Голямата любов на малките джуджета покори САЩ

Анимацията "Гномео и Жулиета" е на първо място по приходи за уикенда
Обновена: 28 фев 2011 17:28 | 28 фев 2011 17:27,
0
Голямата любов на малките джуджета покори САЩ
Снимка: А+ Films

Анимационният триизмерен филм "Гномео и Жулиета" е на първо място в боксофис класацията в САЩ и Канада през уикенда на наградите "Оскар".

Триизмерната анимация по Шекспир е с приходи от продажбата на билети в размер на 14,2 милиона долара, което й отреди челната позиция.

Миналата седмица тя бе трета в класацията. Музиката към филма е написана от сър Елтън Джон, който е и един от авторите на сценария, разказващ за любовта на две градински джуджета от два враждуващи клана.

На второ място в боксофиса този уикенд е "Ергени за седмица". Комедията на Боби и Питър Фарели е с приходи от продажбата на билети през премиерния си уикенд в размер на с 13,5 милиона долара.

Трилърът "Без име" с Лиъм Нийсън в ролята на учен, който се събужда от кома, за да види как съпругата му твърди, че не го познава, а друг мъж се представя за него, е на трета позиция. Титулярят от миналата седмица е донесъл на създателите си 12,4 милиона долара.

Четвъртото и петото място са за комедията "Жена назаем" с Адам Сандлър и Дженифър Анистън и фантастиката "Аз съм номер четири".

Още по темата
21 фев 2011 21:30
0

Тази седмица без промяна в позициите си в боксофиса остават и биографичният филм за тийн сензацията Джъстин Бийбър на шесто място, следван от отличника на тазгодишнитеОскари "Речта на краля".

Продължението на комедията "Агент XXL" се нарежда на осмо място, с приход от 7,5 милиона долара.

Новият екшън с Никълъс Кейдж пък заема едва предпоследна позиция, въпреки че това е дебютният му уикенд.

Последен в челната десетка по приходи е психотрилърът „Съквартирантът“.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари