98 са новите заразени с коронавирус, пак много починали

Намаляват пациентите в интензивни отделения
Обновена: 6 юли 2021 06:40 | 6 юли 2021 06:38, Александър Попов
168
98 са новите заразени с коронавирус, пак много починали
Снимка: БГНЕС

98 са новите заразени с коронавирус през изминалото денонощие, при направени 19 607 теста. Това прави близо 0,5% от тестваните, сочат данните на Националната информационна система.

Така от началото на пандемията доказаните случаи са общо 422 151, от които 8417 са активни.

Разпределението по области по настоящ адрес на лицата е, както следва: Благоевград - 3; Бургас - 7; Варна - 7; Велико Търново - 4; Видин - 1; Враца - 1; Добрич - 2; Кърджали - 1; Ловеч - 1; Монтана - 1; Пазарджик - 7; Перник - 1; Плевен - 1; Разград - 2; Русе - 1; Сливен - 2; София област - 2; София град - 51; Стара Загора - 1; Ямбол - 2.

Още по темата
Излекуваните лица са вече 395 609, от които 228 са за последното денонощие.

1 134 са общо пациентите с потвърден COVID-19, настанени в болници. 123-ма от тях се намират в интензивни отделения.

Общият брой на поставените у нас дози от ваксините срещу коронавирусна инфекция е 1 798 875. От тях 7 838 са приложени през изминалите 24 часа.

18 125 са починалите лица, при които е бил констатиран COVID-19. След като вчера не бе регистриран нито един нов смъртен случай, за последното денонощие те са 41.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


168
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
108
16
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А защо не пишат нищо за починалите от тромбози и др. усложнения след ваксинация вече????? Или и тях ги при спадат към починалите от ковид-19???
107
6
 
6
 
! Отговори
Дълголетието преди 2 години
Това е трагедия и риск от огромни загуби за държавните и частните пенсионни фондове. Идеята е хората да живеят кратко след пенсиониране и да се спестяват разходи по изплащане на пенсии. За България са изчислили средно не повече от 16 години живот на пенсия след това почват тежки загуби за държавата да плаща пари.
106
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Както се видя само 1/3 от починалите от Ковид-19 ги пишат като починали от Ковид-19 и не се учудвам, че починалите са само 41 човека Реално са около 120.
105
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
*** отново пръв по смъртност. Няма изненади тук. Колкото по-проста нация, толкова по-голяма смъртност.
104
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 129 Компанията "Регенерон" произвежда коктейл от антитела срещу ковид, С тях лекуват в САЩ.Един курс на лечение струва 6000 долара. Друга фирма - "Ели Лили" проивежда пак антитела, с тях лекуват във Франция ковид. Един курс на лечение струва 1300 евро. Аман от селски муннчовци - все гурута и пророци. Недейства ли ваксините- не ти действа главата, че е пълна с невежество.
103
11
 
12
 
! Отговори
Медийни психо-атаки преди 2 години
Част от кампанията за масово въздействие върху хората контрол чрез всяване на страх и ужас и оправдаване на налагането на абсурдни мерки и вдигане на цени и данъци. Никой не проверява достоверността на данните и бройките с които тормозят хората. Починалите е поредният списък на млади и здрави пенсионери на по 70 80 и 90 години които биха умрели и без да има вирус. КРИЗАТА Е ИСТИНСКА И БЕЗПАРИЧИЕТО ЩЕ УБИВА ХОРАТА НЕ ИЗМИСЛЕНИЯТ ВИРУС. МЕДИИТЕ МЪЛЧАТ КОЛКО ХОРА УМИРАТ ОТ ГЛАД ПО СВЕТА
102
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
няма страшно,умрелите от ковид няма да минат 5% от заразилите се.ще оцелеем!
101
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 113 Разбрахте ли накрая? -`"В бъдещето няма място за всички.` --Сорос. И баба Ванга каза." Още един гуру. На земята има към 40 милиарда декара обработваеми площи и към 25 млрд декара пасбища, а три декара изхранват един човек. Т.е. на земята могат да живеят дори 12 млрд души. Въпрос на технологии, енергия, селекция, добиви, водоползване, организация и управление.
100
10
 
3
 
! Отговори
славянин преди 2 години
Като знам как пишат всичко починало за починало от ковид, не се учудвам защо има толкова ''много починали от него''!
99
8
 
6
 
! Отговори
Смешки преди 2 години
"А лекарстава срещу ковид вече има, но са скъпи, а на до зимата ще има още десетина лекарства, които в момента се тестват" - тов са смешки! Никой не е обявил за нови лекарства. Всички дават трилиони за ваксини. Учените и медицината са неспособни да създатат лекарство срещу ковид 19, а и ваксините им не действат, дори са по опасни от вируса!
98
4
 
6
 
! Отговори
Нормално е преди 2 години
Населението да намалява. Сега идват най-тежките последици от Икономическа и финансова криза. Шоково вдигане на цените и данъците. Зловеща Зима иде държавата и мерките за предпазване убиват хората и съкращават населението.
97
6
 
7
 
! Отговори
Брей! преди 2 години
"Медицината е изкоренила такива страшни болести като дребна шарка, полиомиелит, туберкулоза, сифилис, холера, чума и още петдесет опасни заразни болести". - И като са излекували толкова много болести, защо един грип ги направи смешни и вече 2 години не могат нищо да направят? Медицианта се провали тотално.
96
1
 
13
 
! Отговори
Така е преди 2 години
Мъжете в България са стресирани от работа, безпаричие и алчни меркантилни жени. След такъв терор от бизнеса, държавата с високи сметки и данъци и озлобени българки у мъже желанието за секс и връзка намалява. Доказано е че и спеермаата също намалява при голям стрес и безпаричие у мъжете.
95
4
 
7
 
! Отговори
Селски тарикат преди 2 години
От един месец няма болни,те умрели пишат! Не ви ли е срам бе ,страх от Бога нямате ли??? Точно Тези коѝто лъжат и всяват страх са най-грешните същества! А тези коѝто трият истини и обслужват дявала-горко им!
94
4
 
2
 
! Отговори
Факт преди 2 години
До Анонимен - През последните 70 години медицината не е излекувала нито една болест. Последното е било през 50те години миналия век, когато са открили лекарство срещу рак на гърдата. От тогава абсолютно нищо - учените и медицината се оказаха напълно импотентни, харчат трилиони - резултати нула!
93
5
 
6
 
! Отговори
Селски тарикат преди 2 години
Кой от какво си отиде-те ковид, някой пръ.дне, кобид, някой кихне,ковид! Е това е положението ! Не надписвайте,да не ви сложи Бог в една Графа̀ ,от която няма излизане след като си идете от този свят!
92
5
 
7
 
! Отговори
МАНИПУЛАЦИЯ преди 2 години
ТОЛКОВА ДНИ НЯМАШЕ СЕГА ИМА. Събирали са отлежали трупове от седмици, за да ги пишат като КОВИД жертви.
91
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Do 120 не ни натрапвай собственото си невежество. Медицината е изкоренила такива страшни болести като дребна шарка, полиомиелит, туберкулоза, сифилис, холера, чума и още петдесет опасни заразни болести. А лекарстава срещу ковид вече има, но са скъпи, а на до зимата ще има още десетина лекарства, които в момента се тестват
90
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
до Анонимен - Защото учените и медицината се оказаха напълно импотентни! Похарчиха трилиони за разработка на експериментални ваксини които не действат и ще ни ваксинират всеки 6 месеца. А за тези 2 години с тези пари можеха да разработят лекарство протув вируса, да го изследват и изучат и да отркият лекарство, хората ще боледуват, но ще има лекарство, а сега умират хем от вируса, хем от ваксините. Изглежда учените нищо не могат да решат, от 50 години не са излекували нито една болест.
89
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Ваксината не действа По-важния въпрос е, "Защо не действат лекарствата?"! :))))