Учителка обясни в клас: Една се ваксинирала и след 2 дни умряла

В Министерството на образованието не знаят за такъв случай
30 окт 2021 11:12,
741
Учителка обясни в клас: Една се ваксинирала и след 2 дни умряла
Снимка: Pixabay

От ваксините се умира. Това обяснила пред учениците си преподавателка в родно училище, съобщи БНТ.

За случката разказа неин възпитаник, който имал редовен час, различен от „часа на класа“. В него учителката разказвала за вредите от ваксините срещу COVID-19.

„Tя ни разказа, че една жена се ваксинирала и два дни след това е умряла“, сподели той.

По думите му учителката е изразила мнение, че проблемът не е бил коронавируса, а средствата за имунизация срещу него.

„Детето се притесняваше за мен и за баща му, тъй като ние сме ваксинирани и ни обясняваше, че неговата учителка е била категорична и сигурна, че хората, които си слагат ваксини, ще умрат. Без никакви факти, но и без другата гледна точка. Те на тази възраст според мен приемат безкритично всичко това, което чуват от учителите“, обясни майката на ученика.

В Министерството на образованието не знаят за този случай.

"Ние нямаме при нас постъпил такъв сигнал. Бих посъветвала, ако родител стане свидетел на такава ситуация, да разговаря с учителя и да подаде съответния сигнал, за да можем да реагираме", каза Мария Гайдарова, зам.-министър на образованието.

Още по темата
Докато у нас някои училища въвеждат заповеди да се говори 5 минути за ковид без да е ясно за какво точно ще стане дума и каква ще е интерпретацията на учителя, в други училища в Америка например - за децата са подготвени научни видеа. Поднесени по различен начин за различните възрасти. У нас засега информационна кампания просветното министерство е насочило само към учителите.

"Министерството на образованието и науката е дало в насоките линкове с точна научна информация, която може да се ползва. Да зададе своите въпроси, да получи аргументирани отговори от медицински водещи специалисти в областта. Науката е водеща във всяко отношение, когато говорим за образование", казва Мария Гайдарова, зам.- министър на образованието.

Министерството предполага, че информацията, дадена на учителите ще стигне в същия вид до децата. Но както разбрахте от този случай това е само предположение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


741
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
505
7
 
6
 
! Отговори
Германец преди 2 години
"Всички официални научни заключения са..." -- Не вАжиш! Що за антиваксър си? Вие признавате само фейсбук и ютюб като източници :)
504
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Около мен всички са ваксинирани още в началото на годината и всички са живи и здрави, за разлика от тези мои случайни познати, които ги е страх да се ваксинират и изкарват тежко вируса, като оня ден има още един починал от Ковид-19 и станаха трима неваксинирани починали от август досега.
503
12
 
14
 
! Отговори
Ясно е! преди 2 години
до 545- "Нищо не ти е ясно. Учителката има право на мнение, че земята е плоска, но няма право да си ползва авторитета пред децата, за да преподава това си мнение." Ха-хах. Разбира се че няма право да преподава глупости. Но тя им е казала истина. И е загрижена за тях. Всички официални научни заключения са, че за деца ваксинирането с тия бъркочи, е по животозастрашаващо от самия ковид.
502
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами аз знам за една жена, за която подозирам че е ваксинирана защото за три дни умря, без да е била болна от нищо! Да, нямам доказателства. Но ме съмнява че за три дни можеш да умреш от нещо, освен от инфаркт, без да си бил болен, а я писаха че е с коронавирус. Друг лично го познавам му опетираха мозъка и му извадиха тромби оттам след втора доза на Пфайзер - това вече е факт!
501
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не знае ли учителката , че само на гробокопачите от малкия екран е разрешено да говорят колко са умрели и колко ще умират?
500
3
 
6
 
! Отговори
Хм преди 2 години
Някой яко плаща на тр0лове като Германец за пропаганда. Защо ли?
499
9
 
8
 
! Отговори
До 558 Анонимен преди 2 години
Най лесно е да оправдаваш простотията си с властта.Не може при наличие на стотици сателитни и кабелни канали които са в всеки дом и телефон на българина при изобилие на информация да повтарях едно и също в продължение на 2 години.Дори една *** ако четеше какво става по света щеше вече да се е ваксинирала.И това става с народ който създава още в началото на века собствено производство за ваксини първи масово ваксинира в 1903 против едра шарка и я ликвидира 1928 а в САЩ 1947 тепърва ваксинират
498
3
 
6
 
! Отговори
БАНко преди 2 години
ТОВА СА ДУМИТЕ И СЛЕД СРЕЩА НА ,, ЖЕНИ ГЕРБ " СЪС СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ !!!
497
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Даскал кольо Подадоха ти *** и ти шарана клъвна. Каквото ти напишат в интернет и ти го вярваш. Не си много умен.
496
18
 
8
 
! Отговори
Даскал Кольо преди 2 години
Щом учителките ни са такива, какво очаквате от образованието на децата ни.
495
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Говньото Германец Какъв го дириш тук бе оттпадък?
494
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това е нивото, като няма учители взимат всякакви - освен това тази учителка си е слагала в тялото много по-лоши неща от една ваксина.
493
0
 
0
 
! Отговори
Тито преди 2 години
Даа, така си е. Бялото братство така проповядва.
492
18
 
8
 
! Отговори
Германец преди 2 години
"най-бързо изчезващата нация" -- това е единственото хубаво нещо от цялата история. Никой няма нужда от мързеливи, завистливи, учили/недоучили мрънкачи. Няма да липсвате на никой.
491
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Коритаров се ваксинира и "внезапно" почина. Лека му пръст.
490
1
 
2
 
! Отговори
обективен преди 2 години
На 14.11. с бюлетина 5.
489
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хората в България просто отдавна не вярват на властта и разни авторитети защото са лъгани последните 75 години в комбинация с трагичното образование води до 1-во място по смъртност в света от ковид в най-бързо изчезващата нация.
488
7
 
11
 
! Отговори
До 555 преди 2 години
България е номер 1! Тук ковид измамата не върви така лесно както на други места и глобалистите удариха на камък. Сега им остана само да лаят срещу нас по медиите.
487
2
 
9
 
! Отговори
корона преди 2 години
Не се правят изследвания, не се събират данни и сигнали, всъщност най-безкомпромисно се заглушават, следователно това не е експериментална, и не е ваксина.
486
12
 
12
 
! Отговори
Най после ни ВИДЯХА! преди 2 години
Днес редица водещи Европейски новинарски телевизии журнали и ежедневници говорят ЗА УЖАСА И АДА В БЪЛГАРИЯ - НАЙ ВИСОКА СМЪРТНОСТ В СВЕТА СТОТИЦИ ДЕЦА В БОЛНИЦА 100 В ИНТЕНЗИВНИ ОТДЕЛЕНИЯ 17 ПОЧИНАЛИ ОТ КОВИД. И в тази европейска загриженост БЪЛГАРСКИ МЕДИИ с многостранни интервюта на загрижени "РОДИТЕЛИ" кой сутрин ще вземе ПЛЮНКАТА НА ДЕЦАТА ИМ за да установи с ЕДНА ПИПЕТА дали ДЕТО им е заразено.ПОТРЕСАВАЩО!ВРЪХ НА ДЕМОКРАЦИЯТА В БЪЛГАРИЯ!Какво да каже Германия където 10 месеца това се прави?