Джейн Фонда – за живота и мъжете в него

Актрисата разказва откровено в биографичен филм
Обновена: 22 сеп 2018 16:06 | 22 сеп 2018 15:18, Петя Славова
10
Джейн Фонда – за живота и мъжете в него
Снимка: Reuters

Джейн Фонда разказва за живота си и мъжете в него в нов документален филм, озаглавен "Джейн Фонда, живот в пет действия", предаде Асошиейтед прес.

Продукцията на канала Ейч Би О е в пет серии. Четирите от тях са посветени на мъжете в живота на Фонда, в това число и на баща й, прочутия актьор Хенри Фонда и на тримата й съпрузи. Фонда е била омъжена за френския режисьор Роже Вадим, за активиста и политик Том Хейдън и за медийния магнат Тед Търнър.

Всичките бракове приключиха с развод и Фонда казва във филма, че е приключила с връзките. "Магазинът е затворен", шегува се тя, цитирана от БТА.

Премиерата на филма е в понеделник. В него има интервюта с Робърт Редфорд, Лили Томлин и с Тед Търнър. Продукцията е дело на Сюзан Лейси.

Във филма Фонда разказва и за живота си като жена в търсене на своята идентичност и като активистка, защитаваща различни каузи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Стана ли на 80? Ба си сливата...
8
0
 
1
 
! Отговори
Българин преди 5 години
По американските крайпътни химически тоалетни има лепенки с надпис: "Това е Джейн Фонда - употребете я добре. От ветераните във Виетнам".
7
3
 
5
 
! Отговори
Щерю преди 5 години
- Тая да не вземе да ревне сега?
6
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво пускате новини за тази комунистическа кокошка? Едно време трябваше да я изхвърлят от щатите и да я пратят в някоя комунистическа държава да чете морал.
5
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Има голяма прилика с баща си Хенри освен това тя е кръстена на него второто име на Хенри Фонда е Джейнс. Той е имал 5 брака, а Джейн само 3 засега.
4
5
 
16
 
! Отговори
Agree преди 5 години
Не само мъжемелачка, но и златотърсачка (Тед Търнър напр.).А пък ако не беше дъщеря на Хенри Фонда, кой знае накъде щеше да я отвее вятърът.
3
4
 
15
 
! Отговори
Споменавам преди 5 години
Беше красавица, сега е олицетворение на отличната пластична хирургия. Типичната мъжемелачка...
2
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ти си пълен ***.Така ли се пише изкарат- искарат?И не тази, ***
1
7
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тази я помня като млада. Страшна красавица като от приказките беше. Сега като възрастна си и личи младежката красота. Красивите жени никога не може да искарат живота си с един мъж. Те са родени да радват повече мъже.