8 нови заразени с коронавирус, починаха двама възрастни в Лом

Общо 2485 са заразените у нас
Обновена: 29 май 2020 08:16 | 29 май 2020 08:06,
113
8 нови заразени с коронавирус, починаха двама възрастни в Лом
Снимка: БГНЕС

8 нови заразени с коронавирус са отчетени през изминалия ден, стана ясно от ежедневния брифинг на Оперативния щаб.

Още по темата


Общо 2485 души са заразени с коронавирус. Петима са в София, двама в Пазарджик и един във Видин. Няма нови случаи при деца и медицински персонал.

1015 души са излекуваните
, сред тях 556 мъже и 460 жени излекувани. Двама души са починали през изминалия ден.Те са мъж и жена на 91 годишна възраст от Лом. Починалите са от дома за стари хора в Кула.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още по темата: коронавирус
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
6
 
5
 
! Отговори
до Мама Росо преди 3 години
Ами вие не четете какво ви казвам.Вероятността в момента да не бъдете обслужена както трябва е заради пренатовареността на лекари и медицински персонал от Ковида.Имаше няколко задръстени болници, има недостиг на персонал. Как да бъдете обслужена ? Когато нещата са спокойни и няма подобни проблеми обслужването вече зависи от самите лекари.Сега момента обаче е резличен.
59
3
 
8
 
! Отговори
Мама Росо преди 3 години
До 61В северозапада се самолекуват хората,в болницата за 30 години + един дезинфектант не е имало ,ръкавици също...говоря за лекарите извън операционна!!!"Вероятността да бъда обслужени по-некачествено" не е свързана с вируса , а с кадърността и милосърдието на лекаря.Страхувам се повече да вляза в болница ,отколкото от самата болест!!!Какво повече да иска човек ли????Незнам ,но предполагам ,че може да получи и повече.Елате се лекувайте в ДиВият СевеРозапад и пак ще говорим.
58
4
 
5
 
! Отговори
до Мама Росо преди 3 години
Вероятността да бъда обслужени по-некачествено ако заразата се засили в по-голяма степен е значително по-реална от тази да не бъдеш качествено обслужен в спокойно време.Видя се от всичко, че това е инфекция, която се разразява много бързо ако я оставиш, нанася много поражения и на всичкото отгоре докарва медицинския персонал до криза, а болниците се задръстват.Какво повече от това искате ?
57
8
 
6
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 3 години
А ако не дай боже се наложи да се оперирам някога, по бих имал доверие на някой провинциален лекар отколкото да попадна в ръцете на пророк мутафчийски.
56
5
 
7
 
! Отговори
Мама Росо преди 3 години
До 57 / Мама РосоЧовекът почина доста преди Корона - Вируса.Какви са им врътките НЕЗНАМ!!!В България всяка година и без Covid19 почиват хора ,който не получават адекватно лечение.За тях пише ли се във вестниците?Вкарват те в болница по клинична пътека,пък тя като изтече...*** се оправяй!!!Направления за специалисти все няма , опашките пред лекарските кабинети са катастрофални понякога...Може сега пък да се промени нещо към добро???
55
4
 
9
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 3 години
Мислех да доживея до 110-120 години, обаче откакто се появи ковид 19 изгубих надежда. В най-добрия случай ще изкарам до 91.
54
9
 
7
 
! Отговори
Бау преди 3 години
Народа пак е недоволен. Има болни - лъжа! Няма болни - лъжа! Не ви е лесно, ей ...
53
3
 
3
 
! Отговори
до Мама Росо преди 3 години
Колко върви тарифата на тази " другата болест" в Италия, Щатите, Чехия, Белгия или Южна Корея ?
52
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От панеделник по 2ма до 10 юни след това я има я няма прегответесе за почивка на море страшни лъжци и крадци си имаме гласувайте за крадците и всичко ще бъде мед и масло.
51
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ко стана вя , още ли ви трябват чували за трупове ? ей голяма истерия се завъртя по медиите ама лошото е че оФцете им повярваха .
50
4
 
19
 
! Отговори
Мама Росо преди 3 години
Баща ми на 59 години си отиде от рак , него никой не го писа по вестниците.И в същият този красив град ,в същта тази болница .....ни питаха може ли друга диагноза да му пишат,че касата плащала повече.Какъв народ ,каква държава!!!От мъката и смъртта на хората пари се правят.Човек и на спокойствиене може да умре!!!
49
5
 
9
 
! Отговори
Призив преди 3 години
Пуснете си хората да си правят бизнеса.Погледнете какво стана с дрогата, и в резултат на това сега смениха и името на Студенски град, с Бело град. Хората не си платили на тиквуна и сега за назад с десетки милиони лв. Ама така е, като са скрънзи и само те искат да лапат, а не дават на главният -Асфалт паша, ще берат ядове!
48
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всеки ден изпълнявам ритуал за тоя от снимката и за гологлавия. Резултат до Коледа.
47
3
 
13
 
! Отговори
Мутафчийски преди 3 години
Много хора ще измрат, яко ще измрат! Е ша видиш!
46
3
 
11
 
! Отговори
АНТИ преди 3 години
До Т.ЖивковМеко действаше бай Тошо !Ликвидираните трябваше да са, както при Пиночет. Затова се наплодиха толкова мнооого крадци днес !!!
45
5
 
6
 
! Отговори
Пич преди 3 години
Aбе, понеже не ми се четат коментарите - има ли вече дарвинисти, които да твърдят, че бабата и дядото на 91 години са си поживели добре, и сега им времето? Има ли такива, а?
44
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Май Ангелакова прави статистиката!
43
10
 
6
 
! Отговори
интересно преди 3 години
В Корея пак върнаха мерките, отново има доста заболели там. Ще си взема пукакнки за шоуто тук, което предстои. Въпрос на време е.... при положение, че никой нищо не спазва вече никъде.
42
8
 
8
 
! Отговори
родител преди 3 години
Квото и да си дрънкат за натъкмените им бройки, аз детето си не го пускам, няма и да го пусна до септември на градина. Не им вярвам. А и като гледам по снимки каква е ситуацията в градините - не, мерси. Намерили сме с жената вариант.
41
0
 
3
 
! Отговори
до 45 преди 3 години
Ей ти главната буква, ама не в нея е проблема. А логиката си е на мястото си, ако се замислиш и ти ще разбереш защо.