Борис Джонсън е преместен в интензивното отделение

Премиерът на Великобритания бе приет в неделя в болница
6 апр 2020 22:54, Петя Славова
187
Борис Джонсън е преместен в интензивното отделение
Снимка: БГНЕС

Премиерът на Великобритания Борис Джонсън е преместен в интензивно отделение в болницата на Сейнт Томас в Лондон, тъй като състоянието му се е влошило, съобщава BBC позовавайки се на информация от "Даунинг стрийт".

"Г-н Джонсън поиска външният министър Доминик Рааб да го замести "където е необходимо", обяснил говорител на премиера.

Още по темата

55-годишният Джонсън беше приет в болничното заведение  преди ден, тъй като състоянието му  оставаше с "постоянни симптоми" продължително време. Според неговия говорител, той е преместен по съвет на медицинския си екип и получава "отлична грижа".

"От неделя вечерта премиерът е под грижите на лекарите в болницата "Сейнт Томас" в Лондон. Този следобед състоянието му се влоши и по съвет на медицинския екип той е преместен в отделението за интензивно лечение в болницата.", се съобщава в изявлението.

Новината, че Борис Джонсън е заразен с коронавирусната инфекция бе съобщена на 27 март. Кери Симъндс - бременната приятелка на премиера също е с коронавирус.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


187
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
1
 
22
 
! Отговори
За Пример преди 4 години
Борис в момента дава Пример как се изгражда Стаден Имунитет срещу Китайска Чума!
63
14
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дрън дрън, ако маските пазеха нямаше да има болни от медицинския персонал.
62
8
 
23
 
! Отговори
До всички преди 4 години
До всички които си мислите че,сте го минали на крак.Между 20 Април и 5 Март всички бяхме болни в София.Темп,кашкица и стягане в гърдите.Направих си тест за антитела - Нямам. Слагайте маските и пазете вас и околните.Ще трябва да свикваме да ги носим докато отхлабят мерките и после.Не съм от Герб...или някоя партия. 1 от 16к с тест.
61
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Май че ще се възнесе при Стадния имунитет.
60
7
 
7
 
! Отговори
anon преди 4 години
нищо му няма. просто са го преместили "due to abundance of caution".. а и за да се излекува бързо. щото вируса не е опасен, но хората го влачат със седмици...
59
21
 
18
 
! Отговори
пецата преди 4 години
спокооо бее ,нашите като вземат кредитче от 10млрд лева и всички новини за короната ще изчезнат и всички рязко ще оздравеят, после ще ни кажат "ето видяхте ли,ние се погрижихме за вас да ви спасим ,но без пари не става" и така до края на света
58
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Цялото управление на Британия и брекзита е същата тотал щета, като управлението на инфекцията в страната!
57
33
 
20
 
! Отговори
(-_-) преди 4 години
Абе хора, наистина ли вярвате, че някакъв китаец ял прилеп и хоп пандемия! При това в разгара на търговска война между 2 световни сили? На кого му пука за Борис Джонсън?? Това е просто поредния тъ п епизод на една много т ъ оа постановка от която повечето народ ще изгуби..
56
4
 
13
 
! Отговори
Прилеп по Ухански преди 4 години
И тоя яде от Специалитета на *** от Пекин - Прилеп по Ухански с Плъх по Съчуански!
55
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дано се оправи човека ! Изглежда симпатяга !
54
2
 
22
 
! Отговори
статистик преди 4 години
ако наистина е вече толкова зле, че да е за интензивно, то вече има по-малко от 25% да оживее - това показва за момента статистиката на Уханската БелоДробна Проказа!
53
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пътник е! Няма да доживее любимия си брекзит. Като шут живя и шутове го избраха за премиер на шутовска държава. Нормално е като шут да си замине от смешната според него епидемия, която щеше да бори със стаден имунитет.Въпроса сега е дали бременната му жена му ще роди нормално дете, след като и тя е болна, засега леко.
52
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Има няколко варианта - 1.наистина да се влошава и да са го преместили в интензивното, 2. да не е сериозно положението, но понеже е премиер, за всеки случай да са го преместили, за да се подсигурят срещу усложнения, 3. да е политическа игра, защото хората са му набрали - едни заради брекзит, други - заради много закъснелите мерки, а така може да се изпрати сигнал от типа "не може да му се сърдим, болен е, спазвайте мерките". Само той и хората около него знаят точния отговор.
51
2
 
7
 
! Отговори
До някоя си преди 4 години
Ами като те обижда покажи, че сме нещо повече !Защото с теЯ чанти и кой какво взимал Звучиш кофти
50
5
 
0
 
! Отговори
Сандо преди 4 години
пътник
49
12
 
4
 
! Отговори
Китайска Чума Ухан преди 4 години
жалко, тоя клоун явно изгоре! а беше време Китай беше Колония на Велика Британия с най-богатата й част Хонконг!! *** от Пекин намериха начин да ликвидират Прайм министър на Великобритания - това не може да остане така!
48
11
 
32
 
! Отговори
Тъжна история преди 4 години
Къде е оня *** мангъров да ни обясни за обикновеното грипче??? Вируса е страшен, можете да си представите какъв ресурс е задействан в uk по лечението на джонсън но явно не успяват. Може би най добрите лекари имат в света.
47
4
 
22
 
! Отговори
Идеалист преди 4 години
Господ да му помогне!! Смел човек.
46
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Някоя си той го знае и затова е бесен и злъчен.Профилът му е на 40-50 годишен бачкатор, неуспял да се реализира в България, виждащ как живота си заминава без да напредва
45
19
 
10
 
! Отговори
от Лондон преди 4 години
Като знам какви манипулатори са и политици, и медии - може да няма много истина в цялата работа.