Ще гледаме Скарлет Йохансон като свръхчовек

Режисьор на филма "Люси" е Люк Бесон
4 апр 2014 13:42,
7
Ще гледаме Скарлет Йохансон като свръхчовек
Снимка: Forum Film

Зрителите за първи път ще имат възможност да видят красавицата Скарлет Йохансон в главна екшън роля, която затвърждава имиджа й на лошо момиче, наложен от образа на Черната вдовица. Тази отговорност й е поверена от сценариста и режисьор на лентата Люк Бесон, работил по тв поредицата „Никита“ и филмите „Петият елемент“ и „Леон“.

Бесон изгражда поредния силен женски персонаж във филмовото си портфолио. Режисьорът, който е специализиран в екшън жанра, е създател на серия емблематични героини, които впечатляват не само с красив външен вид, но и с внушителни физически и интелектуални способности. Сред актрисите, работили с него, са Натали Портман („Леон“) и Мила Йовович („Петият елемент“). Скарлет Йохансон („Отмъстителите“) застава начело на новата му продукция, а неин екранен партньор е Морган Фрийман („Момиче за един милион долара“).

В "Люси" Йохансон се превъплъщава в образа на млада жена, която живее във футуристичния азиатски град Тайпей. След като става жертва на отвличане, Люси (Скарлет Йохансон) се събужда с няколко плика наркотици, зашити във вътрешността на стомаха й.

Случайното изтичане на единия пакет в тялото й отключва неподозирания капацитет на мозъка й и я оборудва със сила, бързина, познания и възможности отвъд тези, които хората познават. С помощта на професор Норман (Морган Фрийман), специализиран в изследванията в областта на човешкия мозък, тя започва преследване, което ще разкрие тайни отвъд границите на човешкото познание.

В разгара на мисията Люси откриви нови хоризонти на човешките възможности, които й позволяват да научи китайски за час, да контролира времето и пространството и да управлява тялото си по невиждан начин. Изтеклият в тялото й наркотик отключва достъпа до много повече от онези 10 процента мозъчен потенциал, които обикновените хора използват.

"Люси" идва на голям екран в България този август.

Вижте трейлъра на филма:

  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
2
 
! Отговори
Въх преди 10 години
ТайПЕЙ??? Верно? А Тай дали свири и танцува освен това?
3
1
 
8
 
! Отговори
генчо преди 10 години
ba, гледайте си я, ваш си проблем, аз не искам да я гледам като свръхчовек тази мекица
2
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Няма като! Тя Е свръхчовек! :*
1
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Какъв е извода - друсайте се за да разберете дали случайно нямате супер сили!