Пълен локдаун в Нидерландия от днес заради Омикрон

Там са най-строгите мерки в Европа до момента
19 дек 2021 07:56, Ния Христова
125
Пълен локдаун в Нидерландия от днес заради Омикрон
Снимка: БГНЕС
Нидерландия налага пълен локдаун, а причината за това е бързото разпространение на новия вариант на COVID-19 Омикрон. 
 
Новите ограничения влизат в сила от днес, 19 декември, обяви премиерът Марк Рюте.
 
Поне до средата на януари ще останат затворени магазините, училищата, баровете, ресторантите и други обществени места, на които се струпват хора. 
 
Локдаунът се налага след среща на правителството със здравни експерти. Това са най-строгите мерки срещу разпространението на Омикрон в Европа до момента. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
105
0
 
2
 
! Отговори
Demonaz преди 2 години
Слагай катинара,новото нормално, новата реалност и т.н. До кога родните ни лекари ще ни лъжат,че като се набодем си връщаме нормалноста. Ще се върне ,когато създателите на тази пландемия решат.
104
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 118 "Аз съм ваксиниран, но нещата взеха да излизат извън контрол!? При над деветдесет процента ваксинирани, всичко взе да става много съмнително???" Виновни са останалите 10% неваксинирани, че вакиснираните се заразяват и разболяват. Това е новата медицина и ти нищо не разбираш. Шегувам се, разбира се. Много си прав. Това, което се случва е пълна измама. Ваксините просто не работят.
103
3
 
7
 
! Отговори
Христо Христов преди 2 години
Мен по- ме иннересува статистиката за ваксинираните деца.
102
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Така им изнася, да потушат протестите, но ще е за кратко. А, после?
101
27
 
7
 
! Отговори
Как ще ревете преди 2 години
Като дойде омикрона и тук. Движим се след Европа при всичките вълни. Добавяте 3-4 седмици след като почнат случаите да растат, за да почнете и да умирате. Да се надяваме, че и тогава ще си държите на мнението и ще си седите вкъщи, вместо да задръствате болниците, както правите от една година.
100
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Здравейте. Някой може ли да насочи каква ваксина да си сложа? В европа имаме избор от 4 ваксини. Пък като сравнявам нас и Гърция, вчера имаме 30 нови починали, а те 60, въпреки, че са много по-ваксинирани от нас. Чехия и Словакия са също с повече починали. Нидерландия я затварят. Явно ваксините одобрени от ЕС не са много ефикасни и изобщо никаква работа не вършат. За другите ваксини, които се използват по света имате ли информация? Каква да използвамбза да бъда наистина защитен?Благодаря.
99
12
 
3
 
! Отговори
перко преди 2 години
У нас кога??? ? Нали непрекъснато ни я дават за пример.
98
1
 
28
 
! Отговори
Мощен стимул преди 2 години
За ваксинация на неваксинираните....хем да се ваксинират хем да са в локдаун
97
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Как пък веднъж поне в една поне западноевропейска държава не затвориха с пълен локдаун по време на Курбан байрам, ами всяко година - все по време на Коледа...
96
3
 
18
 
! Отговори
славянин преди 2 години
Новините като тази са ''много мощен стимул'' за бодене със ''спасително-освободителни'' дози, нали!? А такива новини валят ежедневно!
95
5
 
32
 
! Отговори
до 105 от славянин преди 2 години
''Разбира се'', отвсякъде се вижда как ваксините ''предпазват'' - препълнени болници и въвеждане на локдауни в отличниците по ''спасително'' бодене! Ама вие, антиваксърите, защо не вярвате в науката, бе!?
94
4
 
23
 
! Отговори
славянин преди 2 години
Вижда се, че ''еликсирите'' отлично си вършат работата по въвеждането и поддържането на фашистки репресиии над глобалното население!
93
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А за атактя над болницата писахте ли?
92
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Малко им бяха атеннтатие на тея. Сегс ще има отнрита стрлба и по улиците!! !! Накяра ще нахлуят в парламента, ще ги накарат да махнат забранир еи ще скожат техни йоро. . . Хора от народа!
91
54
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Трябва да си сляп, за да не виждаш, че ваксините предпазват в голяма степен, разбира се не на 100%, както е и с предишните ваксини. Явно страхуващите се да се ваксинират са затворили очи от страх и нищо не виждат
90
38
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Поне се видя, че ваксините работят. При заразените преди Омикрон от хората над 80 години умира досега всеки пети неваксиниран и всеки 65-ти ваксиниран .
89
2
 
39
 
! Отговори
Мутафчийски преди 2 години
Това е епидемията на отказващите бустер! Весела Коледа и щастлива Нова година от Пфайзер и института Роберт Кох-Германия! Муааахахаха!
88
3
 
26
 
! Отговори
Demonaz преди 2 години
Медицински комунизъм.
87
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Доста страни в Европа и Светът вече изискват задължителен отрицателен тест при влизането на тяхна територия,до два месеца това ще стане масова практика за почти всички държава!Та за какво ручахме жабетата с тия ваксини и с тия сертификати?
86
1
 
22
 
! Отговори
Летящия холандец преди 2 години
Весела Коледа и честита Нова година! Не се предавайте, докато имаме ваксини, ще ви даваме от нашите. Ха ха ха