Вселенският патриарх призова хората да се ваксинират срещу Covid-19

Ирационално е някои да се страхуват от ваксината, смята той
28 авг 2021 21:29, Анисия Иванова
97
Вселенският патриарх призова хората да се ваксинират срещу Covid-19
Снимка: БГНЕС

Вселенският патриарх Вартоломей призова хората да се имунизират срещу Covid-19 и критикува противниците на ваксините, съобщава "Катимерини".

В интервю за гръцка телевизия той определи като "напълно ирационален" страхът на някои хора от ваксините срещу коронавируса и подкрепи тези, които призовават обществото да се имунизира, съобщи БНР.

"Напълно ирационално и несправедливо е някои да се страхуват да получат ваксината. Няма разумно извинение".

Вселенският патриарх Вартоломей описа противниците на ваксините като хора, които не мислят логично.

Той призова всички да се имунизират, без да се колебаят, за да се избегна възможни рискове включително смърт.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ама да ходи и да се ваксинира. Това си е негова работа. Защо всички по най-странни пътища настояват за тази ваксинация!? Къде е далаверата, като болниците се пръскат по шевовете от ваксинирани индивиди?
33
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
40, точно така. Църквата е една организация отдавна продала се на сатана. Вярата е лична за всеки, не ти трябват църкви, ритуали, организации и подобни. Аз мисля, че най-близко до оригиналното Божие слово са адвентистите. Аз не се определям като никакъв, просто го споменавам от моя собствен рисърч. Ако ви интересува повече, потърсете на rumble Walter Veith. Има доста видео материали и за Октровението, и за сливането на църква с държава, има много неща които убягват на "нормалния" човек.
32
7
 
3
 
! Отговори
ВАКСИНАТА преди 2 години
се на рича-ПОКАЯНИЕ!АПОКАЛИПСИСЪТ Е В ХОД!
31
6
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Изчадия такива, дойде новият световен ред. Всички до един се продадохте за без пари. Като казвам за без пари... - няма да купите изкуплението на душата си с това което взехте. В ада ще горите, предатели. Един е Бог и той е над нас :) Само той, никой друг. Блажени ще са вярващите, останалите - в ада с хилядолетия.
30
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нормално да призовава, той не вярва в Бог и не изповядва, че само Бог може да ти даде здраве и живот... да те избави. Той изповядва новия си бог - ваксината (или мамона). Така е, защото началникът на този човек е сатаната и последният, който впрочем от доста време насам е превзел църковните среди, иска да съсипе човечеството чрез всякакви възможни методи и хитринки. Истинският християнин знае, че не му е нужен патриарх, църква или обреди за да е в контакт с Бога. Нужни са му ум, сърце и душа.
29
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И църквата се продаде на сатаниста... Вие продължавайте да вярвате в Господ, църквата не е това което е била и което трябва да бъде. И в библията го пише, вярващи. И предатели/продажници имало тогава, има и сега. С вярата напред. Не се потдавайте, хора :)
28
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
вижте жезъла на този патриарх -две змии една срещу друга ,дори не се крие на кого е слуга !Да знаете повечето са слуги на дявола както Исус говори за такива -варосани гробници .Това сте вие умрели отвътре ,но нас умните и интелигентни антиваксъри няма да излъжете ,лъжете скотонаселението .
27
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
30, БПЦ няма нищо общо с Христос, пич! Нито католицизма. Там са извратени и пренаписани оригиналните Божии заповеди да пасват на тяхната адженда. Да не говорим за икони, облеклата им, ритуалите им, всичко тези изброени са езически...нищо от тях не е споменавано в Библията. Още повече ме напушва на смях като кажат за чудотворните им икони, няма никакви подобни глупости според Божието слово. Кланящите се на идоли реално са против Божията воля. Написано е, просто трябва да се прочете и осъзнае.
26
0
 
11
 
! Отговори
струнен теоретик преди 2 години
А мултивселенския патриарх какво мисли за ваксините?
25
0
 
18
 
! Отговори
Щерю преди 2 години
Сега Вселенският ще яде здрав пердах от Галактическият Патриарх...
24
1
 
6
 
! Отговори
Ко? преди 2 години
"описа противниците на ваксините като хора, които не мислят логично" ?! Начевах библията поне 5 пъти от любопитство, ама до третата страница откривах по около 18 логически несъответствия. То някакъв нелогичен бъркоч.
23
1
 
3
 
! Отговори
Христо преди 2 години
Ашколсун на турския патриарх! Ние българите си обичаме и падишах Ердоган и истанбулсия патриарх!
22
4
 
6
 
! Отговори
До 31 преди 2 години
Не от ваксинацията 31 от Бога зависи!
21
19
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Крайно време беше и патриарха да призове за ваксинация . Отърваването от епидемията сега е в нашите ръце . Зависи от ваксинацията!
20
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Знете ли защо съм радостен и щастлив? Защото нашата изстрадала Българска Православна Църква не се поддаде, не предаде нито за миг закона, който ни и завещал Христос, не се огъня за Истамбулската конвенция, за Закона за закреля на детето, за сурогатното мейчинство и много други. На всички виждат само златни чясовници и скъпи коли, е не. Тя ни остана единствения бяластиан и пристин на сигурност опазена от псевдоморал и фалшиви ценности, които проповядва европата.
19
4
 
6
 
! Отговори
Ирационален преди 2 години
Според Библията, Адам и *** са имали само синове. Кого са опъвали за да се насели света ? Не бързайте. Оставете тази идея да отлежи в съзнанието ви.
18
6
 
5
 
! Отговори
Хайде, хайде преди 2 години
То, често казано и религията принципно е ирационална ама да не задълбаваме :))) Жаби валят, Гандолф цепи морето с пръчка в ръка, пък Мойсей е толкова друснат, че горящ храст му говори. Рационално, а :)))
17
3
 
15
 
! Отговори
Замислен преди 2 години
Това не е много канонично ама то пък каква ли църква ни е останала. Май само Атон остана последния бастион.
16
4
 
0
 
! Отговори
Попчета преди 2 години
Преди 2000 години не с знаели за вируси и ваксини. Представители на религията завинаги застинала в древните представи не би трябвало да се изказват за неща които не разбират. Рационални са страховете за съществуването на ад. Костюмираните служители са си повярвали на глупости. Така в съзнанието им се отваря път на всякакви други лъжи, вече са компрометирани.
15
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Родител - И защо? А третата какво, по желание ли