На кино след изолацията на коронавируса

В някои киносалони предлагат безплатен билет за всеки закупен
Обновена: 2 юли 2020 15:31 | 2 юли 2020 15:30, Петя Славова
0
На кино след изолацията на коронавируса
Снимка: Cine Grand

По време на коронавирусната епидемия, един от отраслите, който бе най-засегнат бе и киноиндустрията. Въпреки че вече залите са отворени, те не могат да приемат максимален брой зрители, а Cine Grand от 1-ви юли реши да подари по един билет за всеки закупен.

Промоцията е в сила в дните между понеделник и четвъртък в киното в Park Center. Зрителите могат да избират между разнообразни заглавия. Сред тях са екшъна с Вин Дизел "Блъдшот", последния филм на Гай Ричи "Джентълмените", българската комедия "Ятаган", вдъхновения от популярна видео игра "Соник: Филмът", един от хитовете на 2019 "Жокера", отличен с 2 награди "Оскар", както и новата анимация на Дисни и Пиксар "Напред". Предстои да бъдат излъчени и част от балетите от последния сезон на Болшой.

Според прогнозите на всички експерти, киното ще е сред бизнесите в сферата на културата, които ще се възстановят най-бързо след настоящата криза. Очакванията са то да просперира така, както и след Голямата депресия от началото на 20 век. Затворени през последните месеци по домовете, хората са зажаднели за културни мероприятия. А киното им предоставя възможност за социализиране след изолацията. И докато събития като концерти и фестивали бяха отложени с година, кинобизнесът дълго време ще е една от малкото алтернативи.

Мнозина бяха принудени да отложат пътувания, а туризмът тази година ще е ограничен. В същото време на достъпна цена, киното предлага шанс на хората да избягат от ежедневието, шанс да се забавляват без да напускат града. Киносалоните са за предпочитане, защото могат най-лесно да приложат всички противоепидемични мерки, за да се чувстват зрителите сигурни и в безопасност.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари