Как пият жените в "Последният момински запой"

Филмът - тази вечер по телевизия Bulgaria ON AIR
21 ное 2015 11:36, Петя Славова
8
Как пият жените в "Последният момински запой"
Снимка: IMDB

И момичетата могат да се забавляват нощта преди сватбата. Това ще видим в "Последният момински запой" на Лесли Хедлънд. А тя е пълна с алкохол, стриптизьор(к)и и дрога.

Четири приятелки от училище се срещат за сватбения ден на една от тях. Те са щури, пристрастени към опиатите, които им помагат да забравят за тайните си, а и да изпадат в нелепи ситуации.

Амбициозната Реган (Кирстен Дънст), глуповатата Кейти (Исла Фишър) и фрострираната Джина (Лизи Каплан) са шаферките на дебеличката си съученичка Беки (Ребъл Уилсън).

Всяка от героините има собствена житейска драма, която трудно може да понесе. Покрай повърхностните им разговори, изпития алкохол и поетата кока, Хедлънд достига и до по-сериозни социални проблеми, засягащи подрастващите.

Героините са лоши момичета, цинични и безкомпромисни, загърбили чувствата и ценностите си, заради повърхностно и фалшиво общуване. Покрай това филмът е пълен с комични ситуации, в които изпадат персонажите в опита си да спасят сватбената рокля.

И все пак Хедлънд предлага повече от глуповата романтична комедия, защото зад всяка смешна ситуация се крие нещо по-дълбоко.

Гледайте „Последният момински запой“ на 21 ноември от 20.30 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Офф като почнат така да ми се влачат по 3-4 на стада по улиците.Едната е феминистка другата е лесбийка мъжемразка а третата е фригидна асексуална. Ако случайно не е прилича на *** която изведнъж се е досетила че трябва да има деца.И всичките обсъждат мъжете сякаш са кучета или извънземни.
2
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не съм гледал Последния момински запой, но последния гепаджийски запой ще е много як!
1
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
як филм