Уилям и Хари – част от "Междузвездни войни" 8?

Принцовете, облечени като щурмоваци, заснели тайно сцена
25 апр 2016 16:07, Петя Славова
6

Снимка: БТА

Принцовете Уилям и Хари могат да се окажат участници в предстоящия осми епизод от космическата сага "Междузвездни войни", след като са заснели сцена по време на скорошното си посещение в лондонските студиа "Пайнууд", пише в. "Дейли експрес".

Височайшите особи посетиха снимачната площадка в Лондон миналата седмица, срещнаха се с актьорите Дейзи Ридли (Рей), Джон Бойега (Фин) и Марк Хамил (Люк Скайуокър) и дори получиха прегръдки от уукито Чубака.

Снимки и кадри от визитата им заляха британските медии. След като Уилям и Хари са били разведени наоколо, а посещението им - документирано, снимачната площадка е била опразнена.

Принцовете са останали насаме с режисьора, продуцентката и главни персонажи от филма, за да заснемат тайно камео сцена, която може да бъде включена в предстоящия осми епизод от "Междузвездни войни". За тайнствената сцена Уилям и Хари са били облечени като щурмоваци с шлемове, прикриващи кралската им самоличност.

"На останалите беше съобщено, че принцовете ще обядват и ще продължат самостоятелно останалата част от обиколката си. Това, което се е случило в действителност е, че режисьорът им е казал, че е време да се костюмират и те са отишли в гардеробната", разкрива неназован източник за "Мейл он сънди".

Според източника сцената с участието на облечените като щурмоваци Уилям и Хари показва как героите на Дейзи Ридли и Джон Бойега - Рей и Фин, проникват в секретна база. Бунтовниците се намират в асансьор заедно с персонажа на новото попълнение в актьорския състав Бенисио дел Торо, когато влизат група щурмоваци, двама от които са именно Уилям и Хари. Говори се, че персонажът на Дел Торо е новият злодей лорд Викрам.

Източникът твърди още, че принц Уилям не се е преоблякъл веднага след заснемането на сцената. Вместо това човекът, който един ден ще заеме британския престол, облечен като щурмовак, е смаял член на снимачния екип, поднасяйки му торта за рожден ден.

"Човекът сподели, че ситуацията е нереална - да получи торта от бъдещия крал, облечен като щурмовак", допълва източникът.

Представители на принцовете и компания "Дисни" не са коментирали публикациите за дебюта на кралските особи в "Междузвездни войни".

Очаква се обаче почитателите на космическата сага да си отварят очите "на четири", когато осмият епизод излезе на екран на 15 декември 2017 г. Подобно нещо се случи със седмия епизод, когато плъзна мълвата, че екранният Джеймс Бонд - актьорът Даниъл Крейг, се появява в камео роля като щурмовак.

Първоначално Крейг отрече участието си в "Междузвездни войни: Силата се пробужда", но впоследствие се изясни, че той е бил щурмовакът Джей Би 007 - препратка към прочутия му персонаж Джеймс Бонд, в сцената, в която героинята на Дейзи Ридли Рей му прилага мисловен трик, за да го накара да я освободи от плен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
31
 
! Отговори
Чичака преди 7 години
Тази поредица трябваше да си остане с епизодите 4, 5, 6.
5
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма ли да се въплатят в ролята на афроамерикански хигиенисти-джедаи? Без друго тия двамата са си на ниво *** или щурмоваци.
4
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е за такива, като тия двамцата, дедо ми - лека му пръст - викаше "`Убав живот не дотяга".
3
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Умеят и да живеят!
2
0
 
38
 
! Отговори
Чуи преди 7 години
Хаха Принц Хари ще играе Чубака сигурно :)))
1
2
 
46
 
! Отговори
Турчина Мехмед преди 7 години
Последната серия беше нещо средно между имамбаялдъ и тюрлюгювеч ;)))