Педро Алмодовар замисля "Случайни любовници"

Режисьорът покани актрисата Пас Вега да участва в новия му филм
7 юни 2012 13:37, Петя Славова
2
Педро Алмодовар замисля "Случайни любовници"
Снимка: Reuters

Испанската актриса Пас Вега се присъедини към екипа на Педро Алмодовар за новия му филм "Случайни любовници", съобщи "Холивуд рипортър".

Пас Вега започва кариерата си в Испания. Тя е работила с Алмодовар във филма му "Говори с нея" през 2002 г.

"Случайни любовници" ще е комедия в стила на филмите от 80-те години на Алмодовар. Филмът ще проследи група герои на ръба на катастрофата в самолет, летящ към Мексико. Опасността провокира колоритни изповеди.

Филмът ще напомни на почитателите на Алмодовар за "Жени на ръба на нервна криза" (1988 г.) и "Какво направих, за да заслужатова?" (1982 г.)

В "Случайни любовници" ще участват Лола Дуеняс, Сесилия Рот, Хавиер Камара, но не и музата на режисьора Пенелопе Крус.Пас Вега, която се изявява и като модел, наследи Пенелопе Крус като лице на "Л'Ореал". Вега роди третото си дете през 2010 г.

Снимките ще започнат през лятото. Предвижда се филмът да излезе по екраните през 2013 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Който не разбира от кино, да не се обажда, моля. По принцип за да се гледат филмите на Алмодовар, си трябва малко акъл. Затова и Вин Дизел не играе в тях :)
1
0
 
3
 
! Отговори
аха преди 11 години
Филмите му са пълни глупости. "Кожата, в която живея" е пълна безсмислица от рода на "да намерим под вола теле". Който иска да се прави на интелигентен, да го величае, но вече отдавна лежи на стари лаври и нищо смислено не е сътворил.