Трансформирай се в тийнейджър

Сагата на Майкъл Бей продължава борбата между Аутоботи и Десептикони
1 юли 2011 17:13, Петя Славова
16
Трансформирай се в тийнейджър
Снимка: Форум филм

За да се насладите на поредното визуално приключение, зад което стои Майкъл Бей ("Лоши момчета", "Армагедон", "Пърл Харбър", "Островът") е необходимо да се заредите с два часа и половина търпение, както и да се трансформирате в лют тийнейджър, жаден за многообразни битки и железарии, вдигнати във въздуха.

Едва ли някой ще се изненада от силната пукотевица, която вдигат роботите във вечната битка между Аутоботи и Десептикони.

Феновете на „Трансформърс” именно затова са и дошли. Но третата част ще набере напрежение чак след първия час.

Дотогава Майкъл Бей и компания са направили лирично отклонение към комични ситуации, въртящи се около битовите проблеми на главния герой Сам Уитуики (Шая Лабъф) и са подновили сюжетите около Студената война с нова конспирация, в която влизат Аполо 11 и авария в "Чернобил".

Огромното предимство на "Трансформърс 3: Dark of The Moon" е визуалната 3D тренировка по пироефекти, сгромолясващи се сгради, железни чудовища с пипала на октоподи и нечовешки битки, естествено между роботите.

И като на истинска война има предатели между хората и между аутоботите. Най-верни си остават лошите десептикони. Няма да се размине и без Джош Дюамел и Тайрийз Гибсън, които ще помогнат, когато става най-напечено.

За съжаление на мнозина красивата Меган Фокс няма да крачи между разпадащите се сгради. Нейният „ужас” преживява друга дългокрака хубавица - манекенката Роузи Хънтингтън.

Изненадата в подобен проект е появата на Джон Малкович, изпълняващ ролята на перверзно педантичен шеф на голяма компания.

Джон Туртуро също продължава комичната линия и дори пренася за кратко „Трансформърс 3” и в романтичния жанр, след срещата му с шефа на НАСА, изиграна от Франсис Макдорманд.

Изборът за злия в човешки облик също е изненадващ – Патрик Демпси е в ново амплоа след популярността, която добива в сериала „Анатомията на Грей”.

И с този си проект Бей доказва, че успехът му не е случаен. Режисьорът е майстор на междузвездни битки, поръсени с прилично чувство за хумор.

"Трансформърс 3: Dark of The Moon" е поредният блокбастър, превръщащ киносалона в типично младежка обстановка. Но пък напълно отговаря на стила на Майкъл Бей, който сам си признава: "Аз правя филми за тийнейджъри. Да не би това да е престъпление?"

Ето и трейлър на филма


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
1
 
2
 
! Отговори
Krasi преди 12 години
Apfff,golemiqt Film,nqma 6to!Zaspah dokato go gledah
15
1
 
2
 
! Отговори
до Борислава преди 12 години
чак пък страотен...
14
2
 
1
 
! Отговори
Борислава преди 12 години
Страхотен филм.Отидох да го гледам без да съм гледала първите 2 части.След това си ги изтеглих и тях да ги гледам.
13
1
 
5
 
! Отговори
TooN преди 12 години
Учудвате ме какъв впечатляващ сценарий очаквате от екшън-филм!? Та 99% от филмите в този жанр са еднотипни - накрая някой или нещо винаги се спасява! Филмът ще го гледам само заради 3D ефектите, а ако се настоите да гледате уникален сценарий, разбира се, че филмът ще ви разочарова.P.S. Някой, ако го е гледал в Cinema кино, нека сподели субтитрите с какъв цвят са? Че жълтите адски ме дразнят, когато филма е 3D, а мисля там да го гледам.
12
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
як е ммого
11
8
 
9
 
! Отговори
нне преди 12 години
Излъгах се да го гледам, нема толко *** филм, сценарий нула, тотална липса на сюжет, постоянно летат некви неща из екрана, станах разноглед, а фрази тип 'обичам те' в края на филма ме довършиха. И естествено гордите погледи на актьорите на фона на прокъсаното американско знаме в края също са epic..
10
3
 
13
 
! Отговори
с преди 12 години
някви пубери реват за няква мацка ... отиете на бар ! може и на офис ;)
9
8
 
8
 
! Отговори
az преди 12 години
хора , не мога да Ви разбера... как може да липсва Меган Фокс ... та ролята и във филма беше ... ъхм ... никаква ?ако на трансформърс Меган Фокс му е хубавото, то на властелина примерно трябва е русата коса на елфа
8
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
не е лошо филмчето и точно това, че няма екшън в началото, а повече комични ситуации го прави по-добър. зрелищен е и новата мацка е сладурана
7
9
 
5
 
! Отговори
Кино-фен преди 12 години
Филма е добър но наистина липсва секси звездата Меган Фокс! много жалко за тази продукция
6
6
 
6
 
! Отговори
трололо преди 12 години
имайки в предвид,че меган беше единственото заради което си заслужава да се гледа тази тотална боза май тия дето сега го гледат са седмокласници
5
8
 
8
 
! Отговори
аз до 2 преди 12 години
Мегън Фокс липсва само на седмокласници ...филма е супер, мисля пак да го гледамп.с. не съм тийнейджър
4
10
 
6
 
! Отговори
Бат Васко преди 12 години
Тая боза става само за деца и то от най-малките дето още си играят с колички!
3
7
 
5
 
! Отговори
фен преди 12 години
нямам търпение да го гледам
2
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
трансформърс без меган фокс е като *** без топки...
1
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
що за глупави филми пускат по кината