Теса Томпсън е новата любов на Крис Хемсуърт в "Тор: Рагнарок"

В първите две серии възлюбената на главния герой бе Натали Портман
12 апр 2016 18:00, Петя Славова
1
Теса Томпсън е новата любов на Крис Хемсуърт в "Тор: Рагнарок"
Снимка: Reuters

Актрисата Теса Томпсън е най-новото попълнение в актьорския състав на "Тор: Рагнарок" - третия филм за приключенията на бога на гръмотевиците, съобщи сайтът Дедлайн.

Създателите на филма не разкриват каква ще бъде ролята на Томпсън, нито името на героинята й. Допуска се обаче, че тя ще притежава свръхсили и ще бъде новата възлюбена на Крис Хемсуърт, който отново ще се превъплъти в образа на Тор.

В предишните два филма любимата на главния герой Джейн Фостър играеше носителката на "Оскар" Натали Портман, припомня БТА.

Третият филм от поредицата, "Тор: Рагнарок", ще бъде режисиран от Таика Уайтити. Освен Хемсуърт в образа на бога на гръмотевиците, зрителите отново ще видят Том Хидълстън като Локи и Марк Ръфало като Хълк. В образа на Хела ще се превъплъти актрисата и носителка на "Оскар" Кейт Бланшет.

Теса Томпсън е позната с ролите си в "Уважаеми бели хора", "Селма" и "Крийд: Сърце на шампион". Филмът "Тор: Рагнарок" ще излезе на екран в САЩ на 3 ноември 2017 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
starq преди 6 години
До АнонименСпоко. Изпусни парата. Марвелската вселена не е едно към едно повторение на скандинавските саги. И Идрис Елба не е близо до моята представа за светлия бог Хеймдалур, обаче играе добре в първите два филма от поредицата.А викингите в историята са си вземали поначало всяка красива жена, която могат да докопат, особено чернокоси, дори от южните страни като Сицилия, която след сарацините е видяла и норманско владение. Тъй че сравнение с орфеевата простотия няма и не може да има.
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хайде поредното малоумие.Къде и кога се е чуло и видяло някой викинг да си е взел жена като Теса(нищо лошо за жената) за гадже? Пак гледате да набутате някой "афроамериканец" (нищо че може да е от Сибир) в история където е нямало заради някаква си политкоректност... Така Орфей се оказа че от тракиец е станал с "афроамерикански" произход .... да не пиша и за последните Междузвездни войни.... че и следващите епизоди.... м да и Хармъяни и тя била такава(поне в театъра)... Кому е нужно това?