LOL – родителите, които забравиха детството си

Филмът – тази вечер по Bulgaria ON AIR
6 окт 2015 10:07, Петя Славова
1
LOL – родителите, които забравиха детството си
Снимка: IMDB

Доста дълго очаквахме Деми Мур да се появи на екран като майка на Майли Сайърс. Комедията LOL трябваше да излезе на екран още през 2010 г, но заради неразбиране между продуцентите, продукцията видя бял свят две години по-късно. И все пак чакането си заслужаваше, тъй като филмът под режисурата на Лиза Азуелос не е просто захарасона тийн драма, а умело улавя духа на младите.

Сюжетът се върти около трепетите на Лола, която си води таен дневник, уви – попаднал по случайност в ръцете на майка й.

И въпреки че сме свикнали да гледаме Сайръс като талантлив музикант и в сериала Хана Монтана, този път нейната героиня е влюбена в готиния фронтмен на местната рок банда.

LOL е филм за драмите, които преживяват подрастващите в този толкова труден за тях етап от живота, пълен с хормони, привлекателни учители, любовни триъгълници, приятелство и какво ли още не.

Азуелос акцентира върху взаимоотношенията между младите и техните родители – като момчетата контактуват най-вече с бащите си, а момичетата – с майките си. Това, че полът съвпада не влияе добре на разбирателството помежду им. Сякаш възрастните са забравили какви са ги вършили на годините на своите деца, а всъщност дори и пораснали, като че ли не са станали по-разумни. Така най-близките на отрочетата си - мама и татко се оказват в най-голямо неведение на тяхното всекидневие.

Без да преживяват особени катаклизми, героите се опитват да намерят себе си. Това е филм, който предлага нов начин да преоткриеш желанията на близките си и да им се довериш, без да изневериш и на собствените си ценности. Всъщност филмът е римейк на френски филм със същото заглавие. 

В актьорския състав в американската версия влизат още Дъглас Буут и Ашли Грийн, позната ни от поредицата "Здрач". Освен в Щатите, действието ни води и до Париж, а французите не са представени в най-благоприятна за тях светлина, но това води до допълнително комични ситуации. Гледайте филма на 6 октомври от 20.30 часа само по Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
2
 
! Отговори
12345 преди 8 години
Абе тоя филм вече минава за стар. има и френска версия даже.