С Камен Калев на "Островът"

Новият му филм тръгва по кината от 14 октомври
5 окт 2011 09:43, Петя Славова
5
С Камен Калев на "Островът"
Снимка: Уотърфронт Филм

Още един български филм ще излезе съвсем скоро на големия екран у нас. Става въпрос за „Островът” на Камен Калев, чийто дебют „Източни пиеси” бе селектиран за участие на фестивала в Кан.

Подобна е съдбата и на новия му проект. „Островът” беше представен на 16 май в рамките на „Петнадесетдневката на режисьорите” по време на престижния кинофестивал. Филмът бе показан и на фестивала в Сараево.

Официалната му премиера ще бъде на 10 октомври от 20,00 часа на голяма сцена на Народен театър „Иван Вазов”, а по кината може да се види от 14 октомври.

Още по темата

Главната роля е поверена на Летисия Каста, а в проекта участват още Стефан Пирьов, Елица Кацарска, Жан-Пол Вал (композитор на филма), Туре Линдхардт, Бойка Велкова, Михаил Мутафов, Руси Чанев, Милен Цветков, Любен Дилов-син, Слав Танев, Иван, Андрей, Део и мн. други.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
2
 
! Отговори
ДДД преди 12 години
... по-голяма простотия от написаното рядко срещам по форумите
4
3
 
5
 
! Отговори
Не съгласен. преди 12 години
Моето мнение е, че "Източни пиеси" е един много слаб филм. Това се дължи на изключителното непознаване на субкултурите употребени във филма(да те бяха употребени и то без грам разбиране). Най-малкото което не можеш да направиш е да туриш растамон хипар за шеф на нази скиновете?! Лека му пръст на момчето(свръх доза), както и на Христо Христов(свръх доза), но това просто е едно огромно безочие, което говори много лошо за режисьора и сценариста, които не познават материята в която работят.
3
1
 
12
 
! Отговори
hoy преди 12 години
Айде чакаме го, щом е Камен Калев - ще е добро : ) А щом е и Летисия, може да привлечем повече аудитория навън, а дано!
2
1
 
12
 
! Отговори
бг преди 12 години
И аз очаквам с интерес! Този режисьор е интересна личност-не е като повечето вирнал нос,а изглежда интелигентен,земен и естествен!
1
2
 
25
 
! Отговори
prase преди 12 години
Очаквам с голям интерес. "Източни пиеси" е страхотен, вдигна много високо летвата.