Филмът "Сузана Адлер" тръгва по кината от 28 януари

Лентата е създадена по пиесата на Маргьорит Дюрас - "Сузана Адлер"
27 яну 2022 17:22, Ния Христова
1

Филмът "Сузана Адлер" ще бъде представен за първи път на 28 януари. Лентата е създадена по пиесата на Маргьорит Дюрас - "Сузана Адлер".
 
Изпълнителният директор на "София Филм Фест" Мира Сталева посочи, че той разказва една история за добро кино и добра литература. 
 
"Филмът е много камерен и отправя въпросите Къде сме, какво правим със живота си в морето от лицемерие и лъжи", в които всички сме заплетени. Сузана Адлер е 40-годишна жена, която се появява на Френската Ривиера и оглежда богата къща. Скоро разбираме, че е там с любовника си, а мъжът ѝ - милионер, е в Париж с децата. Има нерешителност какво да направи и кой е правилният ход", разказа Сталева пред Bulgaria ON AIR.
 
"Хората искат да ходят на кино. Залите се пълнят, но не преливат. Спазваме всякакви мерки, очакваме по-добри времена", отбеляза изпълнителният директор на "София Филм Фест".
 
"Трябва да видим как увеличаването на тока ще се отрази на всички културни институции. С тези цени е невъзможно, трябва да има културна политика. Трябва да се говори как да бъдат подпомогнати културните институции, които не се занимават с комерсиални продукти", заяви Сталева.
 
Гледайте целия разговор във видеото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
0
 
! Отговори
Сашо от Варна преди 2 години
Еврейски филми не гледам!!!