94 са новозаразените с коронавирус, над 1 млн. души са напълно ваксинирани у нас

9 души са оздравели за денонощието, починали са двама
2 авг 2021 06:20, Анисия Иванова
129
94 са новозаразените с коронавирус, над 1 млн. души са напълно ваксинирани у нас
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

94 са новите случаи на коронавирус у нас при направени 6691 теста. Положителни са 1,4% от пробите, показват данните в Единния информационен портал.

Двама души са починали за последното денонощие, а общият им брой от началото на пандемията е 18 215.

Като оздравели са отчетени деветима, а от началото броят им е 398 554 души. 810 са пациентите в болница, 81 от тях в интензивни отделения.

В осем области няма нито един нов случай. Най-много са новите случаи във Варна - 19 души, Бургас - 15, Пловдив - 11, София - 7, София област - 8

Над един милион са вече ваксинираните срещу COVID-19 в България. Хората със завършен ваксинационен цикъл - такива, които са получили една доза от препарата на "Янсен" или две дози от останалите три одобрени ваксини в ЕС - към днешна дата са 1 001 143.

През изминалото денонощие са инжектирани 2171 дози ваксина, а от началото на имунизационната кампания - 2 030 301.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


129
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 11: На теб точно нищо не ти дължа. За обществото правя дължимото - апелирам да не се боде и да си пази здравето.
12
3
 
3
 
! Отговори
Изоглавена преди 2 години
Мисля и не мога да се намисля, чудя се и не мога да се начудя. Уж задобрявахме, а аз като се събудих , имах чувството че някой ми е бръкнал с костелив пръст познайте къде. Само Делта ковидчо ще е тоя
11
21
 
6
 
! Отговори
Официални данни преди 2 години
99.9 процента на смъртните случаи от КОВИД-19 са неваксинирани. Факт - прочетете статистиката онлайн за щатите
10
27
 
6
 
! Отговори
ваксиниран преди 2 години
50 млн великобританци, и 100млн американци са ваксинирани. Аз и моите приятели сме ваксинирани от много месеци. Спрете да бъдете жалки и направете това което дължим като общество. Ако не на науката, на кого тогава??
9
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
до 7 Документа който ще ти дадат не ти отнема права ,той е декларация със всички странични ефекти и съдържание на продукта.Като се подпишеш се съгласяваш че си запознат с нещата които казах по горе .Декларация за информирано съгласие .Така когато се подпишеш ТИ носиш отговорност какво си слагаш в себе си не компанията.Теб са те информирали за всичко
8
1
 
11
 
! Отговори
УчудЕна преди 2 години
Ееее много хлабава бройкЪ, друго си е да дойде Делтата-връх на сладоледа!
7
1
 
25
 
! Отговори
Въпроси без преди 2 години
отговор:Какво засича PCR теста-само ковид или и всеки друг причинител на соп ол?Защо в държави с много висок % ваксинирани (Израел),днес се вихрят нови вълни и цунамита?Как се осигуряват -70 градуса във пунктовете по улици, площади, плажове, села и паланки?Защо статистици и математици дават все по-рачни прогнози по медицински въпроси (има си специфика в случая)?Защо е нисък % на ваксинирания медицински персонал по света? Защо се премълчава за протестите срещу задължителните ваксини и сертификат
6
3
 
9
 
! Отговори
Член на СЗО преди 2 години
"Аз имам полипи в носа, а и лесно ми се гади, когато ми се вкарат неудошевени предмети в устата. Как да ме тестват за Корона, че да не е болезнено и неприятно? " ----това ме попита един преди време, казах му, че има начин, да малко е болезнен в началото, но с времето като свикнеш е приятно. Този вече е редовен за езесесмичния си тест и ежемесечна ваксинация.
5
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е и? и 100% от населението да успеете да ваксинирате, това нищо няма да промени, защото вируса е политика, а не болест. Всяка настинка я обявате за смъртоносна. Напрежение трябва да се нагнетява и населението да става все по-послушно и покорно.
4
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всеки г Лу пАк ,който кихне и отива на лекар. Там го тестват за Ковид 19 и след като PCR теста реагира на всички 150 вида корона вируси и ги отчита като Ковид 19 ,то на секундата този гЛ уп Ак влиза в статистиката за деня. Да се знае.....Обикновенната настинка е вид корона вирус. 99 процента от корона вирусите са безобидни,но за жалост ни лъжат и манипулират сК ап а ня Ци те ,които им вярват.
3
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
То в Израел биха тъпана, че са минали критичния брой ваксинирани и вече нямат проблем, а сега странно защо броя на болните при тях расте.
2
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пак ли за един ден ваксинирахте 136 000?
1
3
 
33
 
! Отговори
мунчо преди 2 години
миналата седмица, като правиха над 20 000 теста на ден пак 1.5% от тях излязоха позитивни. спрете да се тествате и няма да има и 1 позитивен. само им давате основание да ви заключват. не сте опитни мишки да ви бъркат до мозъка с пръчка. тестовете са да ви съберат ДНКто за id2020. също така никой не регулира какво има на пръчките до май 2022