"Скалата" ще се снима в римейк на "Джуманджи"

Кечистът ще работи с комика Кевин Харт
25 апр 2016 17:00, Петя Славова
4
"Скалата" ще се снима в римейк на "Джуманджи"
Снимка: архив, Ройтерс

От известно време се носят слухове, че екшън звездата Дуейн "Скалата" Джонсън обмисля възможността да се снима в римейк на филма "Джуманджи", съобщи Контактмюзик.

От компанията "Сони" оповестиха, че кечистът, станал актьор, отново ще работи заедно с комика Кевин Харт, който му партнира в предстоящия да излезе по екраните филм "Агент и 1/2".

Споменаваше се, че снимките на римейка на приключенския филм от 1995 г. с участието на Робин Уилямс ще започнат през лятото, а новият филм ще се появи по екраните през 2017 г.

Дуйен сега потвърди, че подписал договор, за да участва в римейка на "Джуманджи". Актьорът качи в Инстаграм снимка, на която се вижда, че държи в ръка сценария на римейка на филма. Бившият кечист уточни, че снимките ще започнат тази есен, а режисьор на филма ще е Джейк Каздан.

Все още не е ясно дали Кевин Харт ще се присъедини към актьорския състав. Оригиналната лента е адаптирана по едноименната книга на Крис Ван Алсбърг.

Новият филм няма да е единственият римейк, над който ще работи Дуейн "Скалата" Джонсън - в момента той се снима във филмова версия на хитовия сериал "Спасители на плажа".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
3
 
5
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 7 години
Толкова ли нищо интересно не могат да измислят или се свършиха добрите филми от едно време, та на Джуманджи точно ще правят римейк.
2
4
 
2
 
! Отговори
Нейко змея преди 7 години
Хълк Хоган ...... тоя е малък !
1
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много лъчезарен човек, винаги му гледам филмите, приятна физиономия, и като малък го гледах в кеча :)