Четвъртата вълна в Гърция дойде, Делта вариантът е навсякъде

Ваксинацията е най-добрата защита срещу вируса, напомнят властите
16 юли 2021 08:35, Ния Христова
110
Четвъртата вълна в Гърция дойде, Делта вариантът е навсякъде
Снимка: БГНЕС
Щамът Делта в момента представлява 50% от случаите на коронавирус в Гърция. Това заяви президентът на Фондацията за биомедицински изследвания към Атинската академия на науките Димитрис Танос.
 
Преди две седмици в страната са били открити едва четири случая на силно заразния индийски вариант на вируса, предаде БГНЕС.
 
Танос заяви, че Делта ще бъде доминиращ много по-рано от предвиденото и добави, че четвъртата вълна на коронавируса в Гърция вече е факт.
 
Той изтъкна, че ваксинацията е най-добрата защита срещу вируса, независимо, че мутациите намаляват ефективността на ваксините с 10-15%.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
3
 
15
 
! Отговори
гост преди 2 години
До АнонименТочно пък антиваксърите са ти виновни. Като са те наболи, това не те прави стерилен откъм пренос на вируса. Така че духай супата. Или те е яд, че са те боли два пъти и си се минАл?
77
28
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
След 3-4 седмици и при нас ще е делтата навсякъде. И ще има 4 вълна. И не търсете конспирация. Това е естествено последствие от ниския % ваксинирани.
76
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Делта мелта, тука всичко утихна.
75
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
кога ли простолюдието ще се усети,че главният виновник за всичките им проблеми, вкл и климатични промени , е отвъд океана.. за да няма пробуждане, елитите прилагат превантивно пробождане.. Русия и Китай обаче е доказано от историята ще сломят стремежите на спекулантите..който се държи за тях има шанс да оцелее, другото си заминава.. не пиша с цел да плаша,играта тепърва започва.
74
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не ви ли се струва странно, че решават че ще бодат и изведнъж се появява делтата! Също така се правят на разсеяни към хората с антитела и не ги отчитат! Умират хора от ваксините и не ги спират! След месец ще обявят и трета доза за ваксинираните! Какво става?
73
9
 
31
 
! Отговори
том преди 2 години
Лично аз имам двама познати умрели от инфаркт седмица след препаратите на Пфайзер. Мъж на 50 в Добрич и жена на 65 в Сливен. Да не говорим за други познати с отоци, лимфни възли, кръвясали и надути очи и все от страната на ваксината... Това не са чул, видял, а хора, които лично познавам. Аз не бих си сложил от препаратите преди един добър 10г период. Ако се събере информация за щетите от васксините ще стане страшно...
72
35
 
7
 
! Отговори
do 73 anonimen преди 2 години
не, ваксинираните НЕ СМЕ защитени, заради антиваксъритеваксината не дава 100 процента защитакрайно време е антиваксърите да им се забрани всякаква социална и работна дейност и да започнат да си плащат лечението
71
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Делтата е индийски модел.Те гърчолята са малко като индийците и нашите роми такива кафеникави са и ги лови лесно.Нас БЦЖ-то ни пази!
70
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ваксинираните да не се страхуват, нали са защитени ? Или не вярват на обещанията на политици и фарма-мафиози, за да са толкова нетърпими към антиваксърите ? Нека оставят антиваксърите на мира, последните не се стархуват да разпространяват вируса помежду си.
69
7
 
41
 
! Отговори
Калимера преди 2 години
В Гърция вече хиляди излязоха на протест срещу Ковид-Хунтата !
68
3
 
10
 
! Отговори
sss преди 2 години
До АнонименНе точно, заради "добрата" ни здравна система. На първо място сме по смърност от 7-8 години 16/1000 и това не е последната година.
67
3
 
14
 
! Отговори
ха ха преди 2 години
Заключвай ! Затваряй плажовете! Това заслужават овцете!
66
34
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
само че, в България смъртността е 5% - заради антиваксърите.
65
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да ве Реалист същото е като рулетка с 8 куршума и вероятност 1:8. Не е като да има 4млн. умрели със и от Корона и 170 млн. оздравяли което е 1:50. А както дори и СЗО обясни реално случаите са до около 10 пъти повече и всъщност вероятността е 1:200, но ти продължавай да говориш за рулетки и пистолети. Тук ти говоря за официалната статистика на здравните организации, същите които са те наплашили, че ще умреш от Ковид със сигурност, ако се заразиш.
64
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всеки може тук да си пиши на какъв апокалипсис се е нагледал, но статистиката сочи, дори управляваната от СЗО, че леталните изходи са под 1%. Хайде да не се опитвате да ни натрисате личните си фобии и отклонения. Има далеч по-опасни заболявания, ама за тях никой нищо не пише, понеже медицината там е безпомощна и няма как да ви лъже, че ви помага с нещо.
63
29
 
8
 
! Отговори
мислещ преди 2 години
Къде е *** пардон, проф. Мангъров да им обясни на гърците, че такова нещо няма. Тия там не слушат ли мненито на световните светила та говорят за нови вълни и ваксинации. Ама то защото са гърци, пак ни мътят водата, като от векове :-)
62
6
 
6
 
! Отговори
Demonaz преди 2 години
До Баба тиСъмнявам се,но карай. Ако са се отпуснали пият,пушат и се тъпчат короната им е най-малкия проблем. Странно аз как не знам нито един,които да е изкарал тежко този грип. Учат се да ходат да добре... Това е като писаниците за ампутиране на крайници,косопад,депресия,вадене на очи и т.н измислици. Лягай бабо,че ти е лошо от слънцето.
61
9
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вижте протестите срещу безумието в Гърция и Франция, и тогава обяснявайте колко хора подкрепят фарма-мафията!
60
34
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
от делтата да измрат още 10000 антиваксъри. оцелелите ще имат доживотен имунитет.
59
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До РеалистТой Мангъров го каза че при него идват обезводнени пациенти.Явно обезводняването може да е причината при някои хора вируса да протича тежко.