Къде в страната може днес да се ваксинирате срещу COVID-19?

В София са разкрити шест такива пункта
3 окт 2021 10:50, Ния Христова
37
Къде в страната може днес да се ваксинирате срещу COVID-19?
Снимка: БГНЕС
И тази неделя из страната има изнесени ваксинационни пунктове за имунизация срещу коронавирус.
 
На  03.10 (неделя) ще работят следните изнесени имунизационни пунктове:
 
София:
 
ж.к. Дружба, Културен дом, с работно време 09.00 ч. – 16.00 ч.
The Mall, с работно време 13.00 ч. – 18.00 ч.
България мол, с работно време 13.00 ч. – 18.00 ч.
Парадайс мол, с работно време 13.00 ч. – 18.00 ч.
Ринг мол, с работно време 13.00 ч. – 18.00 ч.
Сердика мол, с работно време 13.00 ч. – 18.00 ч.
 
Враца:
 
На 03.10 (неделя) от 8.00 ч. до 12.00 ч. мобилен екип на ЦСМП-Враца ще извършва имунизации на общинския пазар в с. Крушовица.
 
Плевен:
 
На 03.10 (неделя) на пл. Възраждане, пред Мавзолея, ще бъде разположен изнесен кабинет за имунизация срещу COVID-19. Кабинетът ще работи от 09.00 ч. до 13.00 ч. 
 
Пловдив
 
На  03.10 (неделя) ще работи изнесен ваксинационен пункт на територията на магазин „МЕТРО“ (бул. „Санкт Петербург“ № 135), с работно време от 10.00 ч. до 18.00 ч.
 
Бургас:
 
На 03.10 (неделя) изнесен имунизационен пункт ще бъде разположен на територията на магазин „МЕТРО“, с работно време от 10.00 ч. до 18.00 ч.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тези пунктове са незаконни ! НЯМАТ РАЗРЕШИТЕЛНО ЗА УПОТРЕБА !
29
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
АКО ВИ Е МИЛ ЖИВОТА , НЕ СЕ ИНЖЕКТИРАЙТЕ С НОВИТЕ БУЛЬОНИ !
28
0
 
2
 
! Отговори
Няма нищо по убаво преди 2 години
Естественият имунитет е най-доброто възможно нещо за вирусни инфекции, които не се лекуват с лекарства и за които няма ваксини направени да са на 100% работещи или пък трайни за цял живот. Така че всичко друго НЯМА СМИСЪЛ.
27
4
 
1
 
! Отговори
22 годишни преди 2 години
си отиват заради селските тарикати мънгаропитеците, и вярващите единствено в естествения имунитет - ами продължавайте да трупате естествен имунитет. Естествено бабите и дядовците на антиваксърите са най-натрупващи от далаверата естествен имунитет. Важното е кръчмите на 6 и карнавала да продължава. Всеки живот е ценен - ако все пак някой иска да го пази.
26
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като започне епидемия от умирания заради тия отрови, тогава ще видим кой ще иска. В момента се опитват да скрият какви поражения имат тези отрови. Вижте Изравел и Великобритания само.
25
1
 
1
 
! Отговори
Участвайте моля преди 2 години
Нека колкото се може повече други хора да участват да се ваксинират, за да няма нужда аз да се боцкам. След това ще си носим маските и дистанцията. Моля ви се не забравяйте, че спазването на дистанция означава и да НЕ се прави секс нито забременяване по време на епидемия.
24
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Има един друг вирус, който убива много хора и най- вече деца. Нарича се глад. Срещу него има ваксина, но не всеки може да си я позволи. Така че престанете вече с тази пропаганда. Който желае, ще се ваксинира.
23
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Къде раздават хонорари на антиваксъри, че много имам да получавам? Добре, че са малко ваксинационните пунктове, малко хора ще пострадат.
22
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
10% т хоспитализираните са вакснати !!! Ако четем внимателно статистиката ще разберем че ваксините имат доста мижав ефект. Дано лекарството на Мерк се окаже добро че иначе ще мреме десетки години напред от тая зараза.
21
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Във Варна няма. Защо ли? Така набедените нападатели на пункта до градска болница ги поздравявам! Доказаха, че пункта е незаконен, нямат разрешителни и полицията ги затвори. И ето през почивните дни във Варна пунктове за доброволна отровация няма.
20
4
 
5
 
! Отговори
ръждата преди 2 години
Аз вече ударих една Ваксина "Мастико-Ковид" с Локумче на гладно! Утре пак ще повторя!
19
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами ми на нашето село кога ще ваксинират има над 300 човека желаещи да се самоубият )
18
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен: "антиваксъри"...Постоянно ви го набиват като опорка.Ми да ви го набия и аз
17
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бедна България съвсем ще я довършат антиваксърите. То е изчислено- часовници и томболи е нищо в сравнение с милиардите лева загуби от локдаун, лечения, хоспитализации, болнични.....карантини и пр.
16
5
 
11
 
! Отговори
0 преди 2 години
Бедна България няма пари да си лекува децата.родителите им правят кампании за набиране на средства.В същото време се намират пари за смс-и обещаващи смарт часовници ако се набодеш.Раздават се ваучери и пари ако се набодеш.Харчат се огромни средства за реклама на отровните ваксини.Плащат на псевдо професори математици и ***...Не бе,няма конспирация.Просто са "загрижени за здравето ни" .А децата нека си омират.Един ден ще си платите скапаняци алчни.
15
3
 
6
 
! Отговори
Живеещ в Швеция преди 2 години
В скандинавските държави янсен въобще не я започнаха . Тя е най-тежка. Бяха купили милиони дози, но ги подариха на желащи страни после, като умряха двама от АЗ. Само файзер и модерна се прави тука. Всеки живот е ценен тук. Рнк ваксините са най-леки елегантни, високотехнологични.
14
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Изнесени пунктове за набиване на мак адреси и създаване на интернет оф боди.Новите електрони паспорти нали?
13
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Цяло лято се почесваха и ослушваха, сега ли ще се ваксинират? После ако се заразят между двете игли, когато още нямат имунитет, пак ще викнат антиваксърите, че някого ваксините го убили.
12
3
 
8
 
! Отговори
До 8 преди 2 години
И като се държи на +4 гр. и трябва да се сложи до 3 дни, имаше ли хладилници на ток по паркове и градинки в силните жеги.Само не ми казвай,че една хладилна чанта върши същата работа.
11
2
 
4
 
! Отговори
ха ха ха преди 2 години
До от подземието Забрави ...да се добави анасон във файзеровицата.Той е нещо като бустер.....