Теодора Духовникова с главна роля в американска продукция

Героинята й е рускиня, а филмът – ешкън
31 авг 2015 12:16, Петя Славова
5
Теодора Духовникова с главна роля в американска продукция
Снимка: Булфото

Актрисата Теодора Духовникова ще изиграе главната роля в холивудска продукция. Героинята й е рускиня, което със сигурност е помогнало при кастинга, тъй като не е било нужно английският да е водещ език.

Самата актриса споделя, че подхожда нормално към този факт, въпреки че съзнава много добре колко трудно е българин да влезе в подобен проект. Все пак тя уточни, че става въпрос за нискобюджетен филм. „За високобюджетна продукция никога българин няма да изиграе главната роля”, обясни Духовникова пред bTV.

Режисьорът я е харесал и я е извикал на около 10 кастинга преди да й повери ролята. За разлика от много български нейни колеги, които знаейки, че са известни, си мислят, че могат да си позволят и да не се явяват на кастинг, Теодора Духовникова обяснява, че това не може да се случи в американска продукция.

„Кастингът е част от актьорската професия.”, заяви тя и допълни, че в подобни проекти е много важно да можеш за една минута да обясниш концепцията си за определената роля и да я представиш.

Също така актрисата сподели, че в тези продукции организацията на екипа е на много високо ниво. „Всеки добре познава работата си и никога не се меси в нечия друга, дори да може да я върши”, споделя тя.

Филмът е екшън, но героинята й Алма изнася силна драматична линия в сюжета. Самата Духовникова е подходила към ролята, както към всички роли, с които се захваща.

Споделя, че не прави предварително планове. Няма и амбиции, предпочита да мисли за това, което се случва в настоящето й. А то сега е свързано с дъщеря й и подготовката за първия учебен ден от новата година. Детето ще е в четвърти клас. Няма търпение да започне, тъй като много обича учителите си, които имат изключителен подход към нея и съучениците й.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: Теодора Духовникова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Браво!
3
0
 
2
 
! Отговори
Секс преди 8 години
Харесали са я заради фамилията и, която буди асоциации за едно много приятно преместване на въздушни маси във влажна среда.
2
0
 
2
 
! Отговори
SD преди 8 години
Май се връщаме към 80-те с тези филми .За ограниченият северноамерикански зрител екшънът е най-важен .Дано да се изтрепят повечко .Холивуд да даде повечко идеи и болните мозъци са в действие !:)
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тази жена прави същите муцки като Джон Малкович. Дано се срещнат нейде у Америка.Пожелавам й успех!