"Междузвездни войни" разширява вселената си

Обмислят се много телевизионни сериали, свързани с поредицата
11 дек 2020 10:20, Петя Славова
17
"Междузвездни войни" разширява вселената си
Снимка: БГНЕС

Безпрецедентно разширяване на "Вселената на Междузвездни войни" планира Lucasfilm за платформата Disney +, с множество телевизионни сериали, обяви президентът на компанията Катлийн Кенеди.

По време на конференцията за инвеститорите на Disney +, Кенеди каза, че има два мащабни проекта в развитието на историята на The Mandalorian. Един от сериалите ще бъде озаглавен "Рейнджърите на Новата република", предава БГНЕС.

Подготвя се и сериалът "Кеноби", където Хейдън Кристенсен ще се върне към изиграната преди това роля на Анакин Скайуокър (известен още като антигероят в сагата – Дарт Вейдър).

Освен това Кенеди показа първия трейлър на The Bad Batch, анимационното продължение на "Войните на клонингите", както и анимацията "The Story of a Droid".

"Междузвездни войни" е измислена от Джордж Лукас в началото на 70-те години. Шест епизода (първата и втората трилогия от три епизода) от филмовата сага са произведени през 1977, 1980, 1983, 1999, 2002 и 2005. През октомври 2012 г. Лукас продаде Lucasfilm за 4,05 млрд. долара на корпорацията Walt Disney.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още по темата: Джордж ЛукасЛукас филм
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
0
 
! Отговори
11 преди 3 години
Ша стани голема бОза!
16
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Първата трилогия беше велика, всичко след нея... без коментар!Направо в "Дързост и красота" го превърнаха вече!И правят същото и с Инди... 5 част ще е през 2022...Харисън Форд е на 78, какво да коментираме?! Инди в старческия дом ли ще е заглавието? Харесвам Харисън Форд, но човек трябва да знае кой роли са подходящи за годините му.
15
6
 
0
 
! Отговори
A3 преди 3 години
taq sapunka koja wse oshte ja gleda?
14
2
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 3 години
Viros mejdu zvezni voini
13
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мда, машината за пари сега ще избълва купища глупости, само и само да спечелят. Така развалят легендата и опошляват всичко. Погледнете например какво направиха с Терминатор. Всичко трябваше да свърши с вторият филм, беше напълно логично и това беше финала на цялата история с поука. Но не, направиха 3, 4, 5 и 6 и го превърнаха в някакво посмешище, без някаква смислена връзка с 1 и 2. Само и само да направят някой друг долар.
12
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
След Батгърл с Батафро, избягвам дори трейлърите на новите продукции от този тип.
11
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Транссексуални неща, и всесилни, чернокожи жени, вероятно. Мммм. Пропускам
10
1
 
9
 
! Отговори
toma преди 3 години
Аз пък харесвам всичко, книги, анимации, игри.Помня на 12 години май бях, гледах завръщането на джедаите 7 пъти във всяка възможна прожекция. И сега на 47 години продължавам да гледам, чета и играя.
9
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дисней ще задминат Порнохъб и турските сапунерки по пом-ия
8
0
 
20
 
! Отговори
Някой си преди 3 години
Има няколко книги от вселената на Star Wars, които биха могли да се превърнат в доволно добри филми. Има дори поредици от книги, където могат да направят поне 2-3 епизода.Ама като им гледам мераците са по скоро да направят поредната боза....Когато за пръв път гледах първите 3 епизода беше на видеокасета и бях запленен, вчера по телевизора върви "Соло" и дори не му обърнах внимание... Идеята да експлоатираш нещо за пари е от време оно ама някои хора прекаляват и с това и с политкоректността.
7
3
 
20
 
! Отговори
Ал Бънди Капоне преди 3 години
Очаквам и порно пародията джедайки с вибратори.....
6
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браааво, тийн тиквениците ще са щастливи. Пари да се въртят. След идиотщините, заради които преномерираха истинската трилогия, просто реших, че не си струва загубата на време... Изобщо има ли сериозна аудитория, която ги гледа тия тъпотии?
5
2
 
20
 
! Отговори
Krom преди 3 години
След първите три филма които са истински велики, всичко друго е просто б.оклук свързан с алчността на Лукас. Те пробиха и зад Желязната завеса. Спомням си ги много ясно. Това което сега се лее - така наречената сага - е долнопробна пародия, която дори в света на фантастиката е несъстоятелна. А пък включването на Дисни, направо е остави.
4
0
 
16
 
! Отговори
ДДРОнег преди 3 години
От "Междузвездни войни" бяха велики 4 и 5 серия !!!6-та беше малко бозава, 1-3 - просто скай-фай филмчета, а останалите са ... нищо общо с първите серии ...Но си има фенове за всичко ...
3
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И сега ще последва една бозаа и ще развалят цялото впечатление за филма. Ама пуста му алчност нема край. Вимето на печалбата до дупка ако ще и порно между Трипио и R2D2 да излъчват 2-3 сезона.
2
9
 
8
 
! Отговори
Мандалореца преди 3 години
е сериал за невръстни зрители.
1
0
 
21
 
! Отговори
Г.Т. преди 3 години
....Лукас продаде Lucasfilm за 4,05 млрд. долара на корпорацията Walt Disney....Най-голямата грешка в историята на киното! Дисни да си правят анимацииките .... е.... такова таковата на сагата!