Питър Сарсгард ще се присъедини към "Великолепната седморка"

Именно той ще е злодея в римейка на уестърна
22 май 2015 17:20, Петя Славова
0
Питър Сарсгард ще се присъедини към "Великолепната седморка"
Снимка: архив, Reuters

Питър Сарсгард води заключителни преговори, за да изпълни роля на злодей в продуцирания от "Сони пикчърс" и "Метро Голдуин Майър" римейк на филма "Великолепната седморка", съобщи Варайъти.

44-годишният Сарсград, прочул се с ролите си във филмите "Съзряване" и "Момчетата не плачат", ще се превъплъти в образа на ръководител на банда обирджии, пише БТА.

Римейкът на уестерна от 1960 г. с участието на Юл Бринър, Стив Маккуин и Чарлз Бронсън ще бъде заснет от режисьора Антоан Фукуа. Оригиналната лента е вдъхновена от филма "Седемте самураи" на Акира Куросава.

В новата версия на "Великолепната седморка" персонажът на Сарсгард ще се бори с тези на Дензъл Уошингтън, Крис Прат и Итън Хоук. Винсънт Д' Онофрио, Хейли Бенет и Люк Граймс също ще се снимат във филма.

Джейсън Момоа пък е в ранни преговори, за да изпълни роля на злодей. Римейкът ще опише историята за група въоръжени мъже, които са наети от героинята на актрисата Хейли Бенет, за да защитят града й от гангстери обирджии.

Сценарият е написан от създателя на сериала "Истински детектив" Ник Пицолато и режисьора на филма "Сляпата страна" Джон Лий Ханкок.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари