Разузнаването на САЩ: COVID-19 не е биологично оръжие

Не е и модифициран чрез генно инженерство
Обновена: 30 окт 2021 07:54 | 30 окт 2021 07:44,
86
Разузнаването на САЩ: COVID-19 не е биологично оръжие
Снимка: Pixabay

Коронавирусът не е създаден като биологично оръжие. Не е и модифициран чрез генно инженерство, категорични са от разузнаването на САЩ.

Докладът от проучването е публикуван на сайта на Службата на директора на Националното разузнаване на САЩ.

Още по темата
„Смятаме, че вирусът не е създаден като биологично оръжие“, се казва в документа. „Повечето агенции също смятат, че SARS-CoV-2 вероятно не е генетично проектиран, но две агенции смятат, че няма достатъчно доказателства дали това е така или не." „Накрая китайските служители не са знаели за вируса преди първоначалното избухване на COVID-19“, се казва в доклада, пише БГНЕС.

Разузнавателната общност на САЩ никога не достигало до единомислие консенсус относно произхода на новия коронавирус. Според доклада американските разузнавателни служби смятат за вероятна както версията за предаване на инфекция от животно на човек, така и хипотезата за разпространение на вируса в резултат на лабораторен инцидент.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
26
 
! Отговори
100ичков преди 2 години
От много финтове не можем да излезем от съблекалнята. Та и Сащ така - от много разузнаване не смогваха да избягат от Афганистан.
28
1
 
36
 
! Отговори
стига преди 2 години
с тия глупости-това е биологично оръжие,закрийте всички биологични лаборатории-ако не желаят ги взривете.щом по пътя на логиката може да се обясни поведението на вируса в обратен път се стига ,че това е БИОЛОГИЧНО ОРЪЖИЕ.нека не изглеждаме като профани а мислете;китайците не се хранят за първипът с ъс странни животни-НЕ НИ МАНИПУЛИРАЙТЕ
27
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
27ти сериозно ли? Пак ли учение в Черно море? Нали знаете, че се подписа пакт за обща отбрана срещу Китай от Англия, Австралия, Япония, Южна Корея. Тия готвят война. Познайте дали Европа няма да го отнесе с 300, а някой пак ще се прави на велик без нито една жертва на собствена територия. Плюя!
26
1
 
13
 
! Отговори
Осам преди 2 години
Интереса клати феса.
25
2
 
37
 
! Отговори
Случаен минувач преди 2 години
До 16 Гроби Както се изрази един колега - ваксините са произведени още преди избухването на пандемията.
24
4
 
31
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
ШЕФА НА НАЦИОНАЛНАТА СЛУЖБА НА ФАЩ ПОПИТАЛ ЧИСТАЧКАТА: ВИРУСА ОТ ЛАБОРАТОРИЯ ЛИ Е? И ТЯ МУ ОТГОВОРИЛА : ЕПА НЕ Е! И ШЕФА ВЕДНАГА СВИКВА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ: ОТ МНОГО ДОСТОВЕРЕН ИЗТОЧНИК ЗНАЕМ, ЧЕ ВИРУСА НЕ Е ОТ ЛАБОРАТОРИЯ!/ ЦЯЛОТО РАЗУЗНАВАНЕ НА ФАЩ Е ТОТАЛНО НЕКАДЪРНО! КУЛИТЕ БЛИЗНАЦИ ГИ СРИНАХА ИРАНЦИ ИЛИ САУДИТЦИ НЕ ПОМНЯ ВЕЧЕ , ЗАЩОТО РАЗКРИХА САМОЛИЧНОСТТА НА ВСИЧКИ ИЗВЪРШИТЕЛИ И ТАМ НЯМАШЕ И 1 АФГАНИСТАНЕЦ! НО ВЕЧЕ БЯХА ОБВИНИЛИ БИН ЛАДЕН И ТОЙ ОБРА ПЕШКИРА! САМО ИДЕОТ ЩЕ ПОВЯРВА НА ФАЩ !
23
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това е все едно да се изпърдиш яко и после да станеш и кажеш - не съм аз.
22
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Разузнаването на Пиндостан: COVID-19 не е руско или китайско биологично оръжие. В противен случай ние щяхме да ревем катобито праce от сутрин до вечер. Днес 30.10.21 г. Пиндостан насочи командния си щабен кораб Mount Whitney и разрушителя USS Porter в Черно море за съвместни операции с отановските партньори.
21
2
 
42
 
! Отговори
Случаен минувач преди 2 години
Професор Люк Монтание още пред 2020 направи анализи и обяви: Има остатъци, фрагменти от вирус на СПИН, фрагменти от вирус на чума. Изкуствено е създаден. Даже професорът си позволи директно да обвини лабораторията по генно инженерство в Ухан. Е намериха начини да му запушат устата!
20
26
 
7
 
! Отговори
Менгеле преди 2 години
Какво оръжие ще е с 2% смъртност? Всеки го разбра, че е слабичко.
19
2
 
33
 
! Отговори
ВънСатаНАТОотРодинат преди 2 години
Краварете, освен че са смешни са и жалки.Има ли нещо гнусно,долно,мръсно на тази земя и да не са замесени по някакъв начин Щом това казват,значи че имат пръст и в появата на това "небиологично" оръжие.
18
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами то Кенеди и Мартин Лутър Кинг ги застреляхме не ние от сереу.
17
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ха ! Интересно ! А какво е създал и патентовал Бил Гейтс преди години ?Сигурно парфюм а не ковид ?
16
3
 
39
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
НОБЕЛОВ ЛАУРЕАТ ОБЯВИ, ЧЕ НОРМАЛНИТЕ ВИРУСИ НЕ МУТИРАТ С ТАКАВА СКОРОСТ И, ЧЕ САМО ПОДОБРЕНИТЕ В ЛАБОРАТОРИЯ ГО ПРАВЯТ! И, ЧЕ Е ИМАЛА ПРОБЛЕМИ СЪС СЛУЖБИТЕ ЗА СИГУРНОСТ НА САЩ КОИТО СА СПИРАЛИ НЕЙНИТЕ РАЗСЛЕДВАНИЯ!!/ НИКОГА ЗА НИЩО НЯМА ДА СЕ ДОВЕРЯ НА СЛУЖБИТЕ НА ФАЩ НА КОИТО ИМ Е НАРЕДЕНО ДА ЛЪЖАТ В ПОЛЗА НА ЗАЩИТАТА НА ДЪРЖАВАТА И ГО ПРАВЯТ БЕЗОГЛЕДНО!
15
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Разбирайте наше си е, затова ще поддържаме теория, че не е излуствено разработен. Кой ворус от природата подбира? На първата вълна се задвгаха масово мъже, определена кръвна груп, афроамериканците го караха все по-тежко. Това характеристики на нормален вирус ли са? Шаркра подбира ли?
14
1
 
24
 
! Отговори
баба мара преди 2 години
е кои ще повярва на бръщолевенията на цру това е тяхна работа от начало докраи 750 милиарда е бюджета на пентагона и какво ще прави с тези пари ще подарявакниги на човечеството всичкото е замислено да намалее популацията по света защотоняма храна и вода за всички след това следват ваксините за една нощ световниятбезмозъчен тръст увеличи милиардите си следва нов вирус
13
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вервам на УСА.
12
2
 
33
 
! Отговори
Гроби Таласъмо преди 2 години
А какво е, че не е доказано биологично оръжие и какво са пръкналите се светкавично различни ваксини които би трябвало да преминат дълъг срок на изпитания? Мислят че хората са наивници....
11
2
 
31
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
ФАЩ ОФИЦИАЛНО ОБЯВИ, ЧЕ НАЦИОНАЛНИЯ ИНТЕРЕС Е НАД ВСИЧКО И , ЧЕ В НЕГОВО ИМЕ ЩЕ ЛЪЖАТ КОЛКОТО СИ ИСКАТ! СЛУЖБИТЕ ИМ ЗА РАЗУЗНАВАНЕ РАБОТАТА ИМ Е ДА ПОКРИВАТ ИЗДЪНКИТЕ НА ФАЩ И ДА ЛЪЖАТ КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ! КОЙТО НЕ ВЯРВА ДА ГЛЕДА ФИЛМА: САМОУБИЙСТВЕН ОТРЯД 2021, ЗА ДА ВИДИ КОЛКО НАГЛИ ИЗМАМНИЦИ СА СЛУЖБИТЕ НА САЩ И, ЧЕ НЕ ИМ ПУКА ИЗОБЩО , ЧЕ ЛЪЖАТ , ПО-НАГЛИ СА В ЛЪГАНЕТО И ОТ КИРО МЕНТАТА И ГЕРДЖИКОВ ВЗЕТИ ЗАЕДНО!
10
22
 
7
 
! Отговори
Ваксер преди 2 години
Последно, антиваксъри ака конспиратори, биологично оръжие ли е ковид или това е фейк пандемия? Важното е да не ви ваксинират. Това са ваксините на Гейтс, чиято цел в живота е да убие петко петков от село йоглав, ловешко! Да намали човешкото популяция за да си живее сам и да не му се ползват компютрите.