Мария Бакалова за славата: Винаги ще си остана същия човек

Актрисата разказва за триумфа си в Холивуд
10 юли 2021 11:01, Петя Славова
61
Мария Бакалова за славата: Винаги ще си остана същия човек
Снимка: БГНЕС

Променила ли е славата Мария Бакалова, споделя актрисата пред Нова тв. "Аз все още съм си просто Мария Бакалова. За себе си аз винаги ще си остана същия човек. Усещането да се прибереш е много приятно, топло".

Относно триумфа, Бакалова сподели, че е изпитала чувство на благодарност и честно, но смята славата за голяма отговорност, защото повече хора знаят коя е.

"Затова станах по-отговорна и по-разумна. Аз съм много първична като човек, но това е триумфът, може би - отговорност и разум. Нещо, от което винаги съм бягала, защото вярвам, че интуицията е по-силна и децата знаят повече от възрастните. Сега мисля, преди да кажа нещо. Играя пред камерата, а в живота трябва да се държа вече като пораснало дете. Правя първите стъпки", разказва тя.

"Да бъдеш чувствителен открито е много по-силно, отколкото да криеш емоциите и чувствата си. Но ние жените сме по-експресивни. Живеем във време, доста напреднало в технически аспект. Понякога имам чувството, че се връщаме назад. Надявам се, че точно моето и бъдещите поколения ще достигнем това равенство, за което всички се борим. Точно различията ни трябва да ни обединяват, защото те ни правят уникални. Това е красотата на живота", смята Бакалова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Марче, няма как ти да кажеш тези думи. Ние ще ти ги кажем след много години, ако наистина си останеш човек. "Сега мисля, преди да кажа нещо". Признай си, че мислиш по пиндостански. Интересува те преди всичко как фабриката за лъжи холивуд, как пиндостанците ще възприемат изреченото и направеното от теб.
2
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да внимава горката че много излетя и като се приземява да не стане катастрофа.
1
4
 
36
 
! Отговори
Handel преди 2 години
А бе има много по известни пopно звезди от нея!