Започва ваксинацията срещу COVID-19 на деца в Пловдив

За днес има записани 24 деца
23 дек 2021 15:06, Ния Христова
77
Започва ваксинацията срещу COVID-19 на деца в Пловдив
Снимка: БГНЕС
Във ваксинационния кабинет на Университетската болница "Свети Георги" в Пловдив от днес започва ваксинирането срещу Covid-19 на деца от 5 до 11 години, съобщи БНР.
 
За днес има записани 24 деца. Кабинетът ще работи от понеделник до четвъртък, но е необходимо предварително записване и запазване на час.
 
В кабинета ще се ваксинират и всички над 12-годишна възраст.
 
Другата пловдивска болница, в която също ще се поставят ваксини на децата от 5 до 11 години, е „Пълмед“.
 
Там кабинетът ще работи от петък до неделя включително, с изключение на празничните 24, 25 и 31 декември. Работното му време е от 12 до 14.30 ч. като е необходимо предварително записване. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
0
 
10
 
! Отговори
Урсула фон дер Лайен преди 2 години
е председател на Европейската комисия от 16 юли 2019. Съпруг: Хайко фон дер Лайен - медицински директор на Orgenesis от декември 2020, американска биотехнологична компания, специализирана в генната терапия. Топ собственици (акционери) на Orgenesis:- The Vanguard Group, Inc.- Geode Capital Management LLC- BlackRock Fund Advisors- SSgA Funds Management, Inc.Топ собственици (акционери) на Pfizer:- The Vanguard Group, Inc.- SSgA Funds Management, Inc.- BlackRock Fund Advisors- Capital Resear
43
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Д-р Малоун е истинския изобретател. Въпреки че влагат неистови усилия да го дискредитират, трудно се редактира историята, защото името му е вписано в много патенти. Изглежда още не могат да стигнат до 1984-та, в която Партията може да изтрие един човек, все едно никога не е съществувал.
42
1
 
35
 
! Отговори
Биологичен закон преди 2 години
Когато самците не могат да защитят самките и малките, това е краят на даден биологичен вид.
41
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
По-долу някакъв неграмотен чете лекции за "хиперинфламаторен стадий" при децата. Алоу, тоя стадий е само при тежка пневмония. Децата не стигат до такъв стадий.
40
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Четете за цикъла на младите жени.
39
2
 
24
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
СЗО РАБОТИ ЗА БИЛИ И ВЕЧЕ СА ИГРАЛИ НОМЕРА , ЧЕ СЕ ПРАВЯТ НА ЗАЩИТНИЦИ НА НАСЕЛЕНИЕТО! СЗО КАЗА ДА НЕ СЕ СЛАГА БУСТЕРНАТА ДОЗА И НЕ БИЛА НУЖНО И СЛЕД ВРЕМЕ СЕ ИЗВЪРТЯ НА 180 ГРАДУСА И КАЗА ДА СЕ СЛАГА ПРИ ПАЦИЕНТИ КОИТО ИМАЛИ ПО-СЛАБ ИМУНИТЕТ! СЪЩОТО ЩЕ И С ДЕЦАТА! СЕГА СЗО НЕ ПРЕПОРЪЧВАТ ВАКСИНИРАНЕ НА ДЕЦА ЩОТО ОЩЕ НЕ Е ВАКСИНИРАНО ПЪЛНОЛЕТНОТО НАСЕЛЕНИЕ ,НО КЪМ КРАЯ НА 2022-РА ЩЕ ГО ПРЕПОРЪЧАТ! СЗО НЕ ВИ МИСЛИ ДОБРОТО, ТО РАБОТИ ЗА БИЛИ!
38
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Където се появи германеца, се появяват и "няколко" други ваксъри. Няма ли го германеца и другите ги няма. Съвпадение ли е?
37
2
 
24
 
! Отговори
Пак до 22 преди 2 години
В изявлението си д-р Малоун, създателят на РНК ваксините, се обръща към родителите не като лекар, а като баща и дядо, и обяснява защо децата НЕ ТРЯБВА да се ваксинират. После има още мнения - все на учени и лекари - които дават същите препоръки с доводи защо НЕ ТРЯБВА. Потърсете инфо и разберете защо от хората, които знаят какво представляват тези ваксини! Не от някой си анонимен, който дреска постове в днеса!
36
2
 
28
 
! Отговори
До 37 преди 2 години
Какви конспиратори,бе - масово младите хора развиват миокардит след ваксата. Колко дълбоко трябва да си заврял главата в з***ника, че да не го забелязваш - всички тези спортисти, които умират на терена!
35
2
 
23
 
! Отговори
Киро Жарта преди 2 години
Евтаназия за Кире Канадецо!!!
34
19
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Др малоун никога нищо не е откривал. Нито пък има нещо общо с рнк ваксините. Един изкуфял завистлив старец.
33
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
СЗО препоръчва и ваксинация на бременни и кърмещи. Ама това "леко" го пропускате. Не ви се вързва с поредната глупава конспирация. Манипулатори!
32
3
 
21
 
! Отговори
Поп Алигорко преди 2 години
Пазете децата! Те са целта на евреите! ПЛАН Калерги!!!
31
3
 
7
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
До Анонимен27 / СТРАХА Е СИМВОЛ НА ИНТЕЛЕКТ! САМО ГЛУПЕНДЕРИТЕ НЕ СЕ СТРАХУВАТ!
30
3
 
19
 
! Отговори
Е, не може да бъде! преди 2 години
Отговорих на 22, който пише, че "10% от преболедувалите деца развиват хроничен/ дълъг ковид. Не си въобразявайте, че е безобидно при тях... и т.н. Част от поста ми изчезна, а именно: Хайде първо виж изявлението на д-р Малоун, който със сигурност знае повече от теб за ковид и ваксините. Има го в личния му профил във фейсбук, защото официалните медии го цензурират. Или виж "Премълчани истини" от 18.12. от 32-рата минута нататък.
29
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Единствените лъжци тук са антиваксърите . А както се и оказа, най-кръвожадните се оказали ваксинирани. Факт!
28
9
 
2
 
! Отговори
До 26 преди 2 години
Лъжеш, както винаги. Тук не ти е бг.мама. Прочетохме статията какво препоръчва СЗО и какво препоръчва в допълнение.
27
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Браво!!!
26
16
 
5
 
! Отговори
До 22 - "10% от преди 2 години
10% от преболедувалите деца развиват хроничен/ дълъг ковид. Не си въобразявайте, че е безобидно при тях. Да не говорим за хиперинфламаторния синдром , които идва 2-4 седмици след острия лек стадий. Но с родители антиваксъри и конспиратори децата просто са жертвени агнета.
25
21
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Смотльовци сте вие, антиваксърите страхливци. Колко пъти ше се спъвате в мотиката !