Борисов: Каквото дойде, това се ваксинира, всичките са добри!

Премиерът: Не значи, че като отворим заведенията, трябва да се натикаме в тях
Обновена: 23 фев 2021 12:34 | 23 фев 2021 11:50, Веселина Йорданова
320
Борисов: Каквото дойде, това се ваксинира, всичките са добри!
Снимка: Правителствена пресслужба

Каквото дойде, това се ваксинира, няма избор. Колкото дойдат, каквито дойдат, всичките са добри. Това заяви премиерът Бойко Борисов при проверка на мобилните пунктове за ваксиниране заедно със здравния министър Костадин Ангелов в хасковското село Малево.

Още по темата
Управляваме по най-добрия начин пандемията, това е безспорно и всички колеги го отчитат - с възможно най-либералните мерки, с много дисциплинирано население, с перфектни доктори, медицински сестри, лаборанти. И в момента се справяме най-добре и с тази ужасна пандемия, каза Борисов.

По думите му в момента случаите се покачват, но всичко на практика е отворено, а от 1 март ще отворят и заведенията. Борисов заяви, че това не означава, че трябва "да се юрнем и натикаме" при отварянето им.

Правото на личен избор, дисциплинираният, мислещият, интелигентният народ заслужава да се отнасяме с него по този начин, да води нормален живот, но с цялото разбиране на хората, че пандемията по никакъв начин не е свършила, предупреди премиерът.

Представете си в Холандия сега отварят фризьорските салони, даде пример Борисов.

Министър-председателят акцентира върху готовността на България за организиране на въздушен транспорт за доставката на ваксини за нашата страна.

Той изброи, че в последните години сме се справили с три кризи - финансово-икономическата, от която сме излезли с ръст на БВП, миграционната, като всеки ден се спират по над 100 нелегални мигранти и сега пандемията.

Борисов уточни в отговор на въпрос, че вицепремиерът Томислав Дончев ще води листата на ГЕРБ в Габрово. За организацията на вота е определена да отговаря вицепремиерът Марияна Николова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


320
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
168
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До "emigrant" - не е възможно да си емигрант, никъде по света няма да търпят пр'оста овца като теб, лъжеш също както банкянската тиква и пр'остащината ти е показателна както неговата, да си симпатизант на същество оприличило всички на себе си като "ПРОСТИ" може би за теб е гордост, а за умните и интелигентните това е обидно и срамно ! Не си имигрант, ти си овца в българското стадо на Ти'квун !
167
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ааааааха ха ха , е тва е приказка !
166
1
 
22
 
! Отговори
мак преди 3 години
Всестранно развита личност, от всичко разбира, от тунели, магистрали, кравеферми, подлези, метро, а напоследък и от ваксини. Всички са добри - де не би е опитал от всичките? см.т.аняк.
165
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Каквото дойде, това се ваксинира, няма избор. Колкото дойдат, каквито дойдат, всичките са добри."------Борисов всеки ден се опитва да се надмине в простотиите , които говори Нали за хора с автоимунни заболявания , с тежки алергии и други заболяания РНК ваксините не са подходящиВинаги съм се чудил , как слагачите около него, се излагат така . Уж лекари , уж професори , а се оставят на акъла на един *** човек
164
1
 
18
 
! Отговори
Немски наблюдател преди 3 години
До Браво!Това е така, щото в България не могат да направят дори списъци на рисковите групи и да направят един ваксинационен план. Виж колко по-лесно е да се метнеш на джипката, возиш професорите по селата да ваксинират пред ТВ камери или да огранизираш зелени коридори в болниците, та желаещите ваксина сами да дойдат и да им свършат работата на държавните чиновници, дето имитират дейност с планирането.
163
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Браво! 163 Защо говориш глупости ?как ще има за ваксини за всички ?Според теб , ако има 500 000 желаещи , то в БГ в момента има 1 000 000 ваксини ?Повечето ваксини са все още непроизведени , камо ли доставени Ваксината на Sanofi я преместиха за следващата година примерно За руската и китйската все още не се знае , ще ги одобряват ли няма ли
162
1
 
9
 
! Отговори
Немски наблюдател преди 3 години
До emigrantХей, ти жалък ***! Ако четеше новините от България, то щеше да знаеш, че Вожда беше болен през Октомври и оттогава са минали почти 5 месеца, които изчерпват пост-Ковид имунитета като преболедувал. Така ваксинацията е наложителна, ако и рискова група и има заболявания като Разбойко! А това ти го казва човек, който тежко преболедува вируса през Ноември в Германия и сега съм включен в имунизационния план тук, даже мога да си избера каква ваксина искам да ми поставят.
161
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Накрая да не излезе ,че навремето Тодор Живков имаше по-малко медийно присъствие от бодигарда си Омръзва му на човек - каквото и да отвориш , все на ББ мутрата те гледа Или хора които го хвалят непрекъснато Нямат ли милост журналистите и собствениците на медиите у нас
160
1
 
5
 
! Отговори
До Браво! преди 3 години
Да бе да, никъде по света няма ваксини за всички, и един мармор увива шоколада.Я виж Израел и UK колко народ ваксинираха, докато ние си стояхме на 10-20 000.То управляващите да се радват, че желаещите да се ваксинират бяха повече, отколкот очакваха след цялата поомия по медиите, че да преизпълнят плана без да искат.
159
1
 
18
 
! Отговори
да знаете преди 3 години
Дюшеш му дойде "вируса" на Бочко и за година присвои толкова, колкото не успя за ДЕСЕТ!
158
1
 
11
 
! Отговори
До Академик преди 3 години
ДрОгарьо герберски кадър - вас не ви ли научиха, че дрОгаря борисофф не е просто най-успешният ни ръководител от времето на Стефан Стамболов, ами и още по-успешен от Хан Крум, Хан Аспарух, Александър Македонски, Фараон Рамзес трети и Исус Христос взети заедно?Нали сега дружно ще ти набият кофата на поредната партийна вечеринка, организирана в ресторант като "частно парти" и където дружно ще ти се изредят всички "млади и неопетнени" стари муцуни от герб?Как не въ беше срам, да попитам?
157
14
 
3
 
! Отговори
Браво! преди 3 години
Който дойте, той ще се ваксинира, в България има осигурени ваксини за всички желаещи.Това е във много малко държави по света. За справка дори във Германия все още няма ваксини за всички желаещи и в момента се ваксинират само рискови групи.
156
1
 
13
 
! Отговори
Nona преди 3 години
Така каза вождъ!Да се смее ли човек,да плаче ли?!?
155
2
 
24
 
! Отговори
МАТА ХАРИ, преди 3 години
Жалък, дебел, мазен и вреден за България.Не вдигма самолета.Заспа..Ако някой не разбира за кого става дума,ЗА ДЯДО КЮЛЧО ЧЕКМЕДЖИЕВ.
154
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не, ***! Ние хората имаме избор, искаме най-доброто и на 04.04 ще го разбереш лично и ЗАВИНАГИ!
153
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мил и роден български език...."каквото дойде това се ваксинира" напомня на оня стария виц, в който шофьор на автобус тръгва по-рязко и отзад един се провиква "Алоууу, шофер, гoведа ли караш бе!" и шофьора отговаря "Ми квото се качи - това карам".
152
18
 
6
 
! Отговори
emigrant преди 3 години
Ей не се спряхте от ка чал ките, 85%овите им бецили по Иво Христов??!Големи наглеци големи гьо х су рати сте ве из ро ди!!Защо да се вак си нира Борисов след като преди 1 месец изкара болестта!!Ми като сте прости на гле ци,питайте и ще ви обяснят,че тоз пучи масал не върви!!И хиляда ваксини да ви докара,и в гъ зо вете ви на всеки да ви ги навре,пак ще съскате и мрънкате!!Проблемът е ,че Борисов се справя блестящо като премиер,а това никак не се харесва на ДДС крадците,на черепите и на мустаците!
151
2
 
7
 
! Отговори
Немски наблюдател преди 3 години
До ББ20300Личи си, че си се ваксинирал вече, щото правописът и изказът ти е като на прекарал нервна криза фен на Бат Разбойко, дето едвам е завършил 8 клас! Мога да се обзаложа по грамотното писане на господина/госпожата от Австрия, че поне има университетско образование и почтена работа, а не ходи да точи социални помощи като теб в белите страни. Защо не остана при Вожда в България, като толкова му се радваш на управлението?
150
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ти с коя се ваксинира бе Бойко?
149
1
 
9
 
! Отговори
Л.Иванов преди 3 години
Дисциплинираният, мислещият, интелигентният народ заслужава да се отнасяме с него по този начин!Много точно казано- да му се карате, да го наричате с най- различни и най- разнообразни епитети, председателя на Парламента да е проста кърджалийска, и т.н. , и т. н. Точно това заслужава мислещият народ!Или понеже наближават избори, друга песен пее!