Стотици си взеха последно сбогом с бореца Николай Щерев

Бившият национал по борба почина на 33 години от коронавирус
Обновена: 17 юли 2020 15:43 | 17 юли 2020 15:01, Красимир Ангелов
102

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Стотици се стекоха да се сбогуват с починалия едва на 33 години национал по борба Николай Щерев. Синът на легендата Симеон Щерев почина след близо месец битка с коронавируса във ВМА.

Още по темата
На поклонението присъстваха близки, колеги и приятели на бореца, както и футболни фенове и известни български състезателки по художествена гимнастика, сред които и бившата годеница на Щерев – Катрин Тасева.

Николай Щерев е носител на Златния пояс "Дан Колов" през 2011 година, като стана и държавен първенец в категория 125 килограма през 2018 г.

В средата на юни стана ясно, че спортистът се намира във ВМА в тежко състояние след усложнения от коронавирус. Беше му направено и вливане на кръвна плазма, но в крайна сметка лекарите не успяха да се преборят за живота му.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


102
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
90
1
 
6
 
! Отговори
Бог да го прости преди 3 години
По реакцията на хората личи, че е било добро момчето. Дали вирусът го е ударил така заради химията в спорта или заради късно потърсена лекарска помощ надали ще се разбере. Да почива в мир. А като гледам една част от лицата, които са отишли да го изпратят - едни си мислят, че се повтаря погребението на Васил Илиев, други са тръгнали на модно ревю... Малко смирение в такива моменти не е излишно. Краката и очилата има кога и къде да си ги покажат.
89
0
 
6
 
! Отговори
Дрогата не прощава. преди 3 години
Дрогата не прощава. Казват, че е бил болен доста преди месеца в болницата и се е крепял на магия от наркотиците.
88
2
 
5
 
! Отговори
сведущ преди 3 години
До Анонименстига писахте глупости! Човекът изглеждаше доста свестен и добряк, лека му пръст. Какви да са му приятелите, все пак е бил спортист по борба, а не научен работник!
87
1
 
1
 
! Отговори
До 68 преди 3 години
Голям страх те тресе.Май има вирОс?
86
0
 
1
 
! Отговори
До 74 преди 3 години
Далеч си от истината.Най - много завист и липса на колегиалност има сред журналистическите среди.А приятели Милен, ако е имал, тяхно си е било решението дали да ходят на погребение или не.
85
3
 
4
 
! Отговори
Добре е преди 3 години
Едно сърце и две силни ръце, спряха да бият завинаги.Като гледам снимките... то само татуирани наркомани и момичета на повикване. Ебааго аз и погребението. По прилича на събиране за поредното друсане. Масово друсане.
84
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Амин !
83
1
 
5
 
! Отговори
Стоимен Шоу99655 преди 3 години
Тия пишман ръководители на България са вирусите,и са 240 кила отгоре до долу,и са там къде пише,Съединението прави силата
82
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя НЕ може да е умрял заради корона- вирус... Интересно как разни мошеници- Иванчева и такива с ***.от.ски имена- круша, тиква ( крадци и араби ) , НЕ са умряли, ами гледай кой умрял от корона- вирус ???
81
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какви кадри от нечие погребение? Аха, и товава са ходили с маски. Като Майкъл Джексън.Има няма или някой коментар за онзи другия покойник, или някоя статия ще се пише. Оставете го човека да почива в мир. Уважавайте жена му и децата му.Съболезнования за близките на Н. Щерев.
80
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нали починалите от корона ги погребваха служебно в много тесенкръг и при засилени мерки?
79
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ало, Днес, защо сте публикували кадрите от погребението на Георги Илиев ?
78
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лека му пръст на Николай Щерев. Ама защо ли тези от снимките ми приличат на мутри и мутреси, а не на приятели и другари от спорта ?
77
4
 
8
 
! Отговори
Все тая преди 3 години
Болни мозъци, как ще пишете такива неща, психари ! Мутра, дилър... спрете да определяте хората по външен вид. Това момче беше страхотен човек с огромно сърце и нищо общо с тъпотиите , които пишете. А колкото до маските.... 20 000 на протест, 7 човека с маска, вие за тук се хващате .
76
9
 
21
 
! Отговори
Лека му пръст преди 3 години
А Мангърчето там ли беше,да обясни че човекът е починал от лек грип,койтое безопасен и всички трябва да го преминем?
75
2
 
23
 
! Отговори
Истанбул преди 3 години
Бог да го прости!
74
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Със сигурност и той имаше много приятели и колеги, които искаха да изпратят Милен. Но пак казвам, мутрите в България са с бенефити.
73
0
 
10
 
! Отговори
До 69 преди 3 години
Откъде да му намерят повече близки?Човекът беше сирак.Ти що не отиде?Не чухме ,да са те върнали.
72
3
 
6
 
! Отговори
До 72 преди 3 години
Маски на открито не са задължителни в момента.Просто са повече хората там
71
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Оставете Милен на мира вече.Тогава беше извънредно положение и дори направиха изключение за негови роднини, които бяха в чужбина по това време.Стига манипулации.