Радан Кънев: ЕС да се намеси заради ниския процент ваксинирани у нас

Според евродепутата това заплашва здравето на гражданите
609
Радан Кънев: ЕС да се намеси заради ниския процент ваксинирани у нас
Снимка: БГНЕС, архив

Евродепутатът от ЕНП/ "Демократична България" Радан Кънев поиска днес от пленарната зала а Европарламента Европейският съюз да се намеси заради ниския процент ваксинирани срещу коронавируса в България, предаде БНР.

Това заплашва здравето на гражданите на страната, както и на останалите извън нейните граници, заяви Кънев.

"Второ правителство и трети парламент в България се провалят в организацията на ваксинационна кампания, в пресичането на антинаучната пропаганда, която ни доведе до позорния резултат от около 20% ваксинирани при 70 средно за Съюза. Така че отговорът е, че правомощията на Европа стигат дотам, докъдето е нужно, ако националните правителства се провалят да защитят нашите граждани", каза евродепутатът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


609
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
348
4
 
5
 
! Отговори
Хомосексуалист преди 2 години
ЕС реши да въведе хомоксексуални бракове в Русия. Ако Рисия не промени конституцията си и не въведе хомосексуални бракове ЕС ще наложи сурови санкции на Русия. Санкциите могат да разрушат руската икономика. Хомосексуалните бракове са най-екологичните и най-въглеродно неутрални бракове защото не произвеждат деца които отделят въглеродни емисии. Трябва да помислим как да спасим планетата от човешката дейност, Русия бълва въглеродни емисии които предизвикват климатични примени.
347
1
 
14
 
! Отговори
someone преди 2 години
Олицетворението на простотията в българските политици и липсата им на грам логика и мислене. Какво да направи ЕС с автомати зад тила да ни води на ваксинация ли ?
346
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Към настоящия момент починалите от страшната чума на новото хилядолетие, не могат да докарат и един промил(0.1%) от световното население.*** и пандемията , дето я има само по новините. На бюрократите , обаче.им дойде дюшеш.
345
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Рамаданееее, като гледаш какъв процент българи са ваксинирани, колко хора смяташ, че ще гласуват за теб и твоята партия на следващите избори
344
22
 
2
 
! Отговори
няма преди 2 години
никаква култура в населението . Маските под носа , дистанция никаква. На опашки човек до човек и кихат ,кашлят . Това е . Каквито и мерки да се вземат населението е изтървано от дисциплината.
343
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Психо десните крайно леви марксисти от Дай България ако се доберат до властта ни чакат маски, локдауни, задължителна ваксинация , истанбулски ковенции, признаване на Македонски език
342
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Демократична България в действие! Демокрация ли бе да я опишеш!?
341
1
 
21
 
! Отговори
Мара Отварачката преди 2 години
Явно нямат търпение насилствено да ни го набутат и вкарат всякакви неща в нашите тела то си един вид изнасилване. След чудодейните ваксини ще ни го набутат икономически в кризата жените дори и със свииркии няма да могат да си изкарат прехраната. Еврото като валута като го вкарат и него съвсем ще ни убият и затрият икономически.
340
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Киряк Стефчовия ген е неизтребим за съжаление.Повечето дето се присмиват на *** са негови носители
339
1
 
1
 
! Отговори
До Крас преди 2 години
Това , което съм написал, не е прогноза, че да излизам прав. Отражение на действителността е.
338
1
 
19
 
! Отговори
Хомосексуализъм преди 2 години
ЕВРОПА спешно да се намеси в България и това LGBTq и хомосексуализма да стане официална и основна ориентация в България. До там ще го докараме с тоя Раданчо
337
1
 
24
 
! Отговори
Вера преди 2 години
С това изказване се нарушава чл.29, ал.2 от Конституцията на Република България. Според професори - медици- български и световни учени, вкл. откривателят на вируса на СПИН проф. Люк Монтание, тези препарати все още не са ваксини. Те са в проучвателен и експериментален период.Трябва да се сезира Конституционния съд на България, който да да даде тълкувание дали ваксинирането срещу Ковид -19 е медицински експеримент.
336
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
по-добре е Турция да се намеси.и без това сме си свикнали.
335
1
 
6
 
! Отговори
Шаши преди 2 години
Ако продължат с техните про фашистки идеи ще останем само 100 човека в България. Как ще погребваме другите. Има да копаем, като луди
334
0
 
0
 
! Отговори
Крас преди 2 години
до 416 Дано излезеш прав.
333
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мукарчо духай супата гад
332
3
 
17
 
! Отговори
SS преди 2 години
тоз пък кога го избрахте за евродепутат? Кой болен мозък е гласувал за тоя......
331
1
 
8
 
! Отговори
До Крас преди 2 години
Нефелна ти е плашилката.От ОРЗ, различни от супер дупер страшната корона умират над 2.5 милиона деца годишно в световен мащаб. Починалите с Ковид 19 деца се броят на пръсти.
330
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И как да се намеси, бе, Рамадане? Урсула да дойде и лично да започне да ваксинира ли? Кой от кой по-голям кр.етен влязал в политиката и блещи простотии...
329
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До КрасДо колко знаят всички по ЦЕЛЯ СВЯТ от началато на Човечеството до 21 ВЕК е развило най-силната имунна система. Боцкай се ако искаш 100 пъти с "Васкина" или си направи един Коктел от тяг да ти изчезне имунната система