Затворници с неуредени сметки в "Утре ще изчезнеш"

Филмът - тази вечер по телевизия Bulgaria ON AIR
17 ное 2015 09:25, Петя Славова
12
Затворници с неуредени сметки в "Утре ще изчезнеш"
Снимка: IMDB

В света на криминалния свят винаги има неуредени сметки. Именно там ще ни отведе филма на Дейвид Дейкъбсън "Утре ще изчезнеш".

Историята ни среща с Чарли Ранкин, който излизайки от затвора решава да отмъсти на ментора си „Будата” Петигрю. Покрай своите си задачки, героят се запознава и с привлекателната Флорънс Джейн.

И започва пътешествието им заедно, в което скоростта се засилва от твърде неочаквани обрати. На екрана ще видим актьори като Стивън Дорф, познат от филма на София Копола "Някъде", награден със Златен лъв във Венеция.

Екранна партньорка му е чернокосата красавица Мишел Монахан ("Невъзможна мисия" 3, "Парфюм", "Превъзходството на Борн").

В доста по-други жанрове филми сме виждали Уилям Дефо - "Английският пациент", "Екзистенц", но също сме се убедили колко добре се превъплъщава в ролята на злия в "Спайдърмен".

Е, режисьорът Джейкъбсън ще изведе от всеки един от тримата силния им актьорски потенциал. Гледайте филма на 17 ноември от 20.30 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
1
 
! Отговори
До №1 преди 8 години
Прав си защо ли да гледаш смислени и образователни предавания за обективните нови няма да споменавам. Я си гледай Вип Брадър, Фермата, Малката Булка чакай да не пропусна някое друго смислено предаване. Да живеят БТВ и Нова сигурно те са ти идеал веднага след Планетата :)
1
8
 
7
 
! Отговори
Оптимист преди 8 години
Телевизията е доста добра в сравнение с останалите, които излъчват турски сериали по това време. Иначе съм гледал филма и е доста интересен, а Уилям Дефо ми е любимият актьор.