Телевизионният Шерлок Холмс - партньор с Мерил Стрийп и Джулия Робъртс

Бенедикт Къмбърбач ще участва в "Август: Окръг Осейдж"
28 авг 2012 17:37, Петя Славова
3
Телевизионният Шерлок Холмс - партньор с Мерил Стрийп и Джулия Робъртс
Бенедикт Къмбърбач . Снимка: Reuters

Актьорът Бенедикт Къмбърбач, познат с телевизионното си превъплъщение в Шерлок Холмс ще партнира на холивудските звезди Мерил Стрийп и Джулия Робъртс във филма "Август: Окръг Осейдж", предаде ДПА.

Филмът е по постановката на Трейси Летс, отличена с награди "Пулицър" и "Тони". Неин режисьор ще стане Джон Уелс, който е създател на сериала "Спешно отделение".

Сюжетът в "Август: Окръг Осейдж" проследява историята на жени от семейство Уестън, които живеят отделно една от друга, но се събират в родната къща след фамилна криза, пише БТА.

Мерил Стрийп ще се превъплъти в образа на матриарха на семейството Вайълет Уестън, а Джулия Робъртс ще бъде екранната йдъщеря Барбара. Бенедикт Къмбърбач ще изиграе ролята на чувствителен братовчед.

Освен от хитовия телевизионен сериал "Шерлок Холмс" на Би Би Си, зрителите познават британския актьор и от филма "Боен кон" на Стивън Спилбърг.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Benaddicted преди 11 години
ВСЪЩНОСТ, участва и в много други филми...на мен лично ''Third Star'' ми е любимият...освен това сега има и нов сериал по BBC, (Parade's End) който на мен лично много ми допада...нямам търпение ''Хобит'' да излезе.
2
0
 
1
 
! Отговори
Всъщност преди 11 години
Участва и в "Хобит"
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Много добър актьор.