Отблизо с Бионсе

Излиза документален филм за певицата у нас
19 ное 2013 16:49, Петя Славова
0
Отблизо с Бионсе
Бионсе. Снимка: Reuters

Живота на Бионсе Ноулс отблизо може да видим в документалния филм за нея, който излиза на DVD диск у нас от 25 ноември. Тогава е и световната премиера на албума, съобщиха разпространителите от "Вирджиния рекърдс".

"Life Is But A Dream" излиза в двоен DVD формат, като вторият диск съдържа неиздаван до този момент концертен материал и най-новата песен на ар енд би певицата "God Made YouBeautiful", част от саундтрака на филма.

В продължение на 90 минути филмът ни прави свидетели на някои от най-важните моменти от личния живот на изпълнителката,нейната бременност, размислите й за новата й роля на майка.

Бионсе разкрива интимни моменти от живота си на сцената и в дома, спомени от детството в Хюстън, силната връзка с по-малката й сестра Соланж и др.

Певицата говори и за драматичния професионален период след разпадането на "Дестинис чайлд" и решението й да започне солова кариера.

"Не бих направила филм просто за автореклама, с който да документирам живота си. Исках да споделя с публиката моята истина за живота, защото вярвам, че нищо не е случайно", споделя звездата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари