Елена Петрова и Калин Врачански пак заедно - този път в BG хорър

Шокиращи убийства и предсказание на Ванга във филма "Вила Роза"
Обновена: 31 окт 2013 11:24 | 31 окт 2013 11:06,
9
Елена Петрова и Калин Врачански пак заедно - този път в BG хорър
Снимка: Camera ООД

Елена Петрова и Калин Врачански са отново заедно, този път на голям екран. Това ще се случи в новия български филм „Вила Роза“. Сюжетът на филма е вдъхновен по действителни случаи, които са описани в разсекретените архиви на МВР. 

Историята ни връща в далечната 1985 г. и проследява събитията около шокиращи убийства, мистериозно обвързани с предсказание на Ванга.

Освен Елена Петрова и Калин Врачански, към актьорския състав се присъединяват Пламен Манасиев, Лидия Инджова и  американският актьор Дейвид Чоукачи, познат на българските зрители с ролята си на Коди от култовия сериал „Спасители на плажа“.

Създателите на филма описват Вила Роза като психотрилър с елементи на хорър, което го прави първия български филм в този жанр.

Филмът е продуциран от Forward Pictures, Camera ООД, Светлин Нейнски, Dream Team Films, Миро Янев и Ники Урумов.
Режисьор на филма е Мартин Макариев, оператор - Иван Вацов, а сценарист - Борислав Захариев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
2
 
! Отговори
Криси Пенкова преди 10 години
До LethianDreamАко обичаш назовавай имената както трябва, защото за ''Уиндоус Хоум'' за първи път чувам. Виж, ''Стъклен дом'' е друго нещо. Това, че на теб не ти се нрави Калин Врачански, не означава, че е лош актьор ! А докато продължаваш да ''прецъкваш'' каналите - то така никога няма да се спреш на нещо, да разбереш харесва ли ти, или не и да го изгледаш до край. Жив пример баща ми: На него всичко му се струва тъпо, по простата причина, че се опитва да гледа 4-5 филма/ сериала едновременно.
7
3
 
3
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 10 години
Калин Врачански а.к.а Фалшивата брада вероятно ще се справи с ролята на Ледърфейс или Джейсън Ворхес, поне що се отнася до израженията на лицето. Елена Петрова а.к.а. Шептящият глас няма да успее дори толкова.
6
6
 
4
 
! Отговори
LethianDream преди 10 години
Криси, предполагам, че си в крехка тийнейджърска възраст, щом псевдоактьори като Калин Врачански са на световно ниво в твоята класация. Да, не съм гледал филма, но съм имал нещастието да гледам "Уиндоус Хоум" с тези двамата в главните роли (естествено, докато прецъквам каналите, нормален човек не би гледал подобна боза повече от 1,5 минути). Препоръчвам да погледаш малко азиатски шедьоври на ужаса, за да видиш актьорски изпълнения от най-висока класа.
5
3
 
12
 
! Отговори
Криси Пенкова преди 10 години
Още не гледали филма, ама бързат да коментират ! Браво, интересни сте наистина с омразните си коментари ! ;) Стигнете нивото на К. Врачански и тогава говорете !
4
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"The horror!The horror.." За съжаление когато е свързана с БГ филм, не става въпрос за хорър, ами за ужасяващо актьорско изпълнение :P
3
3
 
3
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 10 години
Гаси смеха
2
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И какъв сюжет ще има филма? Врачански се сбива с духове, бива ранен и после Ленчето го утешава и плаче до края?
1
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Вероятно ауторката на този артикъл е учила в българско училище, че й се губят думички.Какъв скери BG хорър....