А след финала на приказката в "Любов, сватба, пълен брак"

Филмът – тази вечер по Bulgaria ON AIR
7 окт 2015 12:28, Петя Славова
1
А след финала на приказката в "Любов, сватба, пълен брак"
Снимка: IMDB

"Любов, сватба, пълен брак". Така върви живота, а приказките приключват до появата на сватбата. Именно затова във филма си Дермът Мълроуни обръща най-голямо внимание на семейния живот.

Историята ни запознава с романтичката Манди Мур, която е щастливо омъжена, а в професията си е брачен консултант. И докато героинята силно вярва в устоите на семейството, взимайки за пример собствените си родители, те пък я изненадват с новината, че ще се развеждат. И то на връх 30-годишнината от сватбата им.

Манди тепърва ще осъзнае не само идиличната страна на брака, но и неговите трудни моменти, които именно го правят истински, различен от историите в праказките.

В ролите ще видим Манди Мур, Келан Къц, Джейн Сиймур, Джесика Зор и Джеймс Бролин.

Макар и да навлиза в личния живот на едно семейство, което крие своите тайни, тъги, тревоги, Мълроуни стои зад идеята, че всички тези трудности си струват изпитанието в името на нещо по-силно – като любовта, която е свързала двама души.

Филмът е романтична история, която не се носи по облаците, но приземявайки ни кара да оценим това, което имаме. Гледайте на 7 октомври от 20.30 часа по  Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А всички знаят какво следва след сватбата. Сериалът "Отчаяни съпруги"!