Снимат "Карибски пирати: В непознати води"

Четвъртата част от поредицата е в 3D формат
24 юни 2010 14:09,
7
Снимат "Карибски пирати: В непознати води"
Без Джони Деп няма Джак Спароу. Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Започнаха снимките на “Карибски пирати: В непознати води”. Снимките на продукцията на Disney и Bruckheimer Films стартират в Хавай, Обединеното кралство и Лос Анжелис.

„Карибски пирати: В непознати води” е четвъртата част на поредицата, която с първите си три филма събра над 2,7 милиарда долара от световния боксофис. Предстоящият филм е и първият, който ще излезе в 3D формат.

Режисьор на приключенския екшън е Роб Маршал, а Джони Деп се завръща отново към номинираната с Оскар роля на Джак Спароу. Към него се присъдинява и носителката на Оскар Пенелопе Круз, Иън Макшейн и новаците Астрид Берже-Фрисби и Сам Клефлин.

Във филма отново ще участва и носителят на Оскар и три пъти номиниран Джефри Ръш, както и Кевин Р. Макнали. Световната и българската премиера на филма е на 20 май 2011 г.

„Карибски пирати: В непознати води” отново е зареден с хумора, забавните моменти и приключенията, с които се отличава поредицата, само че този път в 3D формат. В този динамичен разказ за истина, измяна, младост и смъртоносно наследство се пресичат пътищата на Капитан Джак Спароу и една жена от миналото му (Пенелопе Круз).

Той не е сигурен дали това е любовта или е безскрупулна игра, с която тя цели чрез него да се добере до Извора на младостта. Когато тя го заставя да се качи на кораба „Отмъщението на кралица Ана”, чийто капитан е страховитият пират Чернобрад (Иън Макшейн), Джак попада в неочаквано приключение, в което не знае от кого да се страхува повече – от Чернобрад или жената, изникнала от миналото му.

Ръш се появява отново в ролятата си на отмъстителния Капитан Хектор Барбоса, а Кевин Р. МакНали изиграва отново дългогодишния приятел на Капитан Джак Джошами Гибс. Сам Клефлин се изявява в ролята на решителен млад мисионер, докато Бержде-Фрисби се превъплъщава в мистериозна русалка.

“Карибски пирати: В непознати води” е написан от ветераните-сценаристи на поредицата Тед Елиът и Тери Росио. Изпълнителни продуценти са Майк Стенсън, Чад Оман, Бари Уолдман, Тед Елиът, Тери Росио и Джон ДеЛука. Към екипа на Брукхаймър и Маршал за новото пътешествие се присъединяват и едни от най-добрите майстори „зад кадър”, носители на Оскар.

Творбите на Джери Брукхаймър в киното и телевизията са отличени с над 41 номинации и 6 награди Оскар, осем номинации и пет награди Грами, 23 номинации и 4 награди Златен глобус, 88 номинации и 18 награди Еми, номинации и 15 награди на списание People, множество награди на MTV, включително за Най-добър филм за десетилетието за „Полицаят от Бевърли Хилс” и др.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Предстои премиерата на три филма от продължението на "Карибски пирати" и, доколкото знам, Джони играе само в първата серия. Прави невероятна роля като Джак Спароу! Страшно талантлив актьор!
6
0
 
6
 
! Отговори
някой преди 13 години
Най-автентичен ще стане филма, ако ходят да го снимат край бреговете на Сомалия!
5
0
 
1
 
! Отговори
do IVAN преди 13 години
brato i az bqh na tova mnenie kato go gledah v po stari filmi i LEONARDO di caprio sushto ... no eto s vremeto mi dopadnaha adski mnogo v po novite im filmi ... mn dobri aktiori nqma 2 mneniq :)
4
1
 
4
 
! Отговори
ДО #3 преди 13 години
Знаеш ли, колко "черни перли" има в Столипиново и другите такива гета?LOL
3
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А къде са Орландо Блуум и Куйа Найтли..... без тях някак безинтересно... без Черната ПЕрла...
2
0
 
27
 
! Отговори
Иван преди 13 години
Джони Деп е нечовек. Неознаваем във всеки филм ! Мислех го за манекенче в началото, но просто съм грешал наистина е N1.
1
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Нямам търпение да излезе! Джони Деп е много добър в тази роля, а заедно с Пенелопе Круз мисля че ще стане страхотен филм!