Петков: Пострадалите от наводненията са първи приоритет

Министрите ще обсъждат възможностите за ваксинация по министерства
Обновена: 14 дек 2021 13:20 | 14 дек 2021 12:22, Веселина Йорданова
107

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
 

Проблемите в бедстващите от наводненията общини са първи приоритет за правителството, заяви премиерът Кирил Петков на извънредното заседание на новия кабинет, което е първо след избора му вчера.

Най-вече пострадали са област Благоевград и Смолян, където имаме няколко застрашени моста, информира Петков.

Още по темата
За обсъждане на проблема утре ще бъдат поканени областните управители, както и министрите на регионалното развитие и на МВР, което отговаря и за бедствията и авариите.

Ваксинацията ще стане приоритет. Още днес ще направя заповед за тази сграда (на Министерския съвет - бел. ред.) и ще дискутираме заедно и за министерствата как това можем да направим заедно с министъра на здравеопазването, каза още премиерът.

Той призова всеки министър да сподели първите информации и проблеми, които вижда в министерстото си. Да започнем заедно работа, бяха първите думи на премиера към министрите. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
3
 
17
 
! Отговори
Вьзмутен преди 2 години
Да исчезва спечели моята антипатия от пьрвия ден тоя измамникТока и парното щеше да оправя сега ми говори за ваксинации , явно гледа колко пари и откаде може да прибере
67
3
 
14
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 2 години
До ЕХХ ОБЕЩАНИЯ ... Ами така е, "бибитко" вече щеше да е на място и щеше да е взел някяви мерки и да има някакъв резултат, а тези от "Сектата на почтените" да пратят поне Тюлена с гумената лодка, за да свърши някакава работа в наводнените региони ... Да ама Не, или поне Кирчо да източи тамошните язовири за да не прелеят, но и това едва ли ще се случи, просто ще седят ще разискват и ще ни залъгват с лъжи и обещания до последна капка кръв, нещо на което Импексова вече ги научи ... !!!
66
2
 
10
 
! Отговори
Анонимeн преди 2 години
Министерството на обещанията започна работа ! Сега като в господарите, ще отбелязваме - спазено/неспазено
65
1
 
14
 
! Отговори
Дали не е време преди 2 години
да започнем да се поздравяваме като в оня филм, Игра на тронове - Зима идва! Доста е многозначително - само този който се е подготвили и е бил реалист за изпитанията на зимата - само той ще оцелее, а който е вярвал на лакърдии и празнодумци, алчни за власт - ще плати цената.
64
2
 
7
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 2 години
До ЕХХ ОБЕЩАНИЯ
63
5
 
16
 
! Отговори
ЕХХ ОБЕЩАНИЯ преди 2 години
...И НЯМА ДА ПОСЕТИ ПОСТРАДАЛИТЕ РАЙОНИ, ПРЕДИ КАЗВАХМЕ..БИБИТКО ОТ ДЖИПКАТА, Е СЕГА КИРО ОТ СТОЛА. РАЗМИНАВАНЕ НА ПРИКАЗКИ ОТ ДЕЛА, А КАК ХОДЕШЕ И ИЗТОЧВАШЕ ЯЗОВИРИТЕ ЗА ДА ХРАЧИ ПО ГЕРБ- ЧЕРЕПИТЕ УПРАВЛЯВАТ И НЕ ИМ ДРЕМЕ ЗА ХОРАТА.
62
3
 
24
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 2 години
Започна се, сега 100 дни ще ги чакаме за да влезнат в час, а през това време радевата зима ще ни стегне за гушите с цените на горивата, парното, тока, поредната вълна на Ковида и так далее ... после постепенно ще лъснат лъжите и фантасмагориите на тези от "Сектата на почтените" заченати под вдигнатия юмрук на ***, а после пак някой ще трябва да ни вади от червеното тресавище, в което мине не мине и пак затъваме ... !!!
61
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вижте снимките , весело им е ..
60
1
 
9
 
! Отговори
Горист преди 2 години
Нека Петков извика и директорите на горските стопанства от региона. И да не гледат в налеленото място само, а да погледнат и към водосборите на реките и терените, от където се събира водата. Там са проблемите.
59
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Следете публикациите с Киро Мoшeника и ще видите, че във всички той ще говори и за ваксиниране... освен по темата, която се обсъжда ...
58
5
 
11
 
! Отговори
Алов преди 2 години
Оставка, не могат да се справят с проблемите натрупвани с деситилетия да подават отсавка и да идват ГЕРБ
57
2
 
18
 
! Отговори
Българин преди 2 години
Първи приоритет било ваксинацията, първи приоритет било цената на тока, първи приоритет били наводненията...А бе Кире , ти все на първак ли я караш! Да не се окаже ,че на другия ден, приоритетите се сменят! И между другото, досега Борисов да е отишъл лично, или да е изстрелял министрите! А не като тебе, да викаш на обяснение тези, които трябва да са на терен !
56
1
 
3
 
! Отговори
пияница мистик преди 2 години
До 53 === НА Мутафчиев е казал, че е културата :))) По-долу съм поместил цитат от друга статия
55
2
 
11
 
! Отговори
4epa преди 2 години
ТИЯ СЕ ОПЛЕТОХА КАТО ПАЛЕ В КА4ИИИСТА !!!!!!!!!
54
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Според КирЧо хората в районите с наводнения първо трябва да се "ваксинират" и едва тогава да им се помогне...
53
2
 
9
 
! Отговори
пияница мистик преди 2 години
Та като става дума за приоритетите :))) === "Кирил Петков вчера заяви, че културата ще бъде приоритет. Аз Кирил Петков не съм го виждал в театър. Ще настояваме да се запази баланса в сферата на изкуствата по отношение на държавни структури и независим сектор. Ако са решили да правят реформи, тези промени не могат да се случат без съгласието на синдикалните и творческите организации. Да не се опитват да ги прескачат, защото ще берат много ядове", каза още председателят на Съюза на артистите."
52
3
 
16
 
! Отговори
Безработен преди 2 години
Наричам го Киро щот не ми е спечелил уважението. Това трябва да е първия преоритет
51
4
 
14
 
! Отговори
Докато преди 2 години
Киро Лъжеца презентира първите първи приоритети, Кокорчо Крадеца вече калкулира колко ще открадне от тази поредна измама.
50
2
 
9
 
! Отговори
смях преди 2 години
Започна операция ВАКСА,която разцепи и съсипа Германия,Австрия,Италия,Испания,Брюксел......Кирчо, с репресивни мерки,ще си история за половин година пиле.
49
11
 
3
 
! Отговори
До Безработен преди 2 години
Само не разбрах как "Киро" (или сте познати или нямаш елементарно възпитание спрямо хората, които не познаваш лично, за да наричаш така новия министър-предстедател на България) е виновен за скъсаните маратонки и бъззъби хора? Все някой друг и виновен на българина, той самият никога!