Бил Гейтс: Краят на пандемията още не е дошъл

Той предположи как можем да надвием вируса окончателно
Обновена: 20 сеп 2021 19:15 | 20 сеп 2021 18:23, Нели Христова
152
Бил Гейтс: Краят на пандемията още не е дошъл
Снимка: БГНЕС

Американският милиардер, филантроп и съосновател на "Майкрософт" Бил Гейтс изнесе реч в навечерието от годишната от основаването на фондацията, която носи името му. В словото си Гейтс направи равносметка от свършеното и несвършеното по време на пандемията от COVID-19.

По думите му човечеството ни е дало признаци на самоувереност, което ни е изиграло лоша шега.

Като непоправими оптимисти бихме могли да се научим както от успехите, така и от провалите, които сме допуснали от началото на пандемията, посочи Гейтс и предупреди, че "краят ѝ още не е дошъл".

Бил Гейтс даде предложение и по какъв начин бихме могли да надвием вируса окончателно.

Единственото реалистично решение, което аз виждам, е да се изградят повече фабрики, които да произведат съответно повече дози от ваксините за целия свят в рамките на 100 дни. Убеден съм, че това е напълно възможно, обясни Гейтс.

По данни на фондацията на Бил Гейтс 31 млн. души са изпаднали в условия на крайна бедност през 2020 г. в сравнение през 2019 г. и този ръст се дължи на пандемията от новия коронавирус, информира онлайн изданието 20minutos.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


152
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
1
 
18
 
! Отговори
до запозната преди 2 години
да не забравиш да си измиеш ръчичките и да си затегнеш намордничето и да си набиеш всичките бустери, преди да се запретнеш да градиш новото човечество, състоящо се от лабораторни мишки като тебе.
27
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма да дайде докато не затриеш достатъчно хора, че и срок си дал "в рамките на 100 дни", то си прав де, че ако отнеме повече време населението ще вземе да се усети
26
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Запозната Дяволът те мъчи. Престани да го слушаш. И Бил е негова жертва.
25
2
 
10
 
! Отговори
Нане преди 2 години
На тая гейша и мелинда му избяга...))
24
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
строй фабрики билчо, овцете се оказаха много, които ви се вързаха
23
1
 
1
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
До Анонимен..ако за теб "женския пол" е "ОБИДА",значи си много,много зле!..Аз просто се стремя да не те наричам "мъж",защото това наистина би обидило една жена..Но явно разбираш от "джентълментство" колкото Митко от Пловдив разбира от ..ядрена физика..
22
1
 
18
 
! Отговори
Кал-Ел преди 2 години
На колене, платени пропагандатори, гуруто ви си подаде човката ха-ха
21
24
 
3
 
! Отговори
Запозната преди 2 години
Той е новият Ной! Ще спаси нас ваксинираните ,а покварените антиваксъри ще измрат. Богоизбраните ще имаме всичко и ще построим новото човечество.
20
0
 
8
 
! Отговори
Ъп преди 2 години
Щом е за целият свят почнете от африканските, но първо прилепите.
19
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
...Главният вирусолог.....Аз казах...
18
3
 
15
 
! Отговори
ВАКСА преди 2 години
АХ ГАД ***, АЛЧНА И НАГЛА, НЕ СЕ ЛИ НАЯДЕ, КОЛКО ОЩЕ НАРОД ИСКАШ ДА УМОРИШ ??? ПЪРВО ИЗМИСЛЯШ ПЛАНДЕМИЯ, ПОСЛЕ ИМ ПУСКАШ ИЗМИСЛЕНИ ВАКСИ С КОИТО ГИ ЗАРАЗЯВАШ И ПОСЛЕ СЕ ПРАВИШ НА ЗАГРИЖЕН---В ГРОБА ЛИ ЩЕ ГИ НОСИШ ТИЯ МИЛИАРДИ, ТИ ДА НЕ МИСЛИШ, ЧЕ ЩЕ ЖИВЕЕШ ВЕЧНО *** ДОЛЕН, ДАНО ГОСПОД ТИ ПЛАТИ ЗА ВСИЧКО !!!
17
1
 
13
 
! Отговори
Мона преди 2 години
последно дощъл или дощял? или допищял? хайде да я привършват ковидарката 1984 и да отпочнат следващата криза, където след 10тата доза ще дават бонус на оцелелите и още една безплатна, последна. зелената книжка - пропуск с предимство за резервация на крематориум или парцел на ЦСГ. и печалба от томболата за безплатно погреб.ение.
16
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дори вече статиите за този мизантроп не предизвикват интерес. Много богат е, пък изглежда като дядо на 90 години. Че и продължават да го кичат с името филантроп, което на гръцки означава човеколюбец. Всички грабители в днешния век ги наричат филантропи, за да им създадат положителен образ, но умните хора са наясно, че те нямат такъв. Следователно накрая произлиза впечатление, което е обратно на целеното.
15
0
 
25
 
! Отговори
Алко преди 2 години
Аз пък предлагам и служителите от чистотата да бутнат по 2-3 ваксини у джоба, барем некой се навие по улиците :))))))
14
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ПроСоТо, сладичкия с комплексите, обижда на пол. Прав бях, че душичката им заиграва от страх и конфузия.
13
6
 
16
 
! Отговори
Нсне преди 2 години
Само им прочететете коментите на троловете краварски...От гетата сигурно ги набират таквиз фростаци?!))) бауто е най личната пасавретина...
12
0
 
20
 
! Отговори
Мъдуран преди 2 години
Обедняло говори хората. Едни да ,но други като вас и фармацевтичните трупат за сметка на това милиарди ,но ще дойде ден когато като ти хлопнат отгоре капака и станеш на два метра миньор тези милиарди няма да те изкарат от там.
11
3
 
7
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
До Анонимен...и къде "видя" .."русофилство",бе извеяна?
10
2
 
19
 
! Отговори
. преди 2 години
Предлагам домоуправителите на входовете на блоковете да минат кратък медицински курс за санитарки и те да ни ваксинират на стълбището между етажите?
9
1
 
9
 
! Отговори
До 9 преди 2 години
Вярно ей на ти веднага се лепна.