пиша?Това че защитаваш педофилщината и ***,не ти прави чест.Ако ти защитаваш проституцията и половата експлоатация,върви и си пий хапчето.Полански всички го знаем с перверзии.Не ми казвай че не си гледал филимте му."Горчива луна"не ти ли говори нещо?
2
3
 
15
 
! Отговори
с. преди 14 години
Стига си ревал бе!То и Франк Рибери го хванаха тия дни че е спал с непълнолетна ***!Като и видях снимките на мига и давам 25!Може и Полански да не е знаел!Впоследствие човека и изплати милиони обезщетение и затова мацката няма абсолютно никакви претенции към него!Айде стига глупости!
1
13
 
6
 
! Отговори
ЧЕ ГЕВАРА преди 14 години
А така!Всички престъпници на свобода!Браво,какво хубаво нещо е демокрацията!Един извратен евреин,спал с момиче!Какво толкоз!Нали е кинозвезда,на тях всичко им е позволено!