Джеки Чан остави отпечатъците си пред Китайския театър в Холивуд

Актьорът прави това за втори път
Обновена: 7 юни 2013 15:52 | 7 юни 2013 15:52, Петя Славова
0
Джеки Чан остави отпечатъците си пред Китайския театър в Холивуд
Джеки Чан. Снимка: Reuters

Джеки Чан - майсторът на бойните изкуства и една от най-големите екшън звезди в съвременното кино - стана първият човек, оставил два пъти отпечатъците от ръцете и стъпалата си в цимента пред Китайския театър в Холивуд, предаде Ройтерс. Чан, участвал в около 150 филма за над 40-годишната си кариера, за пръв път оставя отпечатъците си пред прочутия театър през 1997 г. - редом до тези на екранни легенди като Кларк Гейбъл и Мерилин Монро.

През годините обаче, със смяната на собствеността на театъра, циментова плоча с отпечатъците на китайската екшън звезда изчезва. Плочите периодично се подменят, за да се направи място за нови попълнения в колекцията, пише БТА.

Представители на Китайския театър са потвърдили, че Джеки Чан е първият, който оставя отпечатъците си в цимента пред Китайския театър в Холивуд за втори път. Не е известно кога е изчезнала първата плоча с негови отпечатъци, но е сигурно, че не става въпрос за кражба.

На церемонията, на която 59-годишният Джеки Чан е отново е поставил отпечатъци си в цимента, са присъствали партньорите му от филмите "Час пик" и "Карате кид" Крис Тъкър и Джейдън Смит.

Чан е споделил пред присъстващите, че винаги е мечтал за тази чест: "Когато за пръв път преминах по червения килим пред Китайския театър, наоколо имаше много звезди, които даваха интервюта. Тогава нямаше какво да направя, освен да стоя и да гледам. През всичките тези години мечтаех и макар и бавно, мечтата ми се сбъдна".

Джеки Чан стана една от най-големите звезди на екшъна не само в родината си, но и в Холивуд, благодарение на уменията си по кунг фу и способността сам да изпълнява каскадите във филмите си.

На кинофестивала в Кан през май той сподели, че след безброй счупени кости и избити зъби, повече няма сам да изпълнява каскадите във филмите си, но иска да продължи да се снима в различни жанрове.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари