Джон Уилямс се завръща към "Междузвездни войни"

Известният композитор отново ще пише музиката за сагата
29 юли 2013 19:28, Петя Славова
3
Джон Уилямс се завръща към "Междузвездни войни"
Композиторът Джон Уилямс. Снимка: Reuters

Легендарният композитор Джон Уилямс ще се завърне към сагата "Междузвездни войни" и ще напише музиката за седмия филм от поредицата, пише в. "Сън".

Новината е потвърдена на среща с фенове на култовата космическа сага в Есен, Германия. Освен за "Междузвездни войни", многократният носител на "Оскар" Джон Уилямс е композирал музиката за някои от най-големите холивудски продукции. Сред тях са "Извънземното", "Индиана Джоунс", "Джурасик парк", "Челюсти", "Супермен", "Хари Потър", припомня БТА.

"Миналият петък закусвах с един човек, който е много важен за семейството на "Междузвездни войни" и той се ангажира да работи и над седмия епизод от поредицата. Този човек е Джон Уилямс. Неговата музика ме кара да настръхвам всеки път, когато я слушам", казва президентът на "Лукас филм" Катлийн Кенеди.

На свой ред Джон Уилямс споделя, че макар да не е запознат със сценария за новата история, е уверен, че тя ще съдържа препратки към предишните филми и ще може да почерпи вдъхновение от тях.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
3
 
! Отговори
marantz преди 10 години
Е,не мисля,че някой от поколението израсло с Индиана Джоунс,Звездни войни,Изънземното и така нататък му е по-малък фен от теб!:)Като си спомня гадната соц.сивота и как изпълзявах от киното след Храма на обречените направо откачам!Всеки ден ходех да ги гледам и си мечтаех да си имам видео и да си ги гледам вкъщи!Струваше ми се невъзможно направо!Откъде да знам,че в нормалния свят това са нормални неща!Така или иначе и аз чакам 7с нетърпение макар,че след намесата на Дисни не се знае дали ще е ОК!
2
0
 
6
 
! Отговори
преди 10 години
Да е жив и здрав...може би аз съм му най-големият фен в България...
1
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
С нетърпение очаквам както да видя филма така и да чуя музиката към него.