Тийн романтика и екшън – в нов български филм

"HDSP: Лов на дребни хищници" тръгва по кината в първия учебен ден
2 сеп 2010 10:50,
19

От ляво на дясно: Яна Титова, Владимир Георгиев, Бойко Кръстанов, Силвия Петкова.

Още когато гледахме последното видео на Остава към Mexico с кадри от “HDSP: Лов на дребни хищници”, интересът ни бе запален.

Сега вече е факт и датата на премиерата на новия български филм, който вече бе представен пред критика и разпространители на специална прожекция на фестивала в Кан.

От първия учебен ден – 15 септември – „HDSP: Лов на дребни хищници”, който разказва за младите хора у нас, тръгва по кината.

Динамичният му сюжет ще въведе зрителя в енигматичния свят на подрастващите, изпълнен с авантюри, първа любов, разбити приятелства и дори екшън сюжети.

Режисьор и продуцент на „HDSP: Лов на дребни хищници” е Цветодар Марков, като това е дебютният му пълнометражен филм. Сценарият е дело на Христиан Ночев, сценарист и режисьор на филми и телевизионни предавания („Граница”, „Коледата е възможна”, „Ку-Ку”, „Шоуто на Слави” и др.), а оператор е Антон Бакарски („Открадната светлина”).

Една от главните роли е на Владо Георгиев (Михаил), познат от филма на Илиян Симеонов "Пазачът на мъртвите", когато е само на 15 години. В другата главна роля е Мариян Вълев (Синатра) от "Граница", който се появява на екран след дълго отсъствие.

В образа на „тартора” на компанията Хани е новото кинооткритие Силвия Петкова.

В актьорския състав са още Стефан Мавродиев, Христо Шопов, Людмила Сланева, Бойко Кръстанов, Яна Титова, Гергана Кофарджиева и др.

Саундтракът включва както песни на Остава от последния им албум Rock’n’Roll Song Designer, и авторски композиции на Валерия Попова и Силвия Гълъбова.

Ето и трейлъра на филма:

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Изглежда свежо, ще се гледа задължително.
17
6
 
38
 
! Отговори
skarhead преди 13 години
Дано е хубав филма - очаквам го с нетърпение, а относно хейтърите, простаците или псевдоинтелигентите бих желал да им кажа, че повечето от тях не са направили нищо по-стойностно от това, а дори се съмнявам дали са свършили някакво добро дело, та след всичко това накратко искам да кажа, че критиката може да е градивна, но поне първо гледайте филма и тогава кажете кое е "SUX" i koe e "Cool" или както там се изразявате!!!
16
0
 
35
 
! Отговори
БГ преди 13 години
До 1, 8, 10, 12 - - - Продажни чуждопоклонничета, защо мърсите форумите с антибългарските си простотии. И то като се има предвид, че още не е излязъл филмът...
15
0
 
34
 
! Отговори
ех преди 13 години
Слава Богу ,че филмът не е проект на Митето Митевски и Андреа Цицарано!
14
3
 
44
 
! Отговори
xXx преди 13 години
Ех, ама сте едни големи разбирачи. Не виждате ли, че БГ ккиното е в голяма криза през последните 15 години. Вместо да плюете по новите български филми още преди да се излезли, по-добре разберете, че колкото повече филми излизат, толкова повече ще са хубавите и интересни за гледане.Така, че престанете да плюете ами се стегнете и покажете малко патриотизъм и уважение към българските конотворци.
13
4
 
35
 
! Отговори
аз преди 13 години
филма обещава да е поредния от УСПЕШНИ И ДОБРИ БГ филми!
12
6
 
34
 
! Отговори
бЕдНяК преди 13 години
Поредния съсипващ децата модел на поведение...много ни е драго да дезориентираме младите...безотговорно племе, дето иска някой да дойде и му реши проблемите, а проваля бъдещето си...
11
7
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
porednata bg ciganiq
10
3
 
38
 
! Отговори
ivo преди 13 години
Филма ще е добър
9
14
 
36
 
! Отговори
Nabuco преди 13 години
То само от трейлъра става ясно, че ще е поредната бг тъпня. Актьорската игра е на ниво фен-филм на Стартрек тематика.
8
5
 
39
 
! Отговори
do 8 преди 13 години
***!
7
1
 
53
 
! Отговори
Zdr преди 13 години
Гледах трейлъра и имам известни съмнения, че повечето бг тинейджъри са способни да тичат толкова.
6
10
 
37
 
! Отговори
Deano преди 13 години
"Звезден" екип се е събрал и за този наш "филм" - особено присъствието на Ночев, и то като сценарист, е гаранция за "класа". Защо се харчат излишни пари за неща, които просто няма как да станат добре ...
5
6
 
40
 
! Отговори
stilko_picha преди 13 години
до 1 -Е *** *** ,колко да са ***. Не е възможно да са по *** от феновете на Митко Палаузов.
4
4
 
57
 
! Отговори
manuelche преди 13 години
Сега ще излезе филмът и, ако се съди по трейлъра, ще е интересна историйка.После всички ще го оплюят, защото не участва Андреа или защото искат да се изкарат големи интелектуалци, или и двете.Само че не дай Боже някой чужденец да го изкритикува - малееее, ще станем родолюбци и родозащитници номер едно пак...
3
6
 
45
 
! Отговори
Ивалина преди 13 години
Аз пък чакам филма с нетърпение. Убедена съм, че режисьорският дебют на Цецо Марков ще е силен
2
5
 
44
 
! Отговори
mm преди 13 години
Е, ти пък.. може да не е толкова зле :) Поне трейлъра прави някакво впечатление.А тая последната мацка от снимката е маааалиииииии!!!
1
20
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Лов на *** зрители.