Мат Деймън се завръща като "Джейсън Борн"

Готов е и първият трейлър на продукцията
21 апр 2016 15:52, Петя Славова
3
Мат Деймън се завръща като "Джейсън Борн"
Снимка: Форум Филм
Едно от най-чаканите продължения се сдоби с първия си трейлър. Джейсън Борн се завръща този юли по-силен и по-решен от всякога да отмъсти за всичко, което Управлението му е причинило.
 
Още с първите кадри става ясно, че петата част от поредицата за супер агента ще изобилства от напрегнати екшън сцени, психо атаки и характерните за поредицата неочаквани обрати. 
 
Впечатляващият брой локации, на които се развива действието, са показани още в първия трейлър. Джейсън Борн опустошава Лас Вегас, използва протестите пред парламента в Гърция за прикритие и прекосява два континента – от Вашингтон до Лондон, с една единствена цел – да разбере и приеме истината за себе си и да опита да заживее нормален живот. 
 
В главната роля се завръща очаквано Мат Деймън. В ролята си на вече бившия агент на ЦРУ Ники ще се завърне и Джулия Стайлс. Към тях ще се присъединят носителката на „Оскар“ Алисия Викандер, Венсан Касел и Томи Лий Джоунс.
 
Режисьор отново е Пол Грийнграс. "Джейсън Борн" идва в кината на 29 юли. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Като не ти харесва, не гледай. Ще приемеш по - лесно съществуването му. За мен е легенда. Филма де. Ще бъде удоволствие.
2
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И този ли филм ще става сериал. Модерния вариант на "17 мига от пролетта". При "Междузвезни Войни" идеята се разми с многото серии. При "Никита" цъщо.
1
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Страхотна поредица по романите на Робърт Лъдлъм. Добър екшън и добра история.